Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś mógłby napiac jak wygląda zaliczenie u tego duetu? Studenci trzeciego roku będą wdzięczni:).
  • Asia

trza isc na zerowke do szylko...
  • Anonim

U dr Meciny kolosa wspominam dobrze, ale jednak trzeba bylo sie jako tako przygotowac. a Dr Szylko...robi pytania otwarte, 9 chyba ich bylo, trudne i dziwne, sprawdza potem 3 albo 4 tygodnie...
  • Asia

trzeba iść na zerówkę, bo pytania są banalne..
    a ćwiczenia zalicza się bez większych kłopotów, z tego co pamiętam u nas były nawet jakieś zagadnienia
  • Plocman

z ćwiczeń zagadajcie dr Męcine żeby bez kolosa mogły zaliczyć osoby, które miały referat. U nas za sam referat miało się na początek kolosa 3+. Potem był konkurs, kto pierwszy odda kartke ma pół oceny wyżej....;]

z wykładów rzeczywiście warto iść na zerówkę. Na I terminie pytania były trudniejsze, przeplatały sie z tematyką z ćwiczeń, więc same wykłady nie wystarczyły. Z tego co kojarze to poleciało ze 20 osób na wrzesień.....
  • << Divine Olla >>

ja właśnie szykuję się na zerówkę do Męciny z prawa pracy. Podał nam zagadnienia jakich będzie wymagał i takie ma zadać pytania, ścisłe i konkretne
  • Anonim

Szylko - warto iść na pierwszy termin. Pytań było sporo, trochę mało czasu, ale odpowiedzi na nie zamykały się w 3 zdaniach, więc można sobie poradzić. Potem bywa różnie, można chodzić i chodzić... i okazuje się że ciężko to zaliczenie wychodzić.
  • Anonim

czy ma Ktoś może maila do prof. Szylko- Skoczny?
  • Anonim

o, a przy okazji- jak u SZ-SZ jest an seminarium?
  • Anonim

czy notatki z wykładów wystarczą + kodeks na egzamin u szylko-skoczny?

czy lepiej kupić jakiś podręcznik?
  • 2+2=5

podobne jest już nawet problem z kupnem podręcznika, bo nigdzie go nie ma... osobiście nie próbowałam go szukać bo jak nie pójdzie to zrobię to przed poprawką... ale słyszałam, że ciężko...chyba wygląda na to, że nasi IPSowi koledzy zawyżają jego sprzedaż :)
  • Anonim

> o, a przy okazji- jak u SZ-SZ jest an seminarium?

podobno odwrotnie niż na wykładach (czytaj ciekawiej) ale sama nie podjęłam tego ryzyka i wybrałam innego promotora.
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)