-
(;Olga;)
czy oprócz podania tematu pracy została już podjęta decyzja, czy będzie to kolokwium czy praca zaliczeniowa? ja już sie pogubiłam;/ -
kasia
to będzie tak, że mamy napisać odpowiedź na każdy z trzech podanych tematów, ma to zająć w sumie ze 4 strony. I piszemy w domu (bo była tez taka wersja, że będziemy pisać na zajęciach) -
:
A czy ktoś będzie tak miły, i podzieli się i tematami? Z góry dzięki. A i kiedy termin oddania? -
Anonim
Trzeba napisac pracę pisemną w ramach odpowiedzi na 3 pytania:
1. Jakie wydarzenie z ostatnich 30 lat wg Ciebie jest najważniejsze dla ruchu związkowego i dlaczego (chyba w Polsce)
2. Jakie dokumenty regulują istnienie związków zawodowych i co te dokumenty zawierają
3. Czy Twoim zdaniem dobrze czy źle jest należeć do związku zawodowego? Uzasadnij
jakoś tak....ja wlasnie swoją skonczyłam , heh mam nadzieję ze przyjmie mi ją za tydzień -
-
:
-
Kryniak
A była byś tak miła i napisała jakie mają być parametry pracy ?
- czcionka ?
- akapit ?
- ilość stron ?
Z góry dziękuje za odpowiedź -
(;Olga;)
czcionka..chyba standardowo 12, interlinia 1.5
ilość stron to 4 strony A4 -
(;Olga;)
czy to prawda, że prace można oddać do 9 czerwca? bo nie bardzo mam czas teraz to pisać;/ jeśli tak, to gdzie należy w takim razie dostarczyć prace? -
kasia
ona coś takiego mówiła - że można oddawać do tygodnia po ostatnich zajęciach, czyli 9 czerwca, tak mi się przynajmniej kojarzy.
wydaje mi się że można je np. wkładać do jej przegródki, o ile takowa istnieje :) -
patryssskam
Mam pytanko: jaki jest adres mailowy do Tomaszewskiej?Klikam na ten adres na stronie,ale mi nie chce działać? A i jeszcze odnośnie wpisów,jest przewidziany jakiś termin? -
Anonim
>patryssskam napisała:
>Mam pytanko: jaki jest adres mailowy do Tomaszewskiej?Klikam
>na ten adres na stronie,ale mi nie chce działać? A i
>jeszcze odnośnie wpisów,jest przewidziany jakiś termin?
wg usosa:
etomaszewska@uw.edu.pl
-
:
Pytanie takie,
czy ktoś wysyłał pracę mailem i czy dostaliście jakąś odpowiedź?
-
patryssskam
czy ktoś wie jak można uzyskać wpis od Tomaszewskiej,gdzie ona ma dyżur,bo chyba nie na IPS-ie? -
Anonim
-
Patrycja Świderska
Hej! Jestem tegoroczną maturzystką i wybieram się na politykę społeczną. Orientujecie się czy wszyscy chcący studiować w IPS zostali przyjęci? Przeglądam sieć i jest niewiele informaji o tym wydziale, studentach tego kierunku....poradzcie czy dokonalam dobrego wyboru, polecacie czy raczej odradzacie? Aaa i jakie mniej więcej mieliście wyniki z matury?
-
(;Olga;)
nie, nie wszyscy chcący studiować na IPSie sie dostali, było kilka os na miejsce.
polecam http://www.ips.uw.edu.pl tam sobie popatrz co i jak.
to czy ktos poleca czy odradza to jest jego subiektywna opinia, jest mniej więcej pół na pół.
jeśli masz jakieś bardziej szczegółowe pytania zapraszam na priv. -
Madeleine
mam pytanie, czy ktoś jeszcze nie ma oceny z wspołczesnego ruchu związkowego na w usosie? -
jAŚ