Inżynieria środowiska - PW - rok IV [380]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

O! To świetnie, że napisałeś bo byłam przekonana, że dwa.
  • ZAPROSISZ MNIE ?

jol

Chcialem sie was spytac czy jakis termin teraz sie szykuje ??
    Jakies zapisy?

To jest termin dla spadochronow?
  • Marian

A mógłby być ten termin po 8 maja, bo wyjeżdżam na beatyfikację i termin poświąteczny kompletnie mi nie pasuje, a chciałbym skorzystać z tego terminu egzaminu?
  • Olga

o, dokładnie. dużo osób wyjeżdża gdzieś w weekend majowy i raczej nie będą się uczyć więc przyda się troszkę przerwy po majówce;)
  • Biszkopt

Moi drodzy parafianie ustalając termin z szanownym naszym Dr S. oczywiscie że bedę odkładał po majówce ten termin aby każdy po tej przerwie doszedł do siebie i coby mu z praca nie kolidowalo jednak jesli sie nie uda to bedziemy zmuszeni sie jednak przystosować co nam zaoferuja. Pamiętajmy to my sie musimy dostosować do niego a nie on do nas:)
  • Biszkopt

do końca tygodnia(czwartek/piątek)zanio sę listę zgłoszonych osób, jeśli się nie wyrobicie to przykro.
  • kawka

a co do terminów, to można podejść do 2 w ciągu roku
  • Kaassia

też mi sie tak wydaje niestety;/... a Sewerynik nic nie wspominał ze termin bedzie tylko dla osob ktorym tylko tego egz brakuje ??
  • ZAPROSISZ MNIE ?

no wlasnie ciekawe czy czegos takiego przypadkiem nie mowil, bo az jestem w szoku, ze jest taki mily i chce nam termin zrobic...
  • Kaassia

Bo ja też się go kiedys pytalam, to wlasnie mi powiedzial ze zrobi dodatkowy termin przed obronami dla osob ktorym to uniemozliwia obrone.
  • Gosia

Hej, mam pytanie, jak to jest u Sewerynika na ustnym? Jakie zadaje pytania? Czy jest to odpowiedź ustna czy nadal pisemna? Dzięki za wszelkie informacje.
  • ZAPROSISZ MNIE ?

pisemny/ usnty.
    pyta wlasciwie ze wszystkiego, ale przede wszystkim z poprzednich prac ktore pisalas, a wlasciwie z tego czego na nich nie napisalas lub napisalas zle.
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)