-
maciek
To tak dla odmiany :) Jaki przedmiot byś omijał/a szerokim łukiem gdyby dało radę?? Osobiście głosuje za kreską - jak ja tego nie znosiłem, szczególnie przez pana Kondoma... -
Anonim
kurde... bardzo bym chcial ale nie potrafie, w sumie z kazdego cos ciekawego wynioslem i na kazdym byla jakas muka... -
Anonim
kreskę akurat bardzo lubiłem...
za to najgorsze dla mnie przedmioty to:
-KWP - ze względu na ekipę prowadzącą, bo sam przedmiot jest fajny
-miernictwo - ze względu na Andrzeja M.
-materiały budowlane - nienawidze tego typu pamięciówek...
niby laborki, ale oceniane jest tylko to czego się wykujesz na kolosa -
Anonim
kreskę akurat bardzo lubiłem...
za to najgorsze dla mnie przedmioty to:
-KWP - ze względu na ekipę prowadzącą, bo sam przedmiot jest fajny
-miernictwo - ze względu na Andrzeja M.
-materiały budowlane - nienawidze tego typu pamięciówek...
niby laborki, ale oceniane jest tylko to czego się wykujesz na kolosa -
-
Anonim
Rysunek techniczy a w szczególności pani prowadząca.
Miernictwo z Andrzejem M.(ale nie sam przedmiot)
Fizyka eksperymentalna - 3h przez 9 tygodni wyjęte z życia
Kreska (czyli geometria wykreślna) -
AI
-wspaniały duet analiza & algebra
-miernictwo z Majem (chyba nie jestem oryginalny:)
-rysunek ze względu na charakter przedmitu i prowadzących (z wyjątkiem pani Tofiluk)
-laborki z wydymały
-fizyka ekperymentalna - to już przekraczało granice przyzwoitości w kategorii "na chuj mi to"
-KWP- za to że z potencjalnie bardzo ciekawego i przyjemnego przedmiotu prowadzący zrobili cuchnące gówno
..a kreska była fajna, taka życiowa i wogóle:) -
Asia
wszystko jest fajne to co bylo i udalo sie zaliczyc, ale chyba najgorzej wspominam fizyke- laborki i kwp ale tylko ze wzgledu na prowadzacego bo sam przedmiot byl fajny i nawet dawal troche frajdy:) -
Anonim
-
Asia
Nie mow babajaga mow Mała Mi:):) Oj 6to moja ulubiona pani...jako jedyna powiedziala mi prawde w oczy ze jestem niewychowana...ah uwielbiam ja:) -
Dusioł
Andrzej M. kadnyduje na deworściaka lądówki... Bo ja teże przez tego pana za miernisctwem nie przepadałem.
Inne badziwne przedmioty: oczywiście KWP i laborki z wydymały (z W.) <- największa porażka wydziału -
Madzia_K
Ja tak trochę odbiegnę od tematu. Czy ktoś z Was może pamięta jak wygląda zerówka ustna z mechany ze Szcześniakiem? bo normalny ustny słyszałam, że jest ok (on wychodzi itp.). ale czy na zerówce nie postanowi nas np. przetestować czy naprawdę zasługujemy na swoje oceny lub coś w tym stylu? -
Anonim
napewno postanowi:
- ty... chodz no tu, zrobiles zadanko?
- eee...yyyy.... tak panie prof....
- no dawaj indeks i odnies mi ten rzutnik do pokoju -
Anonim
Zerówka jest wtedy gdy się ma 4 lub wyzej? Jeżeli tak to daje Pytania a nastempnie podchodzą do niego osoby z 5 z cwiczeń i oni muszą zrobić przynim jakieś proste pytanie bo jak ni... to 4,5 z egzaminu. A reszta jak nie krzyczy i coś przepisze z książki lub od kogoś to dostaje taką ocene jak na zaliczeniu ćwiczeń. -
Madzia_K
Dzięki za pocieszenie. Ja mam 4,5 więc liczę, że jak coś grzecznie przepiszę z książki to zaliczę :) -
Grono.Net
...najgorszy przedmiot... bezpieczeństwo pożarowe... z prof. yyyyyyyyyy...Abramowiczem... jaki to nudziarz... tragedia... -
Anonim
jesli chodzi o przedmioty pomylki na tym wydziale to kilka ich jest ( wg mnie ):
- kreska
- programowanie VBA ( co to sa qrwa wezly czybyszewa i na kiego wala mi to ? ). A mogli nas nauczyc wielu innych przydatniejszych programow ...
- FIZYKA EKSPERYMENTALNA :))))
Ja ogolnie nei pzrepadalem za "chuckiem" Chojczakiem "norrisem" z materialow budowlanych. bo on jakis dziwny jest ...
Ogolnie wiele sie narzeka na miernictwo, ale jak sie okazuje, po kilku doswiadczeniach na budowie z tego przedmiotu wynosi sie wiele praktycznych rzeczy jesli chodzi o prace na budowie.
No a wogle jest wiele ciekawych przedmiotow ktore sa prowadzone jak flaki z olejem ( bezp. pozarowe )
pozdr. -
Dorota W.
Znienawidzony przedmiot??? Tak, jest to na pewno informatyka w wykonaniu Sokoła i jego koleżki. Czyli wspaniałe VBA!
Człowieka który nie miał żadnego styku z programowaniem umieją wspaniale zniechęcić do tego. Wcale się nie dziwie że ponad połowa grupy siedzi w necie. A oni potem się za to mszczą. Już nam powiedzieli że zasługujemy na wrzesień :/ Drugiego kolosa zaliczyło całe 5 osób. -
Karol
Eee tam Sokół jest spoko gość :) Czasami troche pokrzyczał ze nic nie umiemy, ale potem na kolosie większość u niego spokojnie zaliczyła, przynajmniej u nas... Lubie go za to ze facet ma jakąś wiedze na temat tego co robi.. a nie to co pierdolnięta Barańska w 1 sem :/// Swoją drogą nie tylko ja tak uważam... Zasłyszane na korytażu przy salach info - autentyk! - Rogaj stoi i rozmawia z Sokołem... "A ta Barańska to mnie już wkurwia! .... Jest durna i jeszcze beszczelna" ...
Myślałem ze nie wyrobie :)))) -
Anonim
ROTFL...
Baranska i Oledzka - ten tandem mial ze mna zajecie z VBA... nie wiem czy to nie gorsze niż MAj -
Karol
o qrde.. współczuje :| To one w ogole nadają sie do takich rzeczy? Myslalem ze ich wiedza konczy sie gdzies na Wordzie... (baranska excela juz nie umiała :P)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne