BUW

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • o.lalala!

jeśli już minęła mi godzina 'zero' w BUW'ie i już mi naliczają karniaki to mogę jakoś książki przedłużać? np. pójść zapłacić co mi naliczyli i wtedy przedłużyć? czy muszę je wtedy ze sobą targać? :)
  • Eńdżell/De(v/b)il

rety ja nie wiedzialem ze oni sa tam tacy ambitni i ksizki przedluzaja:D:D:D

jezeli chodzi o przedluzenie terminu wypozyczenia ksiazki:D:D:D to z tego co mnie sie zdaje to jak juz przetrzymalas i chcesz czytac sobie jeszcze to juz sobie trzymaj i po prostu wiecej zaplacisz:)
    bo chyba po terminie zwrotu ksiazki juz nie mozna przedluzyc terminu wypozyczenia tymbardziej ze nigdy nie wiesz czy czasem ktos nie zarezerwowal tego egzemplarza ktory posiadasz;]

p.s. Olu uwazam ze jestes osoba ktora najczesciej zadaje pytania na tym gronie:-)
  • o.lalala!

bo jestem najmniej ogarniętym studentem ips'u :D za to Ty drogi Kamilu należysz do najbardziej zorientowanych i pomocnych :) i pomyśleć, że ta sama szkoła nas wychowała :P
  • Anonim

>Ольга napisała:
    >bo jestem najmniej ogarniętym studentem ips'u :D za to Ty
    >drogi Kamilu należysz do najbardziej zorientowanych i
    >pomocnych :) i pomyśleć, że ta sama szkoła nas
    >wychowała :P

haha
    Kamil zorientowany, dobre;)
  • Eńdżell/De(v/b)il

>Whatever... napisał
    >>Ольга napisała:
    >>bo jestem najmniej ogarniętym studentem ips'u :D za to Ty
    >>drogi Kamilu należysz do najbardziej zorientowanych i
    >>pomocnych :) i pomyśleć, że ta sama szkoła nas
    >>wychowała :P
    >
    >haha
    >Kamil zorientowany, dobre;)

Gocu tez sie usmialem:D:D:D
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)