Instytut Lingwistyki Stosowanej UW [1053]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • trzeba się ogarnąć

no wiec.. jak zauważyłam... w rozmowy o wakacjach prześliznął się diabełek z uczeniem się jednak związny... propunuję cd. tutaj - a ost. pytanie bylo od "crabby go bye bye": a jak w ogóle jest z praktykami, ils coś odgórnie załatwia, czy każdy sobie radzi jak może?
  • chodzi o praktyki pedagogiczne czy tlumaczeniowe?
  • funkymonk

wydaje mi sie, a nawet jestem pewien, ze mowimy o praktykach pedagogicznych. Pierwsza ich czesc zalicza sie we wrzesniu,po 3. roku, a druga, na 4., w okolicy lutego, marca... taka jest przynajmniej wersja mojej kochanej opiekunki, dr Dziegielewskiej.
  • lechuj

wszytskie wersje takie sa, tylko rozne sa wymagania godzinowe i ogolnie to taaaki nieprzyjemny temat. Nie lepiej o wakacjach?:)
  • funkymonk

no ja wlasnie zaczalem jakis czas temu dyskusje na ten temat, ale tylko ja, Ty i Kajtek jestesmy zainteresowani:Dwidac,kto ma luz:D
  • .::crabby go bye bye::.

No tak, ale jak jest w końcu: sami sobie załatwiacie?
  • lechuj

strasznie niecierpliwa jestes:) skoro masz jeszcze czas to nie lepiej sie zajac innymi rzeczami??:)))) ale skoro jestes az tak ciekawa, to zlatwiamy sobie sami, ale musza spelniac pewne wymagania wykladowcy prowadzacego praktyki. Dowiesz sie wszystkiego w swoim czasie.
  • Anonim

idze sie do wybranego liceum ze skierowaniem lub bez i masz praktyki... najmilej do swojego :)
    nie wiem czy o taka odpowiedz ci chodzilo ale jest to proste jak drut.
  • Anonim

i tam meczy cie chmara rozwydrzonych nastolatkow. wskakuja ci na glowe, ublizaja, pluja i maja cie w dupie. a ty siedzisz jak ostatni jelen i nie wiesz czy sie smiac czy plakac.
  • A. Galian

no chyba, że potrafisz sobie poradzic z "potworami", co wcale nie jest trudne.
    Wtedy masz fajowe 2-3 tygodnie, wychodzisz ze szkoły zrelaksowana, roześmiana... no i masz kolejkę dzieciakow do korepetycji :-D