WF

• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Moniak

Czy moze mi ktos laskawie powiedziec czemy u mnei w koszyku rejesreacji na wf mam przeznaczone tylko 120 zetonow a powinno byc 180? Tylko ja ma taki problem czy co?
  • Anonim

kiedys była mowa, że mają ograniczyć wf do ilus semestrów. może ograniczyli od nwoego roku dla Was do 2 lat. ale nie wiem, musisz się dopytć jeszcze. a jesli nie, to póxniej trzeba sie o żetony upomnieć. a tylko Ty nie masz, czy i reszta twojego roku?
  • bari ajris

ja to mam nadzieje ze ograniczyli:))
  • Anonim

Ja miałam 120 h zanim się zapisałam, więc chyba coś ograniczyli jednak :)
  • Moniak

Widac tak, ale lepeij sie jesczez zapytac kogos madrego, bo np na stronei IPSu WF jest przez 3 lata jeszcze.
  • Flasia

W planie studiów macie 6 semestrów. Dodadzą. Jak nie w tym roku to w przyszłym. Spokojnie; )
  • Moniak

Dzieki - Ty to zawsze wsyztsko wiesz :D Bo sie tak zastanawialm czy zjadlo mi je czy co :P
  • Flasia

Pięc lat studiów robi swoje....:P bosheeee jaka ja stara jestem, moze jakąs repete se uskutecznie bo tu fajnie u was jest; )
  • Moniak

Oj tam stara.....nei przesadzaj.....(ale w sumei ja sie tez juz lapei na tym - a 10 lat temy to costam :P)..a ze fajnie - no wiadaomo :D
  • Alek

tak, każdy tęskni za tym co juz sie skonczyło...jak Ja za liceum :P:P:P
  • Flasia

ejjjj u mnie się nic nie skończyło; ) Jeszcze jeden piękny roczek na IPs i 3 urocze na euro :P jeszcze mnie zobaczycie :P
  • Limon

:*
  • Alek

no to kamien spadl mi z serca :)
  • Anna Jechna

kiedy zaczynają się zajęcia z wf-u i lektoraty?
  • Kasica Diablica;)

własnie, powielam to pytanie:) bo ja slyszalam ze lektoraty od nastepnego tyg., a wf-y juz od tego. A to wazne w koncu, wiec chce byc pewna na 100% ze czegos nie pokrecilam; p
  • Anonim

Wf zaczyna się od poniedziałku, a lektoraty od 9 października :)

• Kasica Diablica;)

dzieki:)
  • Anna Jechna

tak,wielkie dzięki.
  • Kasica Diablica;)

własnie sie dowiedzialam-tylko nie wiem czy to prawda- ze na wf 'nie puszczaja' jak sie nie ma wykupionego ubezpieczenia studenckiego. To prawda??? a jesli tak to czy moze to byc kareta Euro26? bo ona chyba obejmuje ubezpieczenie...???
  • Anonim

Ja na gronie UW czytalam ze ta karta moze byc i ze podobno wpuszczaja na zajecia bez, ale nie wiem ile w tym prawdy, wiec dolaczam sie do pytania :)
  • 1
  • 2
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)