-
o.lalala!
czy na uw można wyrobić kartę euro<26? bo wiem, że kiedyś można było a teraz jak jest?:) -
Eńdżell/De(v/b)il
hmmm z tego co kojarze droga Olu to sie da to zrobic (rety jak ja Ci to miejsce opisze) jak wejdziesz glowna brama na kampus to zaraz na poczatku po proawej stronie przechodzisz takim przejsciem obok bankomatu pekao sa (ten z zubrem) i tam jakos po prawej stronie to chyba bylo, jak sie nie myle to ta czesc kampusu nazywa sie malym dziedzincem:-) -
o.lalala!
Drogi Kamilu jesteś nieoceniony =) a Twe tłumaczenia są tak przejrzyste, że od razu załapałam co gdzie i jak =* -
Eńdżell/De(v/b)il
-
-
magda m.
tam można kupić ISIC - bo to ona od jakiegoś czasu jest głównoobowiązująca na UW. tak na 99%
ale euro26 można np. przez internet kupić. -
Eńdżell/De(v/b)il
a myslalem ze jak ISIC do i euro26, wiec jak widac nic sie ze mna nie zmienilo w nowym roku:-) ale na szczescie Magda stoi na strazy:-) -
Anonim
Euro 26 jeszcze w zeszlym roku sprzedawali na UW. teraz sprzedaja tylko ISIC (przynajmniej jesli mowimy o malym dziedzincu na UW - nie wiem jak w innych miejscach). Znalazlam na ich stronie punkty sprzedazy w warszawie. oto adres:
http://www.euro26.pl/pl/wyrob_karte...