-
Anonim
Cześć,
mam pytanie odnośnie zajęć na IV roku w semestrze letnim. Muszę pogodzić je z grafikiem w pracy więc chciałabym wiedzieć przede wszystkim na co trzeba a na co nie trzeba chodzić:
Patologia społeczna, polityka rynku pracy, służby społ. (zaj. terenowe) no i przy okazji do kogo iść na ćwiczenia z etyki?
Wszelkie informacje cenne, z góry dziękuję :) -
Anonim
patologie nie trzeba chodzić, chociaz przyjemne zajęcia
polityka rynku pracy- hm, nie trzeba chodzić, ale za obecność niektórzy zwolnieni byli z egzaminu.
służby społeczne- trzeba.
etyka- Hm, p. Melania Żurba nie wymaga wiele, wręcz nic.
ale na egzamin idziesz do tego ćwiczeniowca, do którego nie chodziłeś na ćw. lub do prof. Łukowa.
-
Anonim
Bardzo dziękuję.
Jeśli chodzi o etykę, to mamy do wyboru: Trepkowski, Łukomska, Ludwicki, więc jak widać zaszły jakieś zmiany.
Co do zajęć terenowych: jak to się odbywa? mam nadzieję, że w godzinach zajęć? -
Anonim
aa, to zupełnie nowi prowadzący.
zajęcia odbywaja się w przybliżeniu w godzinach zajęc. pół godziny róznicy czasem.
na ogół grupa spotyka sie pod jakąś instytucją. więc trzeba rezerwować sobie czas na dojazd i powrót jednak. -
-
Anonim
ok, czyli jednak zajęć po tym nie ma co planować...
bardzo mi pomogłaś, dziękuję :) -
Moniak
A zajecia terenowe nie sa co 2 tygodnie? Bo tak mi sie cos wydawalo... -
Łukasz Lutoborski
różnie moja droga...
co dwa, co trzy albo co tydzień... i godziny też bardzo swobodnie są przyjmowane... niby w planie są konkretne, ale prowadzący z różnych względów przesuwają plus minus nawet o godzinę w każdą stronę albo i jeszcze więcej -
Anonim
Prawo i instytucje europejskie- Tomasz Mering (konwersatorium)
jak wygląda zaliczenie tych zajęć i czy trzeba się na nich pojawiać? -
Łukasz Lutoborski
u nas (obecny V rok) prowadził politykę gospodarczą czy jakoś tak...
od zajęć z panem magistrem wzięła się jednostka nudy - mering... jeden mering to usypiająca cała sala studentów. przy czym najwyższą wartoś jaką przyjmuje jest własnie jeden. im mniej, tym ciekawiej dla studentów :D
nasze ćwiczenia - chyba zwalniał za aktywność (nie pamiętam bo to bylo bardzo dawno),
tak, sprawdzał listę. -
Anonim
pytanie mam- czy na organizacyjnych zajęciach terenowych jest sprawdzana lista? W sensie na pierwszych.....i jak jest w ogole z tymi nieobecnościami na tych zajęciach? Też są dwie? -
Anonim
lista sprawdzana była, od samego początku. tak, z tego co pamiętam, przysługiwały 2 nieobecności chyba, ale zajęcia wypadały czasem co 2 tyg, co nie było tak uciązliwe w efekcie -
Mr
Mam pytanie, orientuje się ktoś z Was jak to jest ze zwolnieniami lekarskimi u Węgleńskiego (od socjologi miasta i wsi)? Czy on uznaje zwolnienia w ogóle? W sensie że można mieć 2 nieusprawiedliwione nieobecności i zwolnienie, czy 2nb to 2nb, nieważne z jakiego powodu? Podobno sporo osób w zeszłym roku nie zaliczyło ze względu na nieobecności, więc wole się upewnić; )