Inżynieria środowiska - PW - rok IV [380]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

W zeszłym roku wszystkie dodatkowe terminy były na tej zasadzie. Poproście Chmielnickiego żeby ten egzamin był w sesji a ogrzew będzie można zaliczyć na zerówce, która będzie około tydzień przed sesją (Sewerynik powiedział mi w poniedziałek, że dodatkowych terminów wcześniej na dzień dzisiejszy nie przewiduje a 4 rok może napisać to właśnie na zerówce)
  • ®aV

tak termin będzie jak najbardziej, ale Chmielnicki powiedział, ze zrobi go tylko dla tych osób, którym to wadzi do obrony pracy dyplomowej i prawdopodobnie to wypadnie w sesji. Narazie nic się z nim nie ustali, trzeba będzie wszystko wcześniej ogarnąć i pozaliczać bieżące rzeczy.
  • Anonim

przedmioty z 4 roku to bez problemu bedziecie mogli zaliczyc wczesniej robiąc wszystko na bieżąco. gorzej z zaległościami.

pytanie z troche innego tematu - do kiedy i u kogo broni się teraz praktyki? i czy bardzo pilnują tego, żeby to było z cowigu, czy np. z ochrony środowiska czy budownictwa też może być?
  • Anonim

U Macieja Witka. Nie pilnuje miejsca odbycia praktyk. Ja np byłam na budowie stacji uzdatniania wody. Idź do niego a na pewno się dogadasz.
  • Anonim

No to spoko. Dzięki za odpowiedź :)
  • ania

a może jeszcze jedno podejście zrobić i poprosić profesora, jeśli wszyscy będą stawiać takie warunki to wesoło :(
  • yummy

popieram :)
    Można mu powiedziec, ze zmienil sie ten plan zajec-przesuneli automaty z 5 sem na 6 .
    we wrzesniu nikt jeszcze o tym nie wiedział..
    myśląc ze będzie termin normalny w sesji zimowej można było sobie to olać na rzecz np. innych egzaminów.
    Aa tu lipa.
  • ania

dla tych co się jeszcze nie zorientowali na wydziale przy naszej gablocie wisi nowa lista na automaty.
    Będzie drugie podejście do załatwienia terminu.
  • AdaśKo

Dokładnie, czekam aż zapełni sie list i sprobuję z innej strony to zalatwic =)
  • Anonim

podbijam temat. coś wiadomo? a czy z ogrzewu też ktoś coś organizuje?
  • yummy

podobno termin z automatow ma byc w pierwszej polowie stycznia.
    bedzie jeszcze wywieszona lista i konkretna data
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)