iPod [5145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grono.Net

ten temat jest dla tych ktorzy nic nie wiedza na temat ipoda (zdaniem Aleksandry) tutaj mozna bez skrepowania pytac o wszystko
  • Gnominka

nie da sie nic nie wiedziec na temat iPoda, obsluga jest intuicyjna- przeczytanie instrukcji moze naprowadzic na wlasciwy trop; -)
    (dla niewtajemniczonych: instrukcja napisana jest mniej wiecej w taki sposob: "wyjmij z pudelka, naladuj, podlacz do kompa zalaczonym kabelkiem, sciagnij, enjoy")
    i to naprawde dziala...
  • Grono.Net

poczytaj sobie 'ipod jako dysk twardy' to chyba nie jest takie latwe :P
    pozdr.
  • karo

autorowi tegoż tematu oferuję wsparcie duchowe; -))

bo jak widzę tutaj ryzykownym jest się na czyms nie znać, powtarzac tematy albo mieć ipoda z drugiej ręki albo ze stadionu

strasznie dęte to grono oj oj
    czy "manie" ipoda naprawdę obliguje do takiegoż dęciarstwa??
  • vouga

ja jestem z "tych co sie nieznaja" wiec mam kilka pytan...
    czy na ipoda da sie wzucic mp3 z kazy??
    jak sie wzuca mp3 z plyt to jak dodac autora itd. bo mi sie wyswietla tylko track 1 2 3... 6 7...itd i da sie tylko tytul zmienic to czy tak zawsze jest??
    no to narazie to chyba tyle...
  • ili

-da sie wrzucic mp3 z kazy
    -jesli płytka jest orginalna to zrzucajac utwory do itunes powinny pojawic ci sie o niej wszystkie info (ofkorz z internetu) a jesli jest to 'wlasnorecznie robiona skladanka' to wtedy musisz pododawac informacje o plycie w zakladce 'get info' :)
  • Grono.Net

ipod wymiata- wszystko mozna zrobic bez niczyjej pomocy, trzeba tylko troche posiedziec i poglowkowac :P
  • Anonim

karo, wcale nie jest ryzykownym posiadac (tego wszystkiego co wyminiłaś). i grono nie jest dęte (niezłe słowo;)). po prostu lubię, jak ktoś przeczyta instrukcje obsługi, zanim o coś zapyta. simple.
  • ? Jaśnie Panicz

nasze zadecie przy zoliborskim zadeciu ach och jest do prawdy smieszne.
  • Anonim

da sie nic nie wiedziec...

az wstyd takich znajomych miec xD
  • Kasia

witam,
    zglaszam sie ja - nic nie wiedzaca:-D ostrzegam,ze moje posty beda tylko dla ludzi o silnych nerwach i potrafiacych sto razy tlumaczyc jedna rzecz jak malemu dziecku:-D
    zaczynamy: dlaczego nie moge otworzyc na komputerze piosenek z ipoda, tylko wszystkie sa szare i jest narysowana taka zamknieta klodeczka?:-)
  • andre

.... niewiem...'
    naprawdę
    p\jakiego masz ipoda
    jak podłączasz go do komputera
    ile masz wzrostu ?
  • Kasia

mam 3G, 15GB, moge nagrywac piosenki na niego ale nic nie moge zrobic z tymi piosenkami, ktore juz na nim sa. co to jest ten wzrost? i kolejne pytanie: dlaczego nie wszystkie piosenki chca mi sie wgrac, tylko przy niektorych mowi ze nie moze ich odnalezc?
  • Anonim

heh
  • Kołek

nie wiesz co to jest wzrost?? no dobra to wytlumacze ci to tak jak prosilas czyli jak malemu dziecku:)
    wzrost jest to odleglosc od twoich stup do czubka glowy w pozycji wyprostowanej:)
  • rambel

Ej Kołas... Łap linka! ^^

* http://www.bykom-stop.avx.pl *

fajne mp3 tam mają...
  • o7.maciek

"dlaczego nie moge otworzyc na komputerze piosenek z ipoda, tylko wszystkie sa szare i jest narysowana taka zamknieta klodeczka?:-) "

też to miałem, w nowych ipodach tak jest na poczatku. w iTunes: Edit/Preferences/iPod/ zakładka Music i zaznaczasz " manually manage songs and playlists"

pozdr

• Kasia

dziekuje bardzo!! :-)
  • mikolaj

a wiec te kawaly o blondynkach maja w sobie troche prawdy.. kto by pomyslal
  • Anonim

Mama pyta się Małgosi:
    - Małgosiu czemu Ty nie myjesz ząbków??
    - Bo mi sie mydełko do buzi nie mieści.

analogia ?
| |

http://jajcys.pl/ipod/ - instrukcja na problemy no pochwal się, pochwal :D co macie w środku, w...

Fotki

Miejsca grona (0)