Infiltracja [276]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MeSe

bylem dzisiaj o 3 w nocy jak to zwykle w ursusie, a tam wszedzie znaki - zaklady w upadlosci, wstep tylko za zgoda syndyka, na mojej ulubionej hali wszedzie naklejki [obiekt monitorowany, wstep surowo wzbroniony]

jeszcze niedawno tego nie bylo,
    chyba koniec zabawy w ursusie
    (oczywiscie sa amatorzy ucieczek przed ochroniarzami, ale to juz nie to samo)
  • senner

właśnie w tym problem - dopiero co zaczałem się intereswoać infiltracją a do zakłądów mam 200 m to już zamykają.. podobnież rozbierają odlewinie żeliwa :(

beznadziejne :(
  • Anonim

Myślę, że jak jest zakaz, to dopiero zaczyna się frajda :)
  • MeSe

jak powiedzialem (oczywiscie sa amatorzy ucieczek przed ochroniarzami, ale to juz nie to samo)

ale poprostu za niedlugi czas moze tam juz nie byc tej hali, wyburza albo co
  • Anonim

co do wstep wzbroniony i teren monitorowany to jedna wielka sciema, bo kamer nie ma oczywiscie :] bylam, specjalnei sie orzgladalam, zreszta po jaka cholere jakis drogi sprzet mieliby w starej fabryce do rozbiorki montowac?
    Sa fabryki gdzie ciecie zagladaja, sa takie gdzie mozna hasac do woli :]
    kiedys rozbiora napewno, wiec korzystac poki mozna; )
    btw ciekawe co zrobic by syndek dal pozwolenie wstepu :]
  • MeSe

dac w lape albo znac syndyka :P
    poza tym monitorowany nie znaczy ze sa kamery, tylko to ze ciecie chodza, wiec mysle ze prosciej sie z cieciami dogadac niz z syndykiem
  • Anonim

Nie no wchodzi się i już :)
  • sobylmine

przeskakiwanie nad furtka wcale nie jest takie niefajne..:)
  • senner

oczywiście że nie :D
  • sobylmine

a powiedzcie cos więcej o tym ursusie.. wybrałabym sie tamw tym tygodniu. jakie godziny lepsze, jakie dni? i gdzie to w któtrym miejscu, bo ja zupełnie z drugiego końca wawy:D
  • MeSe

jakie przeskakiwanie nad furtka...
    tam jest prosciej
    trzeba odspawac stalowa brame,
    do wyboru jedna z bodajrze 3...
    a potem sie poprostu wchodzi
    pikuś jak to mówią :P,
    ewentualnie mozna wejsc przez wybite okno
    ale ono jest wysoko, jakies 1 (jeden) metr nad ziemia.

wybrac sie chyba najlepiej o dowolnej porze, byle nie w nocy bo ochrona wtedy czujniejsza, a poza tym latwo mozna wpasc w jakas dziure czy cos.
  • senner

mój kumpel chciałzałatwić sobie prezepustke i był u syndyka ale syndyk powiedział "nie bo nie" :|

mozecie próbować pełnolietnim to może bardziej udać..
  • Anonim

Na jakiej ulicy jest ten obiekt fabryczny bom nie znam Ursusa; )
  • senner

w tym problem że teren zakładów ursus to 1/4 całej dzielnicy.. :|

możesz wiecej przeczytać na http://www.opuszczone-miejsca.prv.p...
  • MeSe

zaczyna sie obok sklepu z ubraniami "FACTORY" (ciekawe skad wzieli ta nazwe) i potem po mniej wiecej 1km w strone polnocno zachodnia i zachodnia, trojkat torow kolejowych na poznan i CMK
  • sobylmine

a nie wie ktoś ( o ile ktoś tu jeszcze żyje ) jak ciekawie iśc ze stacji warszawa-ursus do tych wszytskich prikerasnych miejsc?
    bo siem wiosna zbliża..
  • senner

wysiadasz w końcu pociągu i jesteś :)
  • MeSe

nie wiem czy ktos to czyta, ale stacja jest naprzeciwko fabryki.
  • Anonim

Dokladnie i fabryka idzie sobie od torow w bok..
    Ktos byl w tym niedokonczonym bloku? na ktorejs ze stron sie natknelem na jego zdjecia a chetnie bym sie tam wybral..
  • senner

natknales sie na mojej i mojego kumpla stronce http://www.opuszczone-miejsca.prv.p...
    na stronie jest do niego mail - napisz to ci cos wiecej powie. ja wiem tylko gdzie to jest nei bylem tam
  • 1
  • 2
| |

never stop exploring :) dla tych co lubią odkrywać, zwiedzać lub fotografować miejsca opuszcz...

Fotki

Miejsca grona (0)