-
Agata
hej.
pytanie do starszych koleżanek i kolegów:
rozumiem, że patologia społeczna z dr Emilką jest równie lekka, miła i przyjemna w zaliczaniu jak komunikacja interpersonalna z III roku? a obecnosci nie są sprawdzane :) oby, oby...
jak jest z etyką prowadzoną przez dr P. Łuków? wykład wart obecnosci, aby nie miec problemów z zaliczeniem?
jak jest z obecnościami na prawie i instytucjach eu dr Zawadzkiego?
z góry dziękuję za jakże dla mnie istotne info :) -
Beatka
U Emilki- trzeba coś sensownego napisać, głównie z notatek, pare osób mimo tego nie zaliczyło, do Zawadzkiego nie chodziłam, pytania szczegółowe ale do przejścia, na etykę nie chodziłam w ogóle, najgorszy przedmiot wg mnie (obok socjo miasta i wsi) do zaliczenia. Głowa do góry! -
Agata
-
Anonim
Wyklady z etyki byly bardzo ciekawe i przyjemne, mimo poniedzialku 8 rano chcialo sie na nie wstawac. Gorzej bylo z zaliczeniem...zalezy na jakie pytania sie trafilo - byly banalne ale byly tez bardzo trudne. Z zajec duzo sie zapamietuje i potem latwiej przyswoic te filozoficzne przemyslenia na egzamin :)
Instytucje europejskie czy jak to sie tam zwalo - nie trzeba bylo chodzic, ale za chodzenie (bez listy - raczej przez zapamietanie twarzy) mialo sie bonusy. Zajecia przyjemne ze wzgledu na osobe prowadzacego.
Patologie - egzamin prosty, ale trzeba lac wode, bo jak sie napisze konkretnie, mimo ze prawidlowo, w dwoch zdaniach to wychodzila kiepska ocena.
Co do smiw : przedmiot straszny, prowadzacy bardzo mily nawet wtedy kiedy wstawia 2 do indeksu robi to z usmiechem na twarzy...egzamin okropny, trzeba znac szczegoly szczegolow, nazwiska, daty itd. wystarczy pomylic tytul ksiazki i do widzenia. plusem jest to ze jak sie uwali w pierwszym terminie, ma sie szanse na jeszcze jeden 1 termin w tej samej sesji. Gorsze to od psiksu, mtbsu i czego tam jeszcze bardzo nie znosicie. -
-
Anonim
A te zajęcia terenowe ze służb społecznych co tydzień są takie długie, czy jest jakieś dzielenie na grupy jak u Huta na warsztatach?
Czy polityka rynku pracy u Duszczyka jest obowiązkowa, czy tak jak to u niego zwykle?
Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
ps. Nie ma na świecie nic gorszego od MTBSU -
Eńdżell/De(v/b)il
a ja znalazlem cos gorszego od MTBSu w dalekiej Austrii:D
jest to...........MTBS po niemiecku:D:D:D sama slodycz:D:D:D -
Łukasz Lutoborski
>do mi no napisała:
>ps. Nie ma na świecie nic gorszego od MTBSU
ZGADZAM SIĘ!!!
-
Anonim
> a ja znalazlem cos gorszego od MTBSu w dalekiej Austrii:D
jest to...........MTBS po niemiecku:D:D:D sama slodycz:D:D:D
Jezu...
Przytulić Cię? -
Eńdżell/De(v/b)il
propozycja nie lada gratka:D:D:D:D
zobaczymy co bedzie egzamin juz za kilka godzin a ja wciaz w lesie:D:D:D:D
a tak na marginesie to tego MTBSu tutaj mam duzo wiecej godzin a poziom ze 3 razy nizszy, tylko taki minusik ze po niemiecku:/ -
A czy wie ktoś może, do kogo najlepiej zapisać się na ćwiczenia z etyki?
1) mgr A. Czarnowska
2) mgr P. Dziliński
3) mgr M. Stańczyk
??? -
Plocman
zdecydowanie Stańczyk; ) My na pierwszych zajeciach ugadaliśmy ją, że zaliczenie cwiczen na podstawie obecnosci.....
no i bedziecie mieli jeszcze jedną " przyjemność" dla oczu....ale o tym nie wolno pisać na publicznym -
Kot Andaluzyjski
-
-
magda m.
zajęcia z Patologii są bardzo ciekawe a do dostania 5 wystarczy porządnie przejrzeć notatki i zapamiętać ważniejsze kwestie - moim zdaniem konkretnie a nie 'lać wodę'
PRP - jak wyżej ! warto chodzić...choć oczywiście nie trzeba; ) -
andzia
mhm... zajęcia ciekawe ale egzamin nie wydawał się trudny, napisałam wszystko i wydaje mi się że dobrze a dostałam 3 bo ona jakoś dziwny system oceniania ma