-
syd barrett
jak w koncu wyglada lista?jak jest z godzinami, jezeli chodzi o jutrzejsze pogadanki z bielom, kalatom i wawem?
pytanie skierowane ze szczególnie do grupy hiszpańskiej , hee =]
pzdr -
DotiNoCoTi
Katiusza.... zaczynamy o 9, a potem o 12 1a6, wiec nam sie troche pokrywa... ja dzisiaj ide na browarna porozmawiac z kochana pania duszak to sprawdze co tam slychac - wpisac cie jakby cos? A wogole to nie jestes jeszcze na liscie dla Serżja, zostaly tylko 2 miejsca i to na późne godziny niestety. -
syd barrett
na ustnych jestem na 13 miejscu-jak zawsze! a na Serżjo Leone chce na PRZEdostatnie! nie chce byc znowu ostatnia : ( -
DotiNoCoTi
Ostatnia jest i tak Miss Jankowski, bo ma wcześniej angielską psychologię, tekże bez obaw
-
-
.::crabby go bye bye::.
J dziś byłam i nasza lista wciąż wisiała na tablicy...obawiam się, że jutro będzie obowiązywało prawo dżungli - KTO PIERWSZY TEN LEPSZY! -
DotiNoCoTi
No to nie pozostaje nam nic innego jak tylko zabrać spiworki i koczować pod salą, he, he -
Eh a ja dziś, zamiast medytować nad pytaniami do ustnego, uganiam sie za Lidzią:( -
DotiNoCoTi
Ale co w końcu znalazła ten egzamin, czy nie?
Bo ze mną pani Duszakhhh nie chciała gadać... -
Anonim
i co teraz, nie obowiazują ją żadne dyżury, żeby pokazała prace? jezu to jest straszne wredniactwo!! ja chyba mam juz dosyc tego studiowania...; oto cały wniosek, stresu się najeść można na zapas jak i tak to jakiś absurdalny "Proces"
Zdawalam dziś egz. u Emilio el sexy :) czy on wszystkim postawił 4? co za kubanski niemiec! un beso, chicas.. -
-
-
-
-
A swoją drogą one obie (Durszlak i Lidzia), jakieś takie humorzaste!!! -
aha! I w ogóle jakiś lepszy humor miała...na Duszak też przyjdzie czas:))
Ja sobie nie wyobrażam,ze ona Ci tej pracy może nie pokazać, tylko nie wiem czemu taki problem z tym robi...coż pewnie jej po prostu głupio przyznać się do błędu:) -
Anonim
Emilio nie wiedział czy andaluzyjski to lengua czy dialecto, czy gallego i kataloński to języki czy dialekty.... :-)))
a i nie wiedział nic o Chomsky'm!!!! wogóle to odpytywał mnie przez godzinę, a to miało trwać 10 min...eh!!! bosh....nie mówił na szczęscie gut, ale jak mu sie powiedziało coś czego on nie wiedział to słodko marszczył brwiami.... :-))))
A z Lidią sobie pogadałam wczoraj o cholerniej pogodzie; -) przynajmniej na takie tematy można z "nimi" rozmawiać, chociaż i to jest ryzykowne! -
A ja też byłam dziś w bunkrze
I zgadnijcie co znalazłam...
...naszą listę wiszącą na tablicy...
... ale...
... z dopisanymi godzinami!!!!
Nie mam pojęcia akto je dopisał , ale ja mam zamiar się dostosować.
Niniejszym zamieszczam tę listę:
1. Dorota Ścisłowska 9.00
2. Olga Barcikowska 9.15
3. Asia Marciniak 9.30
4.Asia Hołoweńko 9.45
5. Piotrek Szmeja 10.00
6. Marta Jankowska 10.15
7. tu jest ktoś z grupy rosyjskiej
8. Asia Świętochowska 10.45
9. tu znowu
10. i tu
11. tu też
12. takoż
13. Kasia Dolato 12.00
14 ja 12.15
potem znowu rosyjska
a na 13.00 wpisana jest Kasia Wilk
w tym wypadku grupa niemiecka zacznie trochę po 13
Proponuje abyśmy uznali grupowo tę listę za obowiązującą i stawili się o wyznaczonych godzinach w bunkrze (niestety nie wiem gdzie dokładnie)
Ps. Przekażcie informację tym, których nie ma na gronie
-
syd barrett
-
Anonim
-
a
ee... z czego mieliście egzamin u Emilia i jak wyglądał? i z czego będziecie mieli Siergieja i jak będzie wyglądał? muszę wiedzieć!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne