-
Magda
Hej!
Mam prośbę: czy ktoś mógłby się podzielić z młodszymi kolegami swoimi refleksjami na temat kolokwium ze służb społecznych u Pani Szatur-Jaworskiej?
Baaaardzo dziękuję:-) -
Anonim
Madzia, ja Ci odpowiem - będzie super teścik, bardzo prosty, jednokrotnego wyboru, a na dodatek Pani Psor się pomyli i na odwrocie będą odpowoiedzi. Oczywiście w czasie sprawdzania naszych prac nie zorientuje się, że podała nam odpowiedzi na tacy i wszyscy będą zadowoleni - ona, że ma takich zdolnych studentów, i my, że jesteśmy tacy zdolni:).
-
Łukasz Lutoborski
-
Plocman
my mieliśmy dwa kolokwia u Pani Szatur Jaworskiej. Z każdego maksymalnie do zdobycia 15 pkt.
Pierwsze było po 7 zajęciach, drugie na koniec.
Pierwsze dosyć łatwe. Pytania typowe z notatek, wystarczyło wkuć..
Na drugim kolokwium padły pytania z zajęć na których w drugiej części odbyło się pierwsze kolokwium (45 minut kolos i 45 minut zajęcia...nie wiem czy dobrze to przekazałem). Tak więc mało kto wtedy notował i potem się uczył. Wszyscy byli zajęci dokształcaniem przed sprawdzianem.
-
-
Magda
-
Łukasz Lutoborski
a jakoś bardzo szczegółowe te pytania były? testowe (otwarte, zamknięte, wielo - jednokrotnego wyboru)? daty? metafory? -
Plocman
pamiętam że trzeba było wpisać brakujący wyraz w zdaniu x3
była jakaś opisówka krótka.... x2
czy trudne? no trzeba było być zorientowanym i notatki kilka razy przeczytać.
-
Anonim
Ludzie, kiedy to bylo :D ledwo sobie przypomnialam ze taki przedmiot byl.. -
Anonim
-
Anonim
-
Kot Andaluzyjski
MTBS....
uuuu...Sajgon. Zapomnijcie i przygotowujcie sie do poprawki....
sorry.... -
Ignatka
Służby społeczne - nie było żadnego pytania z prezentacji studentów. Trzeba było dobrze znać treśc wykładu Pani profesor
Powodzenia;)