Interpol [647]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Antony & The Johnsons

Wiem wiem, jestem tu nowy i powinienem zaczac od wychwalania Interpolu i mowic, jak bardzo mi sie podoba ich muzyka itd. Zaczne jednak od czego innego, a tamto następnym razem. Na stronie Matador Records mozna juz sciagnac kawalek "Teeth" nowego zespolu Prosaics. Gorąco go wam polecam. Moim zdaniem niezle wymiata i powinien spodobac sie wam - fanom Interpolu. Płyta Prosaics chyba dopiero w przyszlym roku, ale ja juz nie moge sie doczekac.

Sory za bełkot, ale ten pierwszy raz jest ciezki, skomplikowany i nie zawsze udany. W każdym razie polecam "Teeth". Do następnego.
  • yv

slyszelismy. i bardziej kojarzy mi sie z The Cure niz z Interpolem, choc tworczosc tego pierwszego znam srednio, zeby nie powiedziec wcale.
    w kazdym razie kawalek budzi wielkie nadzieje. a oczekiwaniu na debiutancki album polecam Epke, ktorej recenzje mozna przeczytac tu:
    http://www.screenagers.pl/index.php...
  • Antony & The Johnsons

Mnie kojarzy sie z Interpolem, ale mniejsza o to. Recenzje na screenagersach rzecz jasna czytalem, ale mysle, ze z kupnem plyty, czy tez sciagnieciem bedzie krucho, co nie zmienia fakt, ze na plyte czekam niecierpliwie.
  • Anonim

mjuzik może trochę leci interpolem, ale wokal jakby z the stills! it's nice though..; )
  • кaro

a takie to sredniawe
  • Anonim

Na screenagers bodaj określono brzmienie Prosaics jako "stare demówki interpolu". Zgadzam się z tym stwierdzeniem i wydaje mi się iż muzycznie zawieszeni są między Interpolem a Joy Division.

Ich epka Aghast Agape jest na wysokim poziomie i z tego względu obiecująco zapowiada się przyszłe wydawnictwa.

Jeśli ktoś ma soulseeka i chciałby ściągnąć ich epke wystarczy dać mi znać.
  • dublewe

Teeth zaczyna się trochę jak 'Take me out' F. Ferdinand. Już czekałąm na znudzone 'So if you're lonely...'. Po fragmentach z ich strony - na epkę skuszę się tylko dla przyzwoitości.
| |

New York Cares - grono poświęcone najlepszemu zespołowi z Nowego Yorku.

Fotki

Miejsca grona (0)