- 1
- 2
-
Dorota W.
Mam pytanko: Czy z każdym semestrem wzwyż jest więcej czy mniej roboty???
Słyszałam że na polibudzie to tylko pierwszy rok jest ciężki. Czy to się też sprawdza na naszym wydziale??? -
asia
-
Anonim
Oj Asia nie dramatyzuj. Źle Ci jest z nami?
Jak się dobrze trafi z wykładowcami i grupą to nie jest najgorzej. Mi bardziej się podoba na II roku niż na I. -
Anonim
hehe
w sumie na drugim sem jest mniej pamięciówki a wiecej takich co trzeba pomyslec albo porysowac i jeszcze raz porysowac; )
ale nie jest zle
jesli jeszcze czlowiek pije to przeboleje wszystko; ) -
-
Anonim
drugi semestr jest najfajniejszy,,
specjalnie nie zaliczylem mechaniki,, tylko po to zeby jeszcze raz modz przezyc te piekne chwile.. zobaczyc p Ataman skrzetnie spisujaca zadania z kartki,, uslyszec dowcipy szczesniaka.. PRICLESS
pozdro DT'04... jeśli jeszcze istnieje.. :( -
Asia
no powiedzmy ze nie jest zle ale 3 semestr w porownaniu z 4 byl mega zajebiscie luzny... ale fakt faktem jka sie umie bawic to sie przezyje wszystko:):) -
Anonim
no w sumie coraz lepiej
a najlepsze sa przerwy miedzy sesja a poczatkiem kolejnego "sezonu" - jakies praktyki lekko lub bardziej zakrapiane; ) -
Karol
Hehe, a propos dowcipów Szcześniaka.. tekst z ostatniego wykładu - "tego zadania nie można tak zrobic, to tak jakby chciec z dziewczyny zdjąc najpierw biustonosz a potem bluzke" :)))))) Ale i tak bywały ostrzejsze :] -
Dorota W.
Tak, te kawały jego są świetne :)
Mi się podobała anegdota o granicy do nieskończoności :)
No i ciągle to "Proszę kolegóe..." "Drodzy koledzy...." A koleżanki to co?????? No ja wiem że jest nas tam mało, ale jesteśmy!!!!! -
Karol
No tak, ale on ma czasami do kobiet jakis dziwny stosunek.. np zawsze jak sobie przypomni ze w jego skrypcie są błędy to wszystko zwala na te "krowy z wydawnictwa" :)))) -
Anonim
a to powiem wam jaki w zeszlym roku na wykladzie u nas tekst puscil:
"Czy jest jakas inteligentna pani na sali?"
cisza....jedna podniosla reke a on:
"To prosze zetrzec tablice!"
teksty koles ma mocne...; ) -
Anonim
Wacław robił kiedyś z nami zadanie i jak skończyliśmy to zapytał się czy było coś takiego na ćwiczeniach. Jak powiedzieliśmy że tak a on na to: "To na chuj to robiliśmy?" -
Anonim
Wszyscy wiemy jak wyglada Waclaw. Wiec wyobrazcie sobie pierwsze wyklady z nim... Wchodzi na sale, podchodzi do tablicy i rysuje karykature, okragla olbrzymia glowe z paroma wloskami, ogromne uszy, nos, oczy, usta... wszyscy patrza na tablice, potem na niego... kropla w krople... no i w smiech. A on sie oblizal i powiedzial: "w zeszlym roku, jak przyszedlem na zajecia to to bylo narysowane na tablicy" - wszyscy nadal sie smieja - "No ubawilismy sie po pachy" - mowi - "A najbardziaj ja! Na egzaminie! - Dwoch zadlo; -]". -
Karol
O qrna, dobre :))))))) Nie no Szczesiu jest mocny :D Ja to tez lubie jak on często mówi - "rok temu dałem takie zadanie na egzaminie.. ale nikt go nie zobił - nie wiem dlaczego?" I zawsze taki zdziwiony... :] -
Grono.Net
...im dalej w las tym więcej drzew... proszę o tym pamiętać... :-)
...pierwszy rok to kaszka z mleczkiem... poczekajcie do 3 roku...machana z Zosią... oj sie będzie działo... -
Grono.Net
Szcześniak to miły pan, który nigdy nikomu problemów nie robił... ale należy uważać na innych... Rączka - wydymałka II; Rymsza - geotechnika; wspomniana wcześniej Zosia; i jest jeszcze paru, którym momentami odbija... ale wszystko jest do przejścia.... nikt nie mówił, że bedzie łatwo; -) -
Qbs
Wiśniakowski.. - nie mów, że ten jest luzakiem, przez nikoge jeszcze sie tyle stresów nie nabawiłem... -
Grono.Net
zasadniczo to do 6 sem im dalej tym gorzej. 7 jest już spoko, a na 8 mam 13h przez 3 dni razem z mechaną. czasu na pracę - zarobkową i dyplomową ile dusza zapragnie i odsypiam tamte 3 lata. pzdr -
Grono.Net
Wiśniakowski...ojej...to jest tylko machanika teoretyczna...to jeszcze nic takiego... :-) -
Qbs
póki co nic gorszego od mt mnie nie spotkało... (4 sem), no zobaczymy jaki bedzie egz. z wm2 z Jaśkiem Rączką...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne