-
Anonim
-
ZAPROSISZ MNIE ?
jol
Chcialem sie was spytac czy jakis termin teraz sie szykuje ??
Jakies zapisy?
To jest termin dla spadochronow? -
Marian
A mógłby być ten termin po 8 maja, bo wyjeżdżam na beatyfikację i termin poświąteczny kompletnie mi nie pasuje, a chciałbym skorzystać z tego terminu egzaminu? -
Olga
o, dokładnie. dużo osób wyjeżdża gdzieś w weekend majowy i raczej nie będą się uczyć więc przyda się troszkę przerwy po majówce;) -
-
Biszkopt
Moi drodzy parafianie ustalając termin z szanownym naszym Dr S. oczywiscie że bedę odkładał po majówce ten termin aby każdy po tej przerwie doszedł do siebie i coby mu z praca nie kolidowalo jednak jesli sie nie uda to bedziemy zmuszeni sie jednak przystosować co nam zaoferuja. Pamiętajmy to my sie musimy dostosować do niego a nie on do nas:) -
Biszkopt
do końca tygodnia(czwartek/piątek)zanio sę listę zgłoszonych osób, jeśli się nie wyrobicie to przykro. -
kawka
-
Kaassia
też mi sie tak wydaje niestety;/... a Sewerynik nic nie wspominał ze termin bedzie tylko dla osob ktorym tylko tego egz brakuje ?? -
ZAPROSISZ MNIE ?
no wlasnie ciekawe czy czegos takiego przypadkiem nie mowil, bo az jestem w szoku, ze jest taki mily i chce nam termin zrobic... -
Kaassia
Bo ja też się go kiedys pytalam, to wlasnie mi powiedzial ze zrobi dodatkowy termin przed obronami dla osob ktorym to uniemozliwia obrone. -
Gosia
Hej, mam pytanie, jak to jest u Sewerynika na ustnym? Jakie zadaje pytania? Czy jest to odpowiedź ustna czy nadal pisemna? Dzięki za wszelkie informacje. -
ZAPROSISZ MNIE ?
pisemny/ usnty.
pyta wlasciwie ze wszystkiego, ale przede wszystkim z poprzednich prac ktore pisalas, a wlasciwie z tego czego na nich nie napisalas lub napisalas zle.