-
Anonim
-
Anonim
>...M... napisała:
>Czy ktoś pamięta jak wygląda egzamin?
Praca (wypracowanie) na jeden z dwóch, czy tam trzech przekrojowych tematów typu jaka doktryna jest najlepsza i dlaczego...
raczej nie do niezaliczenia... -
ewelina
a u nas była innowacyjna forma:) w sensie były trzy pytania opisowe,i na wszystkie trzeba było odpowiedzieć....ale podobnie jak kolega wyżej twierdzę,że raczej nie do niezaliczenia:D polecam pisać duuuuuuuuużo dużo bo u nas na roku krążyła hipoteza,że ocena była zdeterminowana liczbą zapisanych kartek:D -
Kinia
robił ktoś może prezentacje z największych polskich organizacji non profit? zależy mi jedynie na tym, który zostały wybrane do zaprezentowania -
-
kaurz
>ewelina napisała:
>a u nas była innowacyjna forma:) w sensie były trzy
>pytania opisowe,i na wszystkie trzeba było
>odpowiedzieć....ale podobnie jak kolega wyżej
>twierdzę,że raczej nie do niezaliczenia:D polecam pisać
>duuuuuuuuużo dużo bo u nas na roku krążyła hipoteza,że
>ocena była zdeterminowana liczbą zapisanych kartek:D
to bardzo możliwe, bo ja napisałem na dwie kartki i dostałem 2 -
ada
czy przyswojenie nazw takich jak np. deutscher paritaetischer wohlfahrtsverband lub nazw wszystkich przewijających się encyklik było niezbędne do zdania? -
adamu adamu
Niezbedne moze nie jest, ale spoleczna nauka kosciola to standardowe pytanie i odpowiadajac na nie wypadaloby wymienic nazwy, badz co badz, podstawowych "dokumentow" doktryny -
Anonim
>ewelina napisała:
>a u nas była innowacyjna forma:) w sensie były trzy
>pytania opisowe,i na wszystkie trzeba było
>odpowiedzieć....ale podobnie jak kolega wyżej
>twierdzę,że raczej nie do niezaliczenia:D polecam pisać
>duuuuuuuuużo dużo bo u nas na roku krążyła hipoteza,że
>ocena była zdeterminowana liczbą zapisanych kartek:D
Cześć,
A jakie to były pytania ? -
kaurz
-
ewelina
-
kaurz
a w zeszlym tygodniu "kreowanie stanu sredniego w socjalnej polityce gospodarczej", "funkcje doktryn i ich zastosowanie w praktyce", "robert owen jako prekursor ps" mniej wiecej.