-
..angelOnMyPillowKeepsMeAwake..
w ogole to najlepiej od razu zaloze FAN KLÓP, tak se pomyslalam, ze dórzo ludzi lóbi pana darka
przybywajcie!:)) -
Anonim
Pan Darek to perła ILS. Bez niego ta buda rozpadłaby się już ze dwadzieścia razy. Vivat Dario! -
norweżka
tylko dzieki niemu da sie jakos wytrzymac te kolejki w xero. i dobrze pilnuje na egzaminach; )
szkoda ze ma zone, hehe -
Grono.Net
Do Pana Darka nic nie mam, a nawet bardzo się cieszę, że towarzyszy nam na codzień w naszej kolebce absurdu, ale...
pozwolę sobie dać wyraz mojej alergii na kult jednostki
(no, chyba że tą jednostką jestem ja :D)
P.S. (do Hiszpańców): Niech mi tu nikt nie wpadnie na pomysł zakładania fan klubu Sergia, on musi pozostać undergroundowy; ) -
-
a
nie zamierzam. potęga Sergia nie może wyjść na jaw, bo go nam zabiorą! -
Grono.Net
Za to możemy założyć Towarzystwo Adoracji Pana o Wielu Imionach i Nazwiskach, wychwalać, piać na jego temat i potem podrzucić dyskretnie adres Władzom, może w przejawie złośliwości zabiorą go studentom... -
Anonim
ejjjj, pan D. ratuje dupsko połowie wykładowców...taka złota raczka...ciekawe czy we wszystkim taki spraaaawny :] Heh...bezel -
a
-
Grono.Net
La'il, słoneczko Ty moje.. a czy wspomniany przez Ciebie Niecisław Baudolin de Courtney nas uczy już drugi rok? Podpowiem Ci: NIE. Dam Ci jeszcze jednego hinta: UNITED. -
Anonim
Co to za wycieczki osobiste i żaluzje pod moim adresem? Hę? I dlaczego łączy się mnie z He Who Never Looks Straight, zwanym dalej Barrym Larrym Garym Harrym et consortes? -
a
ok, ok, juz zczałam jakis czas temu. powiem więcejm już czaję nawet tego hinta z United.
:) :) :) :) :) -
Grono.Net
-
*marta*
ej ej, nie zapominajcie że to temat dotyczący fan klubu pana Darka :) Muszę powiedzieć że pan Darek swoimi żartami i trafnymi uwagami w naszym wspaniałym punkcie ksero sprawia że nawet zapominam jaki majątek wydaję na te sterty papierzysk, hihi. Pan Darek na dyrektora ILSu!!; )) -
Ola
Pan Darek to moj ideał mężczyzny na tym łez padole (czyt. ILS).... :P -
Adalbertus
Hola! Hola!
Fan Kubu Sergia, jak slusznie przyznajesz, nie bedzie. Ale on sam od pcozatku - bardzo slusznie zreszta - powtarzal, ze jest elemento subversivo. :)
A propos pana Darka natmoiast. Ostatnio chlaptalem sobie z pandem Darkiem mate i bylo calkiem w porzo. A potem wydal mi cdwulitrowy czajnik pelen goracej wody i rozbilismy go w calosci z mate na literaturze angieslkiej.
Zreszta co ja tu bede mowic - pan Darek to juz tyle razy mi skore uratowal, tyle deadline'ow roznych dzieki niemu dopelnilem, ze slow wdziecznosci byloby brak.
p.s.: a swoja droga to kultu jednostki faktycnzie niecierpie, masz rajce Dott -
Grono.Net
-
Anonim
Ale dla Pana Darka można by zrobić wyjątek i jakiś niewielki kult jednostki zaprowadzić. Proponuję ołtarz na blacie w pokoju ksero :) -
Grono.Net
Albo podziemny barek funkcjonujący pod nazwą "Pod zbędną kserówką" nazwać jakoś ładnie na cześć pana Darka :D Taka nazwa jest zobowiązująca, może jakość jedzonka by wzrosła, a ceny spadły? -
Anonim
jesli juz oltarzyk to chyba lepiej na lotniksu:)a nie w obskurnych podziemiach w oparach piatkowej ryby z bufetu!!!! -
*marta*
Ale zaraz, podziemny barek WCALE nie nazywa się "pod zbędną kserówką" a "u Chomsky'iego"!! pamiętajcie: CHOMSKY ŻYJE!!! Ale nazwa dobra - może trzeba nią ochrzcić kiosk ze Żwawym Panem, tam też jest ksero...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne