- 1
- 2
-
PIOTREK
Padła propozycja zaliczania tegoż wykładu w grudniu. Termin proponowany to 13 lub 15 grudnia. Z tym że 13(tj. poniedziałek) musieli byśmy pisać wieczorem jakoś bo wtedy jest dr Wenda, natomiast 15(tj. środa) najprawdopodobniej o 14 ponieważ o 12 jest szkolenie w ramach tiorb-ów sale jakoś byśmy ogarneli myśle.
Przekażcie dalej i napiszcie kto chętny ponieważ w poniedziałek 6 grudnia mam rozmawiać z dr Wenda na temat tego terminu ale muszą być chętni. -
Rafał ...
proponuje żeby była to środa lepiej wczesniej niż w poniedziałek wieczorem. -
Maciek
a ja proponuje nie wysyłać więcej tego osła ,,Piotra'' do kogokolwiek! :) -
Rafał M.
Myślę, że jak dogadasz jakikolwiek termin jeszcze w grudniu to pewnie znajdą się chętni. Może być środa 15. -
-
diana
-
PIOTREK
proponowany termin wychodzi w poniedziałek 13 grudnia godzina 17. sroda odpadla poniewaz jest zalicznie z tiorb i isiw 2 ma cwiczenia. pisac ile bedzie chetnych bo jak maja przyjsc 2 osoby to nie ma sensu powiadamiac dr Wendy o tym. -
Rafał ...
-
Agnieszka
Hej, rozmawiałam dziś z Wendą na temat zaliczenia wykładu i jemu pasuje w poniedziałek o godzinie 17. To jest dodatkowy termin więc ten kto nie może lub nie chce nie musi iść. Jednak istotne jest to kto by się zdeklarował na ten termin bo dla dwóch osób go nie zrobi. Dajcie znać mi lub Mośkeimu kto jest chętny do jutra wieczorem żeby powiadomić Wendę czy bierzemy ten poniedziałek
Agnieszka Kiełczewska -
diana
kurde, tak kiepsko w poniedzielek, lepiej byloby w srode, ale jesli juz to ja i tak pojde -
PIOTREK
-
Rafał M.
to może w takim razie przesunąć to na następny tydzień? też na poniedziałek. Powinno się znaleźć więcej chętnych. -
e
-
PIOTREK
nie pasuje bo bedzie zaliczanie projektu z tiorb i bedzie troche zabawy z tym wiec albo ten poniedzialek albo dajmy spokoj; p a pozatym nie wiadomo czy dr wenda moze za tydzien w poniedzialek; p i od nowa wszystko zalatwiac; p bez sensu -
xyzz
Zaliczenie Tiorbów u Waysa. Proszę chętnych o wpisanie się na listę( wisi na tablicy korkowej na 5 pietrze) do poniedziałku. W poniedziałek będziemy ustalać termin. O dziwo Dr. Ways zgodził się na dodatkowy termin przed inżynierką. -
Rafał M.
to jaka jest ostateczna wersja z tym zaliczeniem? zostaje poniedziałek 17? Jaka sala? -
PIOTREK
ostateczna wersja bedzie raczej taka ze nic nie bedzie o.. chec pisania wyrazilo moze 12 osob wiecej sie nie zglosilo wiec nie ma sensu dzwonic do niego i mowic o zaliczniu -
głowa szemrana i niespokojna
a 20 grudnia mu nie pasuje?
jeśli nie grudzien, to chociaz początek stycznia, ważne żeby nie na ostatni gwizdek pod koniec stycznia -
Rafał M.
Przełóżmy to na następny tydzień, tj. 20 tak jak proponuje kolega wyżej. Będzie więcej czasu, żeby się przygotować i pewnie znajdzie się więcej chętnych.
Ok, jest jakieś zaliczenie z ćwiczeń z tiorbów przed samymi świętami, ale wydaje mi się, że będzie to łatwiej zaliczyć niż wykład z eksploatacji. Poza tym w tym tyg. jest zaliczenie np. wykładów ze statyki, a we środę tiorów z zeszłego semestru. -
PIOTREK
termin zaliczenia 13 grudnia jest NIEAKTUALNY nie bylo chetnych nic nie bedzie zalatwiane. jesli chodzi o 20 grudnia nie wiem jak dr wenda z czassem stoi ale mi osobiscie 20 nie pasuje wogole. jesli chcecie zalatwiac na 20 termin to juz sami. to tyle -
Zbyszko
>Rafał M. napisał
>Ok, jest jakieś zaliczenie z ćwiczeń z tiorbów przed
>samymi świętami, ale wydaje mi się, że będzie to
>łatwiej zaliczyć niż wykład z eksploatacji. Poza tym w
>tym tyg. jest zaliczenie np. wykładów ze statyki, a we
>środę tiorów z zeszłego semestru.
ale u kledynskiego, tak?
Właśnie, musimy jeszcze ustalić termin u Waysa z twiorow-ale nie wiem czy nie lepiej dac to na poczatek stycznia, hmm??
- 1
- 2