Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kaurz

juz sa! przysluguje po jednej sztuce na glowe, rozmiary od S do XL (moze jeszcze sie gdzies XXL meska znajdzie), chetni proszeni o wyslanie maila na moj adres - kaurza@gmail.com - podajesz imie, nazwisko, rozmiar i rok studiow.

jestem w okolicach naszego wydzialu w poniedzialki (od 11 do 18)/ srody (11 - 17)/ czwartki (15 - 18), wtedy mozna sie ze mna ustawic.

wszelkie dodatkowe info mailowo

pozdrawiam,
    k.
  • Olga

a jest może gdzieś jakieś foto tej koszulki?
  • magda m.

koszulka jest czarna, jest w wersji damskiej (pasowanej do talii)...napis biały i prosty:) trzeba faktycznie fotkę strzelić :)

po wyczerpaniu nakładu postaramy się o następny

ZSS IPS
  • Anonim

A cena? bo chyba nie za darmo?
  • Grzesiek

za darmo
  • Anonim

dokładnie gdzie ja moge CIe spotkac???? co???
  • kaurz

niech pomysle...

o wiem, spojrze do gory i znajde w pierwszym poscie informacje na ten temat! :D
  • ......

"koszulka jest czarna, jest w wersji damskiej (pasowanej do talii)...napis biały i prosty:) "

Faktycznie koszulka jest prosta jak budowa cepa. Ale pewnie tęgie głowy Pijarowskie pracowały nad koszulkowym designem

Spektakularny sukces samorządu:)!
  • magda m.

mogłeś wykorzystać swoją tęgą głowę i stworzyć mega super projekt - kilka razy były ogłaszane konkursy. do widzenia.
  • eL.

scyś: to że koszulki są proste powoduje ,że więcej ludzi je zakłada , Ty zawsze możesz sobie doszyć kilka cekinów;}

p.s błagam obejżyj się najpierw w lustrze, zobacz w czym chodzisz a potem zacznij mowić o domniemanym braku sukcesu gdzie indziej;D
  • ......

Jaki ma związek w tym co chodzę do tego jakie są koszulki.
    Równie dobrze, można powiedzieć po Twoich zdjęciach, że jesteś pierwszym gejem IPSu i że skoro te koszulki Ci sie podobają to są to koszulki dla gejów... głupie prawda? więc bez frazesów proszę..

Ani herbu nie widać, ani niczego, jak **** u kononowicza.
    Bieda noooo
  • Patryk

No ale w czym jest problem? Nie wszystkim muszą się te koszulki podobać i nikt nie próbuje nikogo przekonać, że są najpiękniejsze na świecie. Kwestia gustu.
    Jeżeli mi się jakiś strój nie podoba, to go nie noszę. Co i Tobie radzę.

Pozdrówki.
  • eL.

racja patryk , a pozatym

scyś: tak jak już wcześniej pisała magda miałeś możliwość bezpośredniego wpłynięcia na wygląd koszulek ,nie zrobiłeś tego wiec po co popiskujesz teraz o jakiś gejach i kononowiczu zasadniczo nic nie zmienia:} herb możesz sobie dorysować korektorem , nawet na twarzy dla lepszego efektu:D
  • ......

ej:).. po pierwsze
    o koszulkach sie dowiedziałem jak je zrobiono. Chyba ze podajcie mi link, gdzie to było ogłoszone.. aaa chyba ze mówiło sie o tym na forum... a forum też nie ma, sorka
    po drugie, to nie chodzi już o koszulki,bo każdy sie chwali swoim wydziałem tak jak potrafi. My sie chwalimy jakimś paskiem na środku koszulki.

O akcjach samorządu nic nie słychać, tylko co chwile czytamy plakaty z innymi pomysłami z innych instytutów. Wiem wiem, zaraz znów sie odezwą głosy, ze ONI robią tyle, że szooooook:)...

a to co obiecywali:)

CO ZROBIMY?
    --> wróci strona internetowa Studentów IPS – z FAQ, materiałami, Forum
    --> jak zawsze – fajne imprezy
    --> ciekawe wyjazdy – większy limit miejsc
    --> ochrona interesów Studentów i bieżące informowanie o wszystkim
    --> aktywna reprezentacja na forum Instytutu, Wydziału, Uniwersytetu
    --> Bank Praktyk
    --> spotkania z ciekawymi osobistościami, debaty
    --> mprezy sportowe, mecz Kadra-Studenci
    --> promocja Instytutu i kierunku Polityka Społeczna
    --> koszulki oraz kolejna edycja smyczy IPS !
    --> .....cdn
    --------> A WSZYSTKIE TE PLANY W DOSTĘPNYM KALENDARIUM – ŻEBYŚCIE WIEDZIELI CO I KIEDY!

Pięknie... Koszulka to max na co stać ten samorząd.
  • be delicious

a ja uważam, że koszulki są bardzo ładne, a to, że nie rzucają się w oczy, wcale im nie umniejsza.
  • magda m.

od początku roku były trzy imprezy - Otrzęsiny, impreza I roku, i teraz impreza posesyjna, za chwilę będą Połowinki
    wyjazd do Torunia
    koszulki

strona jest właśnie wypełniana materiałami - ruszy w przyszłym tygodniu

trwają prace nad come backiem Ipsormatora

pozdrawiam
  • magda m.

aha w niedzielę jest Dzień Otwarty UW - może chcesz nas wspomóc w promocji IPS?

dodam także obecność na komisjach ds. umorzeń, dydaktycznych, Radach Wydziału, Radach Naukowych IPS oraz Komisji ds. Jakości Kształcenia
    współorganizację debaty politycznej

oczywiście że nadal to jest za mało ale do końca roku podkręcimy tempo.
  • Anonim

>magda m. napisała:
    >od początku roku były trzy imprezy - Otrzęsiny, impreza I
    >roku, i teraz impreza posesyjna, za chwilę będą
    >Połowinki
    >wyjazd do Torunia
    >koszulki
    >
    >strona jest właśnie wypełniana materiałami - ruszy w
    >przyszłym tygodniu
    >
    >trwają prace nad come backiem Ipsormatora
    >
    >pozdrawiam

a koordynujecie te działania dotyczące IPSormatora?
    bo z tego co się orientuje to osoby raczej niezwiazane z samorządem z III roku przymierzają się do reaktywacji...
  • Patryk

"bo z tego co się orientuje to osoby raczej niezwiazane z samorządem z III roku przymierzają się do reaktywacji..."

---

Błędnie się orientujesz. To znaczy dobrze, ale dodaj do tego jednak ZSS :)
  • Anonim

no to jak współpracujecie ze sobą w tej kwestii to ok...
  • 1
  • 2
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)