Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olga

hej hej
    czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda ezg pisemy u dr Łopato z polityki gosp.?
    czego można się spodziewać...
    pozdr
  • Anonim

wpadnij na grono IPS II roku...tam opisalusmy ten super egzamin.
    Pytania otwarte dwa dlugie,reszta za jeden punkt chociaz trzeba dac dluzsze czasem odpowiedzi...dosc trudny i trzeba sie przygotowac moim zdaniem. Ja dostalam 3,5 i umarlam z radosci :]
  • Olga

dzięki; )
  • Anonim

Wg mnie dosyć ogólny egzamin - w pytaniach otwartych opisać coś w sensowny sposób (my mieliśmy inflację po '89 roku i wlasne przemyslenia na temat najbardziej optymalnego modelu polityki gosp. dla Polski); pytania zamkniete zaczynaly sie najczesciej od "wymień". Na niektore pytania nawet dzieki ogolnej wiedzy mozna bylo odpowiedziec, niektore bardziej szczegolowe.

Generalnie, dzieki ogolnej wiedzy mozna zdać.
  • ۞.Kacha ۞.

w otwartych trzeba sie tez wykazac orientacja ogolnie w temacie,na pisałam po prostu wszystko co wiem co jest powiazane w jakis sposob z inflacja,na drugie zupełnie abstrakcyjne pomysły poparte instrumentami pg
    a zamkniete,za niektore proste i ogolne inne bardziej szczegółowe
    dr Łopato lubi temat giełdy, bo i u nas i na egz z wczesniejszych lat sie pojawiał
    ja sie bałam bardzo bo nie byłam pewan swojej pracy, a na 4,5 sie skonczyło

ludzki egzam:)
  • Anonim

I ja uważam że dr Łopato też ludzki bardzo się okazał :) jeśli ktoś nie znał fachowej terminologii to raczej nie stawiał od razu 0 hehe.
  • ۞.Kacha ۞.

" I ja uważam że dr Łopato też ludzki bardzo się okazał :) jeśli ktoś nie znał fachowej terminologii to raczej nie stawiał od razu 0 hehe. "
    czyt, ja :D
  • Olga

:) dzięki .... może nie będzie tak źle ...
  • Kam Kam

A ma ktoś z Was maila do J.Łopato?
  • ۞.Kacha ۞.

on nie obsługuje takich bajerów. w sobote ma jakos dyzur ale nie wiem o kotrej dokładnie.
  • adamu adamu

sobota 10.30-11.30 pok 107 zdaje sie
  • Mr

a orientuje sie ktos z poprzednich rocznikow jak jest z poprawka z PG? wyglada tak samo jak egzamin?
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)