Instytut Lingwistyki Stosowanej UW [1053]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Iwi

dowiedziałam się, że mamy rozliczenie roczne, podobno Gru tak powiedziała. Czy to prawda?? Gdzieś obiło mi się o uszy że indeksy trzeba oddac do 18 marca - może mi się przesłyszało, źle podsłuchałam albo sobie wymyśliłam - nie wiem.
    może mnie ktoś wyprowadzić z błędu i powiedzieć jak ma być?kiedy te indeksy mamy oddać?
  • Magd

my zawsze oddawaliśmy po sesji letniej
  • Anonim

Rozliczenie jest roczne, indeksy oddajesz po zakończonej sesji letniej do zawizowania do sekretariatu ( ew. przekazujesz opiekunowi roku, różnie to sobie wymyślają).Ostateczny termin to wrzesień po sesji poprawkowej.
    USOS wymógł jednak na wykładowcach, żeby zal wpisywali studentom po zakończeniu każdego semestru - ale to oni się tym zajmują.Ty trzymasz indeks u siebie i pilnie się uczysz, żeby w czerwcu pojawiło się w nim jak najwięcej bdb :)

Hmm. Update: tak było przed wprowadzeniem dwustopniowego systemu studiów, ale nie widzę powodów, żeby teraz miało się coś zmienić..
  • ஜ Ola ஜ

miało być tak, że kazrty oddajemy teraz do końca sesji poprawkowej, jednak z tego, co ktoś się dowiadywał w sekretariacie, wszystko jednak oddajemy po staremu czyli w czerwcu po prostu z dwoma kartami egzaminacyjnymi
  • Anonim

a kiedy mozna podstemplowac ( vel nakleic dziwna hologramowa folie) legitymacje? Zalezy mi zeby to bylo jak najszybciej, czy jak pojde do sekretariatu to panie mnie zlinczuja?
  • Anonim

Tak czy siak Cię zlinczują, więc co za różnica?
  • Anonim

słyszałam, ze mozna nakleić tę nalepkę z pieskiem co dają w Carrefour i będzie dobrze
  • Anonim

a paszport Polsatu? Moge liczyc na jakies VIP-owskie traktowanie?
  • Anonim

widzialam dzis gdzies, ze trzeci rok podbija legitymacje od 10 do 14 marca. A inne w innych terminach. Ordnung muss sein!
  • MW

o matko i córko znowu do karfura muszę jechac?
  • Iwi

za późno; ) już nie dają tych naklejek z pieskami;) jak ktoś nie zdążył, to mu moge pożyczyć, bo mam jeszcze w zapasie;p
  • Edytka

Na tablicy na II piętrze jest ogłoszenie kiedy który rok ma się zebrać z legitymacjami do podstemplowania; I rok chyba między 4 a 7 marca...
  • Sylwia=)

nom... my mamy w tym tygodniu oddać... i oczywiście dla leżącej nam na sercu;) wygody pań sekretarek przedstawiciele grup mają zebrać legitymacje i zanieść stosik;)