Interpol [647]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Echo

Jakie są wasze odczucia, widzieliście ich na żywo, a może jakieś fragmetny z koncertów na video. Dla mnie był to najintensywniejszy koncert na jakim byłem(wrzesień Berlin 2004) ,żaden zespół nie wzbudził u mnie tylu emocji...
  • Anonim

Byłam na tym samym koncercie, we wrześniu.

Niesamowite.

Ten mały klubik, Maria, z niesamowitym klimatem...
    I jak (spóźnieni godzine :P) weszli na scene...
    Obstacle 1...
    Ah...

'Say Hello...' - fantastyczne.

"...Stella, I love you... Stella, I love you... Stella, I love you!" - i tutaj publika zaczyna skakać, cieszyć się...

To było wprost boskie przeżycie, nigdy tego nie zapomnę.
    Wyjątkowy wieczór.
    I rzeczywiście - tyle emocji...
  • yv

koncert byl rzeczywiscie doskonaly a nowe kawalki , o ile po pierwszym przesluchaniu Antics wydaly sie niespecjalnie porywajace, to w wersji koncertowej byly prawdziwą bombą. niesamowite wrazenie zrobil na mnie spiewajacy Banks, a mialam to szczescie stac dwa merty przed nim. jego twarz i glos przekazywaly tyle emocji ze chwilami trudno bylo pohamowac wzruszenie. uwierzylam mu. zreszta wszyscy czlonkowie zespolu niezwykle przyciagali uwage, nie wspominajac juz o fascynujacym ruchu stop Kesslera; )
    podobno koncert sprzed dwoch dni byl jeszcze lepszy od wrzesniowego.
    nie pozostaje wiec nic innego jak 13 kwietnia 2005 ponownie odwiedzic Berlin.
  • Miss Psipsina

yv- nie pozostaje nic innego

ja, Murka i Porce (z członkin tego grona) widzialysmy ich 7 grudnia
    aaa... ponad tydzień minął!!!!!!!!!!!!

wrażenie niesamowite. stałysmy przed carlosem- jakos tak sie złożyło ulubionym członku zespołu:P (nie bede szczegółów jak do tego doszło opisywać, ale efekt jest taki, że kochamy carlosa)

no, i brak mi słów
    chcę już kwiecień
    i to oczekiwanie niech wyraża moje odczucia
    ciut wiecej- http://www.czerwina.blog.pl
  • Grono.Net

mnie niestety interpol na zywo wcale nie powala..
  • Anonim

No wiesz ty co, jak możesz!

;)
| |

New York Cares - grono poświęcone najlepszemu zespołowi z Nowego Yorku.

Fotki

Miejsca grona (0)