-
d y m!
No i co sądzicie o tym iPodzie? Jak dla mnie, to prawie jak iPhone... Zajebisty, po prostu zajebisty. Jak będzie w Polsce to bym kupił, tylko ciekawe za ile... -
gjang
-
Anonim
-
Anonim
ale kosztowałby jeszcze więcej, a jak na 8/16gb to i tak jest drogi nawet jako ipod imo. -
-
Beatles
-
Anonim
-
Rafał.I
no oczywiście że większa.. apple Polska nie dostaje iPodów za darmo.. jeszcze trzeba dołożyć cło i koszty transportu 8gb jakieś 1200zł pewnie. jak nie więcej na początku trzeba zarobić.. tak samo jak na najnowszych imacach które sie podobno rozchodzą jak świeże bułeczki -
Mr.California!!!!!™
wszystko pieknie tylko ciekawe kiedy to do Polski trafi??
a tak pozatym to jest identyczny jak iPhone tylko ze ma "tylko" funkcje Ipoda....... -
d y m!
Muszę rozjaśnić parę niestyczności :P 1. Nie ma Apple Polska niestety; /
2. iPod nano poprzedni kosztował 1100 zł. więc nowy bedzie na pewno więcej kosztował niestety; / -
Anonim
-
Beatles
-
Mr.California!!!!!™
-
Beatles
Słyszałem ,że za miesiąc premiera w europie ,ale może pojawić sie wcześniej. -
>Sasskkeeee!!!!!! napisał
>wszystko pieknie tylko ciekawe kiedy to do Polski trafi??
>a tak pozatym to jest identyczny jak iPhone tylko ze ma
>"tylko" funkcje Ipoda.......
Nie jest identyczny. iPhone ma ramkę srebrną, w Touch jest czarna, no iPod jest mniejszy odrobinę :P -
Mr.California!!!!!™
Dzizas jakie szczegóły tak jest mniejszy o pare milimetrów i ma czarna ramke ale oprócz teego jest IDENTYCZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
d y m!
Oj, generalnie iPod touch, to iPhone bez telefonu; P Jest PODOBNY, ale nie identyczny. Co do tego kiedy będzie, to trudno powiedzieć, bo Steve Jobs na konferencji mówił, że ma być premiera światowa, nie tylko w Stanach :) Ale w końcu jesteśmy krajem lekko cofniętym więc trudno powiedzieć. Na allegro już są :D -
Anonim
-
d y m!
No właśnie od groma, fakt. I dobrze. A ktoś zamierza kupić?Jak myślicie lepszy iPod Touch 8 GB, czy iPod Classic 80 GB? -
ann♥
classic, po co ci ipod touch? jak dla szpanu to go kup, jak do muzyki to wystarczy classic, wifi w polsce nie wykorzystuje sie tak bardzo jak w usa -
d y m!
Tzn. nie jestem jakimś lanserem i bananem, więc wiesz; ] Touch jest po prostu zajebisty ze względu na MultiTouch, i o to chodzi :)