-
eM!
ja jej napewno dloooogo nie zapomne; [
a jak wasze wrazenia ?
piszcie bo jest o czym :D -
Anonim
-
Grono.Net
ja mialam z nią zajęcia i wrażenia mam calkiem pozytywne. W miarę wymagająca, potrafii przekazać wiedzę, tak żeby zainteresować, cechy negatywne: nie wykryto.
pozdrawiam. -
Anonim
to zależy, które zajęcia- systemy religijne były straszne, a spłódzielczość stosowana... niepraktyczna... -
-
KęSIK
-
Anonim
my go doprowadziliśmy do absurdu, wprowadzając zasadę, że nikt nie odzywa się dwa razy i idziemy rzędami.
ludzie pie.... 3po3 i i tak te + dostawali... -
Anonim
No i mieliście marne zajęcia - KAŻDE zajęcia można rozwalić. Tylko po co? -
Anonim
Kontakt z dr Szustek nasz rocznik miał nieprzerwanie i intensywnie, bo tak chciał traf :D.
Stąd po 9 semestrach stwierdzam i na świadków przywołuję V rok INP w, że główne cechy dr A. Szustek jako nauczyciela akademickiego to:
- ogromna wiedza
- niezwykle wysoka kultra osobista
- uczciwość i jasność zasad
- zaangażowanie
A jako osoba w kontaktach 1/2 oficjalnych (seminarium mgr) - okazuje się, że jest dr Szustek po prostu dobrym człowiekiem.
Najlepsze jest to, że największe obiboki, piszące te nieszczęsne poprawkowe kolokwia z ćwiczeń do upadłego równo przyznają, że jest dr Szustek KIMŚ. Dojść to takiego wniosku trochę czasu nam zabrało, ale rezultat jaki jest każdy widzi.
PS. przepr. stylistykę, ale grypa nie sprzyja koncentracji na czymkolwiek.
Pozdrowionka! For All!
-
Anonim
Kontakt z dr Szustek nasz rocznik miał nieprzerwanie i intensywnie, bo tak chciał traf :D.
Stąd po 9 semestrach stwierdzam i na świadków przywołuję V rok INP w, że główne cechy dr A. Szustek jako nauczyciela akademickiego to:
- ogromna wiedza
- niezwykle wysoka kultura osobista
- uczciwość i jasność zasad
- zaangażowanie
A jako osoba w kontaktach 1/2 oficjalnych (seminarium mgr) - okazuje się, że jest dr Szustek po prostu dobrym człowiekiem.
Najlepsze jest to, że największe obiboki, piszące te nieszczęsne poprawkowe kolokwia z ćwiczeń do upadłego równo przyznają, że jest dr Szustek KIMŚ. Dojść to takiego wniosku trochę czasu nam zabrało, ale rezultat jaki jest każdy widzi.
PS. przepr. za stylistykę, ale grypa nie sprzyja koncentracji na czymkolwiek.
Pozdrowionka! For All!
-
magda.
-dr szustek...hmmmm...dosyc oryginalna osobowosc wsrod naszej kadry akademickiej...z ta swoja maniera/grymasem jezykowa/ym..hahaha
-wiele wymaga i nalezaloby sie po niej spodziewac tego samego a jednak ostatnio nawalila i stracila duzo w moich oczach..
-system plusow-uwazam ,ze to dobre rozwiazanie bo mozna uniknac kolosa,ale to nie jest dobra metoda nauczania...alu ten wyscig o plusa wyzwala zle emocje w ludziach-wlaka o byc albo nie byc...wygrywa silniejszy... -
eM!
jak do tej pory opinie raczej pozytywne, zobaczymy co bedzie dalej !
ktos pewnie nie wy3ma i powie co mu na serduhu lezy ... hyba ze wszyscy narzekaja na biezaco a ogolne wrazenie zostaje zupelnie inne/ czyt. dobre/ poczekamy zobaczymy; > -
a wiec mr gufer, spinja ( nie obrazaj mlodszych od siebie dziewczynko;)
pani dr Anna jest przemila osoba
A moze byla???
bo ostatnio-2 miesiace miala mnostwo obsow, zrywania ze swoimi SWIETYMI ZASADAMI, przekraczanie granic itd...
system plusow jest spox dla WygADAnych ludzik, ktorzy radza sobie tak czy siak
JEDNAK promuje tez KRZYKACZY nie majacych nic do powiedzenia (byleby tylko cos BLE BLE BLE - u nas to niestety ostatnio JEST TAK rażące jak rózowe sweterki)
xxxx^ A sprawia klopot tym ktorzy nie bardzo wierza w swoje sily, boja sie czy maja zachamowania przed publicznymi "wystapieniami"
PRZYDALYBY sie zatem pewne modyfikacje
a ogolnie dla MNIE luz
-
eM!
system plusowy - jak dla mnie to totalna ftopa -> wszyscy raczki w gorze/ jak podstawufka/ dopuszczeni do glosu w wiekszosci gadaja bzdety oby tylko dostac tego upragnionego + a pani A. raczej nie przejawia checi do selekcji wypowiedzi/ chodz zdarza sie/
moja chec walki z tymze systemem zakonczyla sie tragicznie :p wiec teraz grzecznie zbieram plusiki ...
-
Anonim
zgadzam się z przedmówcą-bo niby z jednej strony fajnie,można nie pisac kolokwium,wiec plusy warto zbierac,ale z drugiej strony,zajęcia sprowadzają sie w zasadzie do walki o plusa i to trochę nie ma sensu.poza tym to rzeczywiście dosyć szkolne.
ale zdaje sie ze dr Szustek zasad nie zmieni,a walka z systemem faktycznie się nie opłaca';) -
Anonim
Nie jestem z UW ale z WSH Pułtusk i mamy dokładnie tych samych wykładowców z dr Szustek
też mialem...
Odnosze wrażenie że dostaje tu od Was takie laurki jakby sama miała to czytać. Ludzie bez wazeliny ...
Ona prawie nigdy się nie orientuje co kto mówił i nawet jak nic nie mówiliście to idźcie po plusa ....
Pozatym kobitka ma styl jakby teleportowała się z okresu romantyzmu a te wspaniałe kapelusze ...
Wykeręcona maniera e...
Ania wykłada jakby opowiadała dieciakom bajkę na dobranoc i całkiem skutesznie mnie to usypiało. -
eM!
-
Anonim
Mogie i laurke machnąć, tylko nie za b. mi idą wydzieranki...
Aniello - nie chciałam młodszych obrażać! Chciałam ich traktować z góry! Zupełnie nie zostalam zrozumiana :)
-
Anonim
Moim zdaniem sytem tzw. "+" jest straszny! Jakimś cudem udało mi się uniknąć tych dwóch kolosów w I semestrze. Nie wiem co się dzieje, ale ja się jej boję (chociaż jest sympatyczna):D Serce zaczyna mocniej bić, ciśnienie krwi wzrasta, ręka drży podniesiona oznajmując chęć wypowiedzi merytorycznej. A potem ten jej wzrok, który nie raz powodował "zagubienie się " odpowiadającego w treści, którą miał wygłosić. Jest to jedyny przedmiot, który wywołuje u mnie takie przeżycia.
Prawdą jest jednak, że gdy zbierzesz się na odwagę lub oswoisz z "systemem", dosyć łatwo jest ominąć kolokwium, bo gdy już byłoby je trzeba pisać - drżyjcie nięszczęśliwcy! -
Anonim
A tu jeszcze kilka ciekawostek:
- "co by nas było zajmowało na następnych zajęciach..."
- "szlachetna młodzieży, jest jak w ulu!"
- "kolejne zajęcia, będą to już zajęcia czysto merytoryczne..."
- "zrobimy małe/ rezime'/"
Dodając do tego jeszcze zminiaturyzowaną filiżankę kawy\herbaty, charakterystyczne stylowe kapelusze, Rzeczpospolitą, ogólny zasób kultury osobistej i naprawdę reprezentatywną wiedzę polityczno-historyczną, mamy do czynienia z kimś niezwykłym, niezapomnianym i wspominanym chyba do końca życia.
PS. Też nie podejmuję walki z totalitarnym systemem "+" tylko grzecznie zdobędę ich minimalną ilość (mam nadzieję)... -
eM!
3ba jeszcze dodac przetarcie husteczka krzesla i lawki; D - higiena pracy musi byc zachowana
ja tez licze na minimum ... zobaczymy czy sie uda
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne