-
Grono.Net
ten temat jest dla tych ktorzy nic nie wiedza na temat ipoda (zdaniem Aleksandry) tutaj mozna bez skrepowania pytac o wszystko -
Gnominka
nie da sie nic nie wiedziec na temat iPoda, obsluga jest intuicyjna- przeczytanie instrukcji moze naprowadzic na wlasciwy trop; -)
(dla niewtajemniczonych: instrukcja napisana jest mniej wiecej w taki sposob: "wyjmij z pudelka, naladuj, podlacz do kompa zalaczonym kabelkiem, sciagnij, enjoy")
i to naprawde dziala... -
Grono.Net
poczytaj sobie 'ipod jako dysk twardy' to chyba nie jest takie latwe :P
pozdr. -
karo
autorowi tegoż tematu oferuję wsparcie duchowe; -))
bo jak widzę tutaj ryzykownym jest się na czyms nie znać, powtarzac tematy albo mieć ipoda z drugiej ręki albo ze stadionu
strasznie dęte to grono oj oj
czy "manie" ipoda naprawdę obliguje do takiegoż dęciarstwa??
-
-
vouga
ja jestem z "tych co sie nieznaja" wiec mam kilka pytan...
czy na ipoda da sie wzucic mp3 z kazy??
jak sie wzuca mp3 z plyt to jak dodac autora itd. bo mi sie wyswietla tylko track 1 2 3... 6 7...itd i da sie tylko tytul zmienic to czy tak zawsze jest??
no to narazie to chyba tyle... -
ili
-da sie wrzucic mp3 z kazy
-jesli płytka jest orginalna to zrzucajac utwory do itunes powinny pojawic ci sie o niej wszystkie info (ofkorz z internetu) a jesli jest to 'wlasnorecznie robiona skladanka' to wtedy musisz pododawac informacje o plycie w zakladce 'get info' :) -
Grono.Net
ipod wymiata- wszystko mozna zrobic bez niczyjej pomocy, trzeba tylko troche posiedziec i poglowkowac :P -
Anonim
karo, wcale nie jest ryzykownym posiadac (tego wszystkiego co wyminiłaś). i grono nie jest dęte (niezłe słowo;)). po prostu lubię, jak ktoś przeczyta instrukcje obsługi, zanim o coś zapyta. simple. -
? Jaśnie Panicz
nasze zadecie przy zoliborskim zadeciu ach och jest do prawdy smieszne. -
Anonim
-
Kasia
witam,
zglaszam sie ja - nic nie wiedzaca:-D ostrzegam,ze moje posty beda tylko dla ludzi o silnych nerwach i potrafiacych sto razy tlumaczyc jedna rzecz jak malemu dziecku:-D
zaczynamy: dlaczego nie moge otworzyc na komputerze piosenek z ipoda, tylko wszystkie sa szare i jest narysowana taka zamknieta klodeczka?:-)
-
andre
.... niewiem...'
naprawdę
p\jakiego masz ipoda
jak podłączasz go do komputera
ile masz wzrostu ? -
Kasia
mam 3G, 15GB, moge nagrywac piosenki na niego ale nic nie moge zrobic z tymi piosenkami, ktore juz na nim sa. co to jest ten wzrost? i kolejne pytanie: dlaczego nie wszystkie piosenki chca mi sie wgrac, tylko przy niektorych mowi ze nie moze ich odnalezc? -
Anonim
-
Kołek
nie wiesz co to jest wzrost?? no dobra to wytlumacze ci to tak jak prosilas czyli jak malemu dziecku:)
wzrost jest to odleglosc od twoich stup do czubka glowy w pozycji wyprostowanej:) -
rambel
-
o7.maciek
"dlaczego nie moge otworzyc na komputerze piosenek z ipoda, tylko wszystkie sa szare i jest narysowana taka zamknieta klodeczka?:-) "
też to miałem, w nowych ipodach tak jest na poczatku. w iTunes: Edit/Preferences/iPod/ zakładka Music i zaznaczasz " manually manage songs and playlists"
pozdr
-
Kasia
-
mikolaj
a wiec te kawaly o blondynkach maja w sobie troche prawdy.. kto by pomyslal -
Anonim
Mama pyta się Małgosi:
- Małgosiu czemu Ty nie myjesz ząbków??
- Bo mi sie mydełko do buzi nie mieści.
analogia ?