Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz Lutoborski

uwaga uwaga
    mamy (ja i moja dziewczyna) do sprzedaży dwa komplety notatek dla naszych nowych studentów.
    pierwszy (okrojony, tańszy, co nie znaczy gorszy) zawiera opracowania z ćwiczeń, do egzaminów i "kserówki" z:
    psychologii, socjologii, informatyki, prawa, historii, polityki społecznej.

drugi komplet zawiera:
    historia powszechna (kserówki lektur, opracowanie do egzaminu, notatki z zajęć)
    historia polski (opracowanie egzaminu)
    pol. społeczna (większość wykładów, kserówki lektur na ćwiczenia, notatki z ćwiczeń, opracowanie do kolokwium, i pojedyncze opracowania zagadnień)
    logika (notatki z zajęć i pytania egzaminacyjne)
    prawo (notatki z ćwiczeń, opracowane zagadnienia z prawa, kilka ustaw)
    ekonomia (przykładowe egzaminy, notatki z ćwiczeń, opracowanie do egzaminu)
    informatyka (dokładne opracowanie do egzaminu plus wydrukowanych część slajdów)
    psychologia (notatki z ćwiczeń, opracowanie do egzaminu, opracowanie podręcznika, notatki z wykładów)
    socjologia (wyczerpujący zbiór kserówek [wszystkie lektury] - prawie 3 kilo, notatki z ćwiczeń i wykładów z obu semestrów i opracowania do egzaminów z obu semstrów)

do obu kompletów dołączam dyskietkę z materiałami zgromadzonym w ciągu ostatniego roku: opracowania, referaty, skrypty, pytania egzaminacyjne, które nie zawsze są umieszczone w strefie materiałów)

w zeszłym roku kupiłem podobny zestaw notatek i kserówek i bardzo sobie to chwalę. oszczędziło mi to lata nia po BUWie i wydziałowej. zaoszczędziłem dużo kasy na kserowaniu.

gdyby ktoś bardzo chciał kupić dwa komplety na raz, to mogę dorzucić gratis książkę do logiki.

logika praktyczna (zIEMBIŃSKI)
    hist polski (Roszkowski) NÓWKA SZTUKA
    to takie do psiksu wydawnictwa śląsk

tytułem miłego słowa na koniec: zapraszam na gg 1930654 w celu negocjacji ceny.
    pozdrawiam i zapraszam
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)