Infiltracja [276]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

po pierwsze chcialabym oglosic powstanie i zaprosic Was na strone http://www.urbex.hk.pl o tematyce oczywiscie urban exploration, moze to i kolejna zajawkowa strona tego typu ale chcielibysmy ja rozkrecic, jest forum, jest mozliwosc wspolpracy oraz dzielenia sie wrazeniami i zdjeciami :)
    Juz jak sie cieplutko zrobilo bylismy w fantastycznej zrujnowanej kamienicy przy ul Foksal w Wwie, rowniez na starych basenach niedaleko Torwary i obowiazkowo na Przysnaskiej :)
    Wiosna przyszla, wy juz sie gdzies szwendaliscie? :)

• Anonim

Czy ktoś z Was się szwędał po skłotach na Rydgiera? Nie mam tam znajomych a nie wiem jak tubylcy są nastawieni?
  • Anonim

jasne, ze byliśmy :) chyba nawet sa foty, to ulica Rydygiera. Tubylcy? Aquatersi sa spoko poki nie wtryniasz sie w ich zycie, w sensie my mamy swoj interes tutaj, oni maja tu swoje zycie. Mysle ze jesli trzymasz odpowiedni dystans ti jest wpozo, ogolnie przeciwko szwnedaniu sie tam nie maja nic przeciw [ raczej; )]
  • Anonim

strona.... nie działa...? czy akurat trafiłem na przerwę techniczną?
  • Anonim

Mi tam działa bez problemów.
  • pabloss

strona działa, zdjęcia super... :)
    mam pytanie: baseny legii są jakoś chronione czy można się tam bez problemu dostać?
  • Anonim

to ta strona jeszcze zyje?
    w zeszlym roku na wiosne
    w weekend
    po cichaczu przelazilismy przez plot
    od tylu
    zalezy od szczescia, bo z przodu tam sa jakies garazie i sie ludze kreca :)
  • Anonim

>Jula napisała:
    >to ta strona jeszcze zyje?
    >w zeszlym roku na wiosne
    >w weekend
    >po cichaczu przelazilismy przez plot
    >od tylu
    >zalezy od szczescia, bo z przodu tam sa jakies garazie i sie
    >ludze kreca :)

YY ten ubex.hk to chyba umarł śmiercią naturalną... OStatnie posty jakie są to są moje sprzed roku...
  • Anonim

kolegi strona, polecam
    http://www.pustostany.prv.pl
  • senner

a znamy znamy :]
  • w-p

bardzo dobrze znana:>
  • senner

a ja zrobiłem update na http://www.opuszczone-miejsca.prv.p...
    patrzcie w news :)
  • Mr.D

a odnośnie tej stronki.i Moszny....Gdzie w mosznie jest ochrona?
    bo myśmy nie uświadczyli. na kominie też jej nie było , ba nawet nie było widać z góry :P
  • Mr.D

whooooooaaaaa.
    Gdzie jest ta baza wosjkowa? dokładnie.
  • senner

a kiedy byliście?
    ja byłem w zeszłym roku w maju i siedział gosć w budce i lampił na nas spod brwi.

baza?
    701 dojedziesz do ulicy kampinowskiej w dąbrowie leśnej i ludzi pytaj :)
  • Mr.D

w mosznie byliśmy.......blabla.w lany poniedziałek.....to sobie tam zobacz kiedy to było. tego roku.
    bita godzina włażenia na komin...odciski na rękach.a w poblizu ani żywego ducha.
  • senner

wow..
    czyli muszę pojechać jeszcze raz; )
  • Mr.D

no, a poza tym dla reszt jest ,mocna...bo co komin?
    tylko,że się dzinie czujesz wchodząc. bardziej psychicznie odczułem to wejście niż fizcznie....jakby się stamtąd leciało itd. :P
    doszlismy dow wniosku,że to 250 metrów. masz może pojęcie ile ma ten komin metrów?
  • senner

dokładnie 256; )

hm.. ale rozumiem że jak sie tam wchodzi to drabinka jest jakaś solidna, i z tyłu osłonięta a nie takie pręty w kształcie kadratowego C wystające ze ściany prawda?..
  • MeSe

256m? ja pi..., niewiem o czym mowicie, ale podobno budynek Mariottu w warszawie ma 170m... aua.

wlasnie wrocilem z bazy wojskowej w kampinosie... wypas, ale czesc bunkra to wyglada na undergroundowy klub (dj'ka, parkiet, catwalk i galeryjka na gorze na stoly) bardziej niz na baze wojskowa :)

fajne.... jak obrobie foty to podam linka
  • 1
  • 2
| |

never stop exploring :) dla tych co lubią odkrywać, zwiedzać lub fotografować miejsca opuszcz...

Fotki

Miejsca grona (0)