-
Anonim
W zeszłym roku wszystkie dodatkowe terminy były na tej zasadzie. Poproście Chmielnickiego żeby ten egzamin był w sesji a ogrzew będzie można zaliczyć na zerówce, która będzie około tydzień przed sesją (Sewerynik powiedział mi w poniedziałek, że dodatkowych terminów wcześniej na dzień dzisiejszy nie przewiduje a 4 rok może napisać to właśnie na zerówce) -
®aV
tak termin będzie jak najbardziej, ale Chmielnicki powiedział, ze zrobi go tylko dla tych osób, którym to wadzi do obrony pracy dyplomowej i prawdopodobnie to wypadnie w sesji. Narazie nic się z nim nie ustali, trzeba będzie wszystko wcześniej ogarnąć i pozaliczać bieżące rzeczy. -
Anonim
przedmioty z 4 roku to bez problemu bedziecie mogli zaliczyc wczesniej robiąc wszystko na bieżąco. gorzej z zaległościami.
pytanie z troche innego tematu - do kiedy i u kogo broni się teraz praktyki? i czy bardzo pilnują tego, żeby to było z cowigu, czy np. z ochrony środowiska czy budownictwa też może być? -
Anonim
U Macieja Witka. Nie pilnuje miejsca odbycia praktyk. Ja np byłam na budowie stacji uzdatniania wody. Idź do niego a na pewno się dogadasz. -
-
Anonim
-
ania
a może jeszcze jedno podejście zrobić i poprosić profesora, jeśli wszyscy będą stawiać takie warunki to wesoło :( -
yummy
popieram :)
Można mu powiedziec, ze zmienil sie ten plan zajec-przesuneli automaty z 5 sem na 6 .
we wrzesniu nikt jeszcze o tym nie wiedział..
myśląc ze będzie termin normalny w sesji zimowej można było sobie to olać na rzecz np. innych egzaminów.
Aa tu lipa. -
ania
dla tych co się jeszcze nie zorientowali na wydziale przy naszej gablocie wisi nowa lista na automaty.
Będzie drugie podejście do załatwienia terminu. -
AdaśKo
Dokładnie, czekam aż zapełni sie list i sprobuję z innej strony to zalatwic =) -
Anonim
podbijam temat. coś wiadomo? a czy z ogrzewu też ktoś coś organizuje? -
yummy
podobno termin z automatow ma byc w pierwszej polowie stycznia.
bedzie jeszcze wywieszona lista i konkretna data