- 1
- 2
-
Piotras
Mam na zbyciu książkę Gerda Mietzla "Wprowadzenie do psychologii", używana w niewielkim stopniu, stan bardzo
dobry. Oddam za pół litra albo jego równowartość:D pisać na priv -
A M
A ja mam do sprzedania bardzo fajną kurtkę narciarską, miałam ją na sobie raz. Rozmiar S-M...
-
Plocman
-
Anonim
Mam do sprzedania podręcznik do prawa administracyjnego Wierzbowskiego. -
-
Wapniesia
Posiadam Logikę Praktyczną Zenona Ziembiewicza. Sprzedam za połowę ceny. Jest napisana całkiem prostym językiem i dla osób, które mają logikę przez semestr dądź dwa jest świetnym rozwiązaniem. -
bartek
Jestem szczęśliwym posiadaczem bonów Sodexho pass Kulturalno -rozrywkowych, którymi można płacić w kinie, muzeum, teatrze, klubie, saunie, twoim klubie fitness!!!
Chcę podzielić się z Tobą moim szczęściem wiec oferuję Ci te bony, tylko teraz, za
70% ich realnej wartości... oznacza to iż kupując u mnie bon o wartości 100 zł płacisz jedynie 70 zł!!!
http://www.sodexhopass.pl <- tu znajdziesz pełną listę punktów usługowych:]
więcej informacji na prv!
pozdrawiam
Szczęściarz
-
Anonim
Ja chętnie pozbędę się :
-ADMINISTRACJA PUBLICZNA, J.HAUSNER
-HISTORIA MYŚLI SPOŁECZNEJ I EKONOMICZNEJ, J.SZACKI
-ĆWICZENIA Z LOGIKI, B.STANOSZ
-WPROWADZENIE DO SOCJOLOGII, B.SZACKA
-WSTĘP DO PRWOZNAWSTWA, STAWWECKI&WINCZOREK
-MIKROEKONOMIA, D.BEGG
oczywiście w bdb stanie ...
jeżeli ktoś będzie ziantersonwany którąś pozycją prosze o msg na priv.
Dziekuję. -
ZankL0s
Sprzedam:
*New Headway, Intermediate, the THIRD edition, OXFORD + cwiczenie gratis 40pln
*Mikroekonomia, David Begg, Wa-wa 2007, 40pln
*Wprowadzenie do logiki formalnej, Barbara Stanosz, Wa-wa 2005, 20pln
*Wprowadzenie do socjologii, Barbara Szacka, Wa-wa 2003, 40pln
>>>książki są w idealnym stanie<<<
kontakt:
gg 9866429 -
AA
Sprzedam podręcznik do demografii społecznej Okólskiego (skserowany)- 10 zł, sprzedam notatki z Historii myśli politycznej i społecznej, opracowania tematów, wszystko pokserowane, uporządkowane- 15zł, wszelkie kserówki z polityki gospodarczej, socjologii, ceny ulgowe i do negocjacji. kontakt na priv.
p.s chętnie dorzucę coś gratis jeśłi będzie zainteresowanie, mam tego naprawdę dużo, a miejsca do trzymania teczek brak:/ -
Gołasia
bezprzewodowy Internet
jak w temacie - zachęcam do skorzystania osobę która myślała o Internecie - Vika zapłaci za modem a podobno Play ma najlepszą ofertę. Nie mówiąc o tym, że można pomóc dziewczynie w potrzebie;)
adres mailowy: vikaverestun@wp.pl
mogę również nr tel. na priv.
Wiadomość od Viktorii:
Cześć
Tu Viktoria mam do Ciebie gorącą prosbę. Wyjeżdżam na
studia do Włoch na cały rok już 1-go czerwca . Szukam osoby, która
zechciałaby przepisać na siebie umowę Internet PLAY ONLINE,zapłace za
miesiąc z góry plus modem no i umowa.Popytaj tam między studentami mam
tylko 2tygodnie dla tego tak mi zależy, to na prawdę dobra rzecz,
tylko,że mnie nie będzie cały rok to szkoda tak płacić i nie korzystać z
tego.Miesięcznie 45zl.
Dzięki
Pozdrawiam V.V
Cytuj -
AA
Mam do sprzedania skserowane podręczniki następujących autorów:
1. Jerzy Holzer "Demografia" wydanie VI, 2003
2. Marek Okólski "Demografia" 2005
3. Mirosław Księżopolski "Polityka społeczna- wybrane problemy porównań międzynarodowych" 1999
Wszystkie książki są zbindowane i zadbane. Cena każdej z osobna 12zł, wszystkich razem 30 zł:)
Posiadam także kserówki, notatki i inne gadżety:P
Kontakt na priv -
Anna Jechna
Jeśli ktoś jest zainteresowany nabyciem większości tekstów z przedmiotów 4 roku, to chętnie się pozbędę. -
Anonim
Tanio sprzedam zestaw materiałów (kserówki tekstów, notatki) z większości przedmiotów z 5 lat studiów.
Szczegóły na priv.
-
fog
Jedyny i niepowtarzalny KONCERT RADIOHEAD w Polsce!!! Bilety po cenie zakupu!!!
Kup dwa (jeden?) bilety w 1wszej (najlepszej!!!) strefie, których już dawno nie ma w oficjalnej sprzedazy!
Z niekłamanym smutkiem i żalem, z przyczyn ode mnie niezależnych, mam do sprzedania dwa (tudzież jeden:) bilety na niepowtarzalne wydarzenie, jakim jest jest koncert Radiohead w Polsce! Bilety po cenie za jakie sam je kupiłem, czyli 220/sztuka. Gorąco polecam:)
Koncert:
Kiedy: 25 sierpnia 2009 16:00
Miejsce: Park Cytadela, Poznań
Kontakt: grono, marcin@fogiel.pl , 505978171 -
Anonim
Tanio sprzedam tysiące stron notatek i kserówek z tekstów z 5 lat studiów na Polityce Społecznej.
Więcej informacji na priv.
Pozdrawiam
Magda -
Asia
Sprzedam materiały z całego toku studiów: notatki z ćwiczeń i wykładów, skrypty do egzaminów, książki i materiały multimedialne. TANIO!!
Proszę o kontakt na priv -
*SyCyLiA*
Sprzedam zestaw materialow dla pierwszego roku prawie z kazdego przedmiotu. Prosze pisac na priva badz na gg: 5064164 -
Kinia
-
paulka
-
Anonim
- 1
- 2