-
Anonim
wolak praktycznie identyczny, sciezki dzwiekowe bardzo podobne, ogolnie klimat ten sam co interpol;d
jak dla mnie, gdyby nie to ze wiem ze to sa 2 roznw zespoly moglby byc 1 zespol;p -
Anonim
-
szym
to niemooglby byc 1 zespool
z wielu powodoow
ale wezmy przykladowo 1 z nich
paul i tom
przeciesz roozne wokale
i z podejsciem do melodii
i z textami
ze wszystkim!
::sZ:: -
chk!chk!chk!
-
-
Anonim
prawde mowie, wokal maja baardzo podobny, tyle tylko ze editorsi graja troche szybciej
no ze teksty rozne, wiadomo, ale sadze ze jesli by to byl jeden zespol to byscie nawet roznicy nie wyczuli, ew. mowili ze jedna plyta sie od drogiej troche rozni etc:> -
Dorothy Cuckoo
-
Anonim
wezcie na przyklad takie "all sparks" i "not even jail"
wiem ze to troche jak porownywanie kokakoli z pepsikolą, roznice da sie wyczuc jesli ktos pija, ale dla kogos kto nie jest regularnym smakoszem sa to trunki szalenie podobne. tak samo jest i interpolem i editorsami, wydaje misie;) -
Anonim
albo "camera"... no niech no mi ktos powie ze nie jest podobna do "leif erikson"
gorsza, nie ma tkaiego backupu dzwiekowego, ale ten jego glos... zaczyna spiewac rownie powoli, intonuje tak samo, melodia zblizona
przyklady mozna by mnozyc -
Kolaś.
editors to dla mnie taka kopia interpolu. i tez niedokońca pdoobna, choc długos ie nie przysłuchiwałem i miejsce mis ie kończy na dysku więc wywaliłem. -
chk!chk!chk!
Editors/ Interpol = dwa diametralnie rozne zespoly. Jesli juz mamy porownywac, co w sumie zupelnie nie ma sensu...ten pierwszy ma zdecydowanie wiecej wspolnego z JD niz z interpolem. -
Anonim
-
Anonim
też mi się kiedyś wydawało że editors to nieudana kopia interpol. ich album przesiedział u mnie na dysku ładne kilka miesięcy zupełnie niesłuchany. dopiero ostatnio kiedy usłyszałam munich w radiu przypomniało mi się o nich, przesłuchałam płytę kilka razy i wcale nie jest zła. co nie zmienia faktu że do interpol im daleeeko, jak już ktoś napisał - zupełnie inna klasa. -
Anonim
editors bardziej podobni do jd niz do interpolu? niby z ktorej strony? -
Dorothy Cuckoo
momentami drazni mnie sposob spiewania tego kolesia.. cos a`la ksiadz z ambony... -
chk!chk!chk!
>stolen music sounds better napisał
>editors bardziej podobni do jd niz do interpolu? niby z
>ktorej strony?
muzycznej -
Anonim
-
chk!chk!chk!
-
Anonim
-
Kolaś.
editors nie editors, słuchajcie interpolu, a ten temat, narazie do niczego nie doprowadził. ja tam nei mam nic przeciwko ni8m, ale patrzę na forum interpolu jakas nowa wiadomosc a tam gadaja co jest bardzioej podobne do czego. dupa. -
Dorothy Cuckoo
no to moze "zaswiec przykladem",co "powinnismy" pisac,a czego nam moze "nie wolno"; /