nauki polityczne UW [1453]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy jest mi ktoś w stanie udzielić odpowiedzi na następujące pytania:
    a) jak zaliczyć ćwiczenia u mgra Marcina Tobiasza?
    b) jak zdać egzamin u prof. Klementewicza?
    Nadmieniam przy tym, że za Chiny ludowe nie jestem w stanie zrozumieć o co chodzi w tym przedmiocie, większości zadanych tekstów nie czytałem, a jak już coś czytałem to nic nie zrozumiałem
    pomocy...
  • polak

Skomląco i uniżenie przyłączam się do powyższej prośby!!! Zwłaszcza do punktu B!!!
    Możemy ustalić nawet jakąś gratyfikację...
  • Michał

sie rowniez doloze do gratyfikacji...
  • polak

No gdzie te podpowiedzi?????????
  • Anonim

nie chcą pomóc...
  • polak

Halooooo!!!
  • Grono.Net

pomogłaym- a jakże! ale miałam cw z Bogdanowicz a z egz zwolnienie
    przedmiot jest masakryczny przyznaję....
    z tego co słyszałam-u nas zdali wszyscy-pytania były chyba tylko z wykładów

a nie macie możliwości zwolnienia???u nas mnóstwo osób miało....praktycznie za frajer!
  • polak

No jak na razie nie wygląda na to, żeby Bogdanowicz chciała zwolinić jakieś dzikie tłumy z tego egzaminu. :(
  • Anonim

ja ćwiczenia mam z Tobiaszem, a tam czegoś takiego jak zwolnienie to ja się nie spodziewam, tym bardziej, że u niego jest kolokwium na koniec:P
  • Grono.Net

Tobiasz chyba byłl dość surowy,ale sprawiedliwie oceniał. A Bogdanowicz czasem tak pieprzyła jak połamana....nie dało się zrozumiec.....
  • Anonim

ja bym nie chciał żeby on mnie sprawiedliwie ocenił - nie chcę dostać 2; )
  • Szafir

Aby zaliczyć Tobiasza, trzeba wymyślić pracę semestralną. Na 3. roku studiów w INP powinniście mieć pisanie o dupie w małym palcu.

A u Klementewicza trzeba się uwiesić na jednej teorii i tak długo do niej wracać, aż się Klemens zainteresuje. Potem pójdzie z górki.
  • m.

ja jestem zalamana tym przedmiotem!!!
    kurcze-niech ktos mi napisze o co w nim chodzi i jaki jest sens jego istnienia w naszym programie???
    ja juz po pierwszym wykladzie u p.Klementowicza zrezygnowalam ze zdawania u niego egzaminu:)
    Stawiam na Bodio (chociaz.....:)
  • Anonim

ja jestem za wyrzuceniem tego przedmiotu z programu zajęć:D
    ale najpierw trzeba go zdać
  • Anonim

również jestem za wyrzuceniem tego przedmiotu!!! a może ktoś coś i o Natalii wie????plizzzzzzzz
  • Grono.Net

Natalia B??? lubiłąm ją ale tylko prywatnie...na zajęciach pieprzyłą jak połamana-nic nie dało się wynięść z zajęć. Ale byłąm przebiegła-zgłaszałam się, dużó gadałąm, nie zawsze z sensem i poszło!!
  • Anonim

Bogdanowicz to małe miki w porównaniu z tym psychopatą Tobiaszem - u niego jest kolokwium na koniec
    pomocy...
  • Anonim

Dziś mgr Tobiasz ogłosił radosną nowinę: na przedostatnich zajęciach mamy kolokwium!!! juppi!!! hurrra!!!
  • Anonim

cieszę się Twoim szczęściem :)))
  • Fictie

Zdawajcie u Bodia...chyba malo kto moze sie polapac o co w tym przedmiocie chodzi, a u Bodia, moze byc roznie, ale warto wiedziec jakie ksiazki napisal i na egzaminie wychwalac jakie to ciekawie i niesamowicie interesujace pozycje

a Tobiasz to taki niesmialy chlopak byl na studiach, no co sie z nim porobilo!
  • 1
  • 2
| |

To była i bEdziee!! COOL miejscówEczka dla WszyStkich begginErów, obecnie ToCZących boje :P i We...

Fotki

Miejsca grona (1)