- 1
- 2
-
AA
Mam pytanie do ludzi z V roku- kogo polecacie na seminarium magisterskie? Do kogo warto, kto naprawdę pomaga?
I kto zajmuje się w IPSie patologiami społecznymi? -
o.lalala!
-
Kot Andaluzyjski
W patologiach na IPS specjalizują sie głównie...studenci; )
Prof. Uścińskiej mogę wystawić laurkę. Porównując swoje doświadczenia z tym, co słyszę o innych promotorach, wypada zdecydowanie korzystnie. Jest dość wymagająca, ale też odpowiedzialna i dotrzymuje słowa. Świetna merytorycznie. Narzuca tempo już na czwartym roku, jednak mając prawie całą pracę sporo przed terminem, docenicie to:)
Tylko jeżeli nie szukacie tematu z zakresu zabezpieczenia społecznego, pani profesor wam nie pomoże... -
Anonim
ja planuję sie do Szylko Skoczny zapisać, chciałabym coś z prawem pracy pisać związanego..... -
-
Anonim
odnośnie prof. Uścińskiej- może nie pomoże, ale na pewno przyjmie.
ja jestem czarną owcą na seminarium i mam temat z zupełnie innego pastwiska;)
a jestem ze współpracy bardzo zadowolona -
Ł.
Ponawiam pytanie. Jak jest na seminarium u prof. Anioła.
Niestety prof. Auleytner nie ma z naszym rokiem seminarium, więc muszę obczaić jakiś plan B. -
artur
Z tego co wiem to przynajmniej w ostatnich dwóch latach prof. Anioł nie prowadził żadnego seminarium.
Również polecam prof. Uścińską. -
Ł.
W sumie to nie wiem czy chce do Anioła, zastanawiam się też nad innymi opcjami.
Pewniakiem był Auleytner, ale dupa...
A u kogo jeszcze można pisać tematy dotyczące różnych doktryn, idei społecznych, teorii krytycznych, itd. ?? -
Anonim
-
Ł.
Nie wiem czy to spisek, ale ona też z naszym rokiem nie będzie miała seminarium :-] -
Anonim
to weźcie się za konkretne tematy, a nie filozofowania się zachciewa, doktryn krytycznych:P
żart -
Ł.
-
Mr
A jak jest na seminarium u prof Szatur-Jaworskiej? Warto sie zapisywac? -
Zyrafa
Może ktoś coś wie o prof. Szylko- Skoczny? interesuje mnie żeby była mobilizująca bo sama mam słabą mobilizację... :) -
Anonim
-
Goshaa
Hmmm...
Seminaria u Szylko-skoczny są ciekawe, jeżeli ktoś lubi pogawędzić sobie o wszystkim i o niczym:)
Sama prof. jest raczej mało mobilizująca i wymagania też ma nie za wielkie, bo w sumie 1 rozdział na 4 roku + góra 2 prezentacje/referaty o pracy.
Jeżeli ktoś chciałby bardzo wymagającego promotora,aczkolwiek skutecznego, to polecam Szatur - co pół roku musisz oddać rozdział , więc przed końcem zajęć na 5 roku masz już całą pracę:)
Z obecnego seminarium Szylko 80% broni sie we wrześniu tudzież później, więc jeżeli chcecie obronić się jak najszybciej, to może niekoniecznie u prof.Szylko:/
Dla osób zainteresowanych pisaniem pracy z tematyki rynku pracy i prawa pracy jej seminarium jest obowiązkowe, bo wiedzę na ten temat to prof. naprawdę posiada i pomaga:) -
Anonim
no wlaśnie bardzo bym chciala z tej tematyki pisać.....skoda ,że jest taka mało wymagająca.... no ale chyba zaryzykuję... -
Anonim
To może nie zabrzmi odkrywczo, ale tak naprawdę to jeżeli sama się nie zmobilizujesz to promotor nic nie zdziała.; ) Mi się wydaje, że jeśli chcesz pisać o rynku pracy to nie ma lepszego promotora niż prof. Szylko. I chyba zdecydowanie lepiej jest się kierować w wyborze promotora tym, w czy on się specjalizuje, a nie tym ile czy jest bardzo wymagający czy nie... To już chyba sprawa drugorzędna. Z tego co słyszałam to każdy promotor wymaga oddania 1 rozdziału po 4. roku + jakiejś aktywności podczas semestru, żeby pokazać, że coś tam się robi w kierunku swojej mgr... -
Anonim
a prof. Ewa Leś?
nie mieliśmy z nią jeszcze żadnych zajęć, ale wygląda na to że zajmuje się rodziną i organizacjami pozarządowymi... czyli w sumie mi pasi; )
jak jest u niej? wymaga nie wymaga? pomaga nie pomaga? -
Anonim
>asia napisała:
>To może nie zabrzmi odkrywczo, ale tak naprawdę to jeżeli
>sama się nie zmobilizujesz to promotor nic nie zdziała.; )
>Mi się wydaje, że jeśli chcesz pisać o rynku pracy to
>nie ma lepszego promotora niż prof. Szylko. I chyba
>zdecydowanie lepiej jest się kierować w wyborze promotora
>tym, w czy on się specjalizuje, a nie tym ile czy jest
>bardzo wymagający czy nie... To już chyba sprawa
>drugorzędna. Z tego co słyszałam to każdy promotor
>wymaga oddania 1 rozdziału po 4. roku + jakiejś
>aktywności podczas semestru, żeby pokazać, że coś tam
>się robi w kierunku swojej mgr...
masz rację. Będe trwała przy swoim:) Dziękówa.
- 1
- 2