- 1
- 2
-
Parvati
nie pytam czy ktos ich slyszal bo na pewno tak..pytam wiec co o nich sadzicie bo ja uwazam ze sa FANTASTYCZNI!!!!bullets to genialny kawalek i w ogole caly album jest extra no i jeszcze sie pochwale ze ich zobacze na zywo juz 18 listopada razem z the rakes i franzem ferdinandem wiec ekscytacja nie ma konca -
Anonim
No ja nie wiem, lubię, choć na kolana nie padam. Wszyscy słyszą podobieństwo do Interpol, ja chyba trochę mniej, głos wokalisty coś ma podobnego, ale klimacik nie ten. Ale w porządku są.
I też najpewniej ich zobaczę, 1 listopada w Berlinie, jeśli zadekuję się po koncercie Xiu Xiu :-)) -
Parvati
glos podobny to jest fakt, ale sa chyba za bardzo weseli zeby ich do interpolu porownywac, ja slyszalam nawet ze to nowy jim morisson ale to juz chyba przesada hehe.ja w kazdym razie mam szczyt ekscytacji jak ich slysze.. -
fia
old sparks will burn out. cholera, TO jest szczyt ekscytacji w moim wykonaniu dopiero :D -
-
Parvati
no fakt, kawalek jest swietny.u mnie to sie wszystko zmienia z minuty na minute ale nadal jeszcze stoi na bullets, refren mnie rozbraja po prostu, w sumie malo tekstu ale tak naprawde uderza w sam mozg...chyba troche bredze ale nadal jestem pod wrazeniem...no i niedlugo live..nie wiem jak ja to wytrzymie... -
fia
ehm. zajrzalam w winampa. ALL sparks. zawsze polegalam na swojej wrazliwosci lingwistycznej, a teraz okazalo sie, ze mam jej mniej wiecej tyle co gasnica. heh. przykre ==' -
jagna
tak a propos podobienstwa do interpolu,to ja sie zgadzam,ze raczej niewielkie,chociaz kiedy pierwszy raz uslyszalam "someone says",to nie moglam z niczym innym go skojarzyc,jak tylko z interpolem. -
forum anatomicum
a dla mnie b. podobne do interpolu - cecha charakterystyczna: trzymanie sie jednego dzwieku na gitarze -
Parvati
dla mnie glowna roznica jest taka, ze interpol musze sobie rozsadnie dawkowac bo inaczej skoncze w glebokiej depresji a editors dawkuje sobie ostatnio 24/7 i jestem very cheerful.. -
Anonim
Dla mnie różnica jest mniej więcej taka jak u Parvati, tzn. Interpol ma w sobie ogrom dramatyzmu, podczas gdy The Editors są tacy skoczni i hej ho weseli, tyle że reaguję na to inaczej, czyli Interpol mógłby z odtwarzacza nie wychodzić, a Editorsi nigdy w nim długo zabawić nie mogą... -
jagna
hmm,wydaje mi sie,ze wlasnie tego the editors brakuje- chociaz odrobinki tego interpolowego dramatyzmu,bo mozna byc hej ho,tylko to hej ho jakos mnie w ich wydaniu nie przekonuje.nie chwycili mnie super za serce,ale moze to kwestia tego,ze ostatnio w ogole mam gust taki jakis dziwny troszke :) -
szczepi
Świetna płytka, słuchałem na okrągło przez tydzień. IMHO najlepsze jest "Blood" -
szczepi
-
forum anatomicum
a jednak sie upieram ze to ostra zrzynka z interpola, ja mowie o muzycznej stronie, wy o klimacie. -
Ezekiel 25:17
większość obecnych debiutantów to jest ostra zrzynka z niedawnych debiutantów niestety!
a dopatrywanie sie jakichś delikatnych różnic,detali,niuansików jest wg mnie trochę na siłę...
-
Parvati
no ale jednak zawsze ten maly detal czy niuansik to jest wlasnie TO cos nowego co moze byc ciekawe..nie wiem sama, chyba lubie rozbierac wszystko na czesci pierwsze -
-
Parvati
-
w sumie to chyba tez świadczy o jakiejs muz wrażliwości...
chociaż osobiscie preferuje bardziej czadowe rzeczy....
a ze smetów to interpol
-
Parvati
- 1
- 2