-
Anonim
egzamin sie zbliza, i przydaloby sie miec ksiazke:)
czy moze ktos chcialby sie swojego niepotrazebnego egzemplarza pozbyc?
albo ktos wie gdzie mozna go dostac(bo w prusie nie mieli).
-
zalewa - chwilę pogadam, spadam.
mojego milewskiego ma magda paprocka zeuropeistyki i chyba oni juz miekli ten egzamin... wiec mesje boraassss atakuj;) -
Radzio
Jak moglismy miec egzamin, jak sesja zaczyna sie 31.05? Pierwszy termin jest 02.06 i wtedy tez ma Europeistyka...a i tak nikt nic nie umie. Ponoc lepiej przejrzec testy z poprzednich lat niz marnowac czas na Milewskiego. -
Gaju ( Гайу )
Mogę ci sprzedać podręcznik "Podstawy ekonomii" R. Milewskiego za 20 zeta ( w księgarni kosztuje ok. 45 zł ), jeśli o tę książkę ci chodzi. Będę we wtorek po południu na wydziale. -
-
zalewa - chwilę pogadam, spadam.
sorki cool cat ale myślałek że u Was to semetaralny przedmiot... powodzenia! co do testow swieta racja;) ale milewskiego tez lepiej z raz przeczytac zeby wiedziec te prdoukty dochody i tak dalej pffffffffffffffff -
Robert
-
Radzio
moze inaczej, ci co maja nie chca sie dzielic...wiadomo, wyscig szczurow. Sam mam niewiele, jednak do tego co mam zamiescilem tu gdzies linki; ) -
Anonim
tylko po co teraz ten wyścig szczurów ?
ja już rozumiem, gdy walka o miejsca na oblężonym kierunku i złośliwcy źle podpowiadają (np chrzest Polski w 1952 roku), ale teraz... ?! to chyba lepiej w grupie niż samemu zdobyć laur zwycięzcy :)
ludzie są dziwni... :) -
Radzio
To jeszcze male piwo, ponoc na SM kaza sobie za notatki placic. Inni pisza takimi dlugopisami, zeby na xero nic nie bylo widac. Chociaz i tak najlepszy jest typek na prawie, ktory notatki robi po lacinie, zeby przypadkiem nikt nie chcial od niego xerowac...Wydaje sie to niemozliwe, ale chodzilem z nim do LO i to pewna informacja; ) -
Anonim
-
xɘro
buahahaha.
a ja teraz przeglądam te wszystkie testy i stwierdzam, że tam jest z 30 chyba pytań, które się w każdym powtarzają i powiem wam, że to chyba nasza jedyna szansa.
[btw, żeby nie było, że ja nie daję xerować ani nic, to te pytania zostały gdzieś tam zeskanowane i tu zlinkowane, no] -
Radzio
-
Anonim
ja myslałam ze u nas brak takich osób w stylu tego Twojego kolegi Radj od łaciny; ) eh ale sie pomyliłam jak mi to pewien kolega odmówił pozyczenia notatek bo moja kolezanka kiedys mu za cos tam podziekowała...juz chyba bym wolała argumentacje ze po prostu mi ich nie da bo nie
ale naszczescie takie osoby są w zdecydowanej mniejszosci i raczej wszystkimi materiałamy sie dzielimy... -
Radzio
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne