- 1
- 2
-
Gosia
mam pytanie, czy bedzie w ogole w tym semestrze lista wykładow ogolnodostepnych przyporzadkowanych dla naszego wydziału? A jesli nie, to na jakie przedmioty moge sie zapisac, bo domyslam sie, ze nie na wszystkie. -
Flasia
Możesz zapisywać się na wszystkie jakie ci się chce. A powinny być od dzisiaj chyab w usosie...;] -
Kasica Diablica;)
-
Gosia
UWAGA: z powodu awarii serwera ogólnouniwersyteckiego pod adresem http://rejestracja.usos.uw.edu.pl obsługiwanego przez Dział Aplikacji Komputerowych UW na wniosek Samorządu Studentów WPIA UW chcąc zapewnić równy dostęp do rejestracji wszystkim studentom decyzją Dziekana rozpoczęcie rejestracji zostało przełożone na dzień 26.09.2006, godz. 18.30.
TAK BYŁO NAPISANE NA STRONIE WPIA -
-
Moniak
-
Kasica Diablica;)
ale ze serio??????? czyli dopiero jutro? jakim cudem, skoro niektorzy jakos sie zapisali??? i co z tymi og-ami? sa obowiazkowe na I roku? jak to jest? -
magda m.
polecam odpowiedni wątek na Portalu IPS. tam chyba wyjasnilam wszystko.
(nie sa obowiazkowe) -
Moniak
A ja mam pytanie - ile macie na USosie napisanycvh zetonow na WF bo mi sie cos nie zgadza, i w ogole my WF mamy miec przez wszystkei 5 lat? -
Anonim
-
Anonim
chyba tak, tak by było najsprawiedliwiej skoro całkowicie padł system...
ale straszne zamieszanie jest... -
Anonim
-
Moniak
-
Anonim
-
Anonim
tu się nie zgodze:D
wcześniej chodziło wolno ale chodziło i trwało to powiedzmy 2-3 h. a teraz ani razu nie weszła mi strona rejestracji na konto nie mowiac juz o rejestracji na wf czy og -
Kasica Diablica;)
MM, jeszcze gdybys link zamiescila, to bym byla wdzieczna. Wrecz przewdzięczna :) -
Anonim
Tu masz linka:
http://samorzad.uw.edu.pl/ips/forum...
ale musisz się zarejestrować (wiem, też nie lubię tego słowa :P )
A w skrócie cytuje MM:
"na naszym Instytucie musisz w toku studiów wyrobić 270h monografów, w programie studiów są na IV i V roku, także nie musicie się z nimi śpieszyć.
270h = 9 jednosemestralnych zajęć, niekoniecznie z puli OG, mogą to być dowolne zajęcia na które Cię przyjmą i będą miały temat zaakceptowany przez dr Szarfenberga.
nie musicie się z nimi śpieszyć, nie trzeba zaczynać na I roku.
monografy to może być przykry obowiązek, a można sobie znaleźć coś ciekawego, co pozwoli się specjalizować.
pozdrawiam"
-
magda m.
no wlasnie :) a poza tym 2 monografy mozna sobie praktykami studenckimi zaliczyc; ) -
Kasica Diablica;)
-
Anna Jechna
>MM napisała:
>no wlasnie :) a poza tym 2 monografy mozna sobie praktykami
>studenckimi zaliczyc; )
czy możesz mi wytłumaczyć na czym to polega? bo ja odbyłam praktyki i mam zaświadczenie,ale nie potrafię zinterpretować zdania: "Zaliczenie praktyki odpowiada dwóm semestrom zajęć monograficznych, zwolnienie możliwe jest natomiast jednorazowo- maksymalnie z dwóch monografów". :) z góry dziękuję za pomoc. -
Anonim
tzn możesz tylko raz praktyka zaliczyc 2 oguny, a nie możesz kolejna zaliczyc nastepnych dwóch. tylko nie wiem aniu, czy o to ci chodziło
- 1
- 2