- 1
- 2
-
Anonim
hiho,
rok - pierwszy
język - niemiecki drugi
rzecz - następująca:
niejaki Herr Moczulski zapowiada, że aktywni, oczytani i zainteresowani, udzielający się i niegłupi będą zwolnieni z egzaminu końcowego.
komuś się już udała ta sztuka? -
K\
potwierdzam, ze się udała. Oczywiście nie mi, ale o zwolnienie z egz. walczyć warto, bo dopytka po egz. to istny koszmar.. -
lechuj
tylko taka mala uwaga, ze u nas to sie chyba nikomu z drugiego niemieckiego nie udalo. a zeby wywalczyc takie zwolnienie, to sie trzeba nameczyc i nachodzic i nawsliniac (nie ublizajac tym, ktorym to sie udalo) -
Anonim
-
-
buwhari
-
bright and shiny
a ić :P
Bylam w tamtym roku zwolniona z egzaminu i dostalam 5, nie dlatego ze sie komus wslinialam, tylko bo uwielbiam niemiecka gramatyke i na kazdych zajeciach bylam przygotowana i sie udzielalam.
-
lechuj
-
K\
a pan M. nie działał na ciebie usypiająco? Bo mi, jak zaczynał mówić oczy się zamykały. Do tego mówił dokładnie to samo co było w książce, więc wykłady można sobie było darować i wyryć ta cegłę na pamięć.. -
bright and shiny
Nie zawsze to samo. Najbardziej mnie wkurzalo, jak spisywalam z Buszy wszystkie najmniejsze grupy podgrup podgrup podgrup wyjatkow, a na wykladzie Mr M. wrzucal to wszystko do jednego worka i wychodzilo, ze np. 10 stron notatek na nic. No coz.
A usypiac nie usypial absolutnie :) Ach, gramatyka :DDDDDD -
dzasta
-
K\
-
buwhari
-
Anonim
w zeszlym roku z 2 niemieckiego zwolnil tych co chodzili do niego na wyklad. Nio coz tlumow strasznych tam nie bylo, hehe. Powiedzialabym ze amtosfera byla bardzo hmmm przytulna;];] -
Blum
hmm, a w jakis sposob wiedzial, czy ktos chodzil czy nie? bo u nas listy nie sprawdza... -
dzasta
a ile osob zwolnil? u nas chodzila przewaznie cala grupa ale na to nie wpadl. -
lechuj
bo to nie tylko trzeba chodzić, trzeba jeszcze wykonywać wyżej przeze mnie wymienione czynności (okazywanie szczerej miłości do gramatyki niemieckiej uważam niestety za wślinianie się) -
bright and shiny
-
maugorzatta
-
Anonim
u nas panna ma dobry system - jak Mocz o coś pyta, ona odpowiada, niemalże cytując nasza cegielkę. i-o dziwo!-zawsze dobrze odpowiada :D Ale nawet nei wie, jak ona się nazywa,wiec jak ją własnie zwolni..? Nie sprawdza u nas listy. -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne