Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • (;Olga;)

czy oprócz podania tematu pracy została już podjęta decyzja, czy będzie to kolokwium czy praca zaliczeniowa? ja już sie pogubiłam;/
  • kasia

to będzie tak, że mamy napisać odpowiedź na każdy z trzech podanych tematów, ma to zająć w sumie ze 4 strony. I piszemy w domu (bo była tez taka wersja, że będziemy pisać na zajęciach)
  • :

A czy ktoś będzie tak miły, i podzieli się i tematami? Z góry dzięki. A i kiedy termin oddania?
  • Anonim

Trzeba napisac pracę pisemną w ramach odpowiedzi na 3 pytania:
    1. Jakie wydarzenie z ostatnich 30 lat wg Ciebie jest najważniejsze dla ruchu związkowego i dlaczego (chyba w Polsce)
    2. Jakie dokumenty regulują istnienie związków zawodowych i co te dokumenty zawierają
    3. Czy Twoim zdaniem dobrze czy źle jest należeć do związku zawodowego? Uzasadnij

jakoś tak....ja wlasnie swoją skonczyłam , heh mam nadzieję ze przyjmie mi ją za tydzień
  • :

dziękować:D
  • Kryniak

A była byś tak miła i napisała jakie mają być parametry pracy ?

- czcionka ?

- akapit ?

- ilość stron ?

Z góry dziękuje za odpowiedź
  • (;Olga;)

czcionka..chyba standardowo 12, interlinia 1.5

ilość stron to 4 strony A4
  • (;Olga;)

czy to prawda, że prace można oddać do 9 czerwca? bo nie bardzo mam czas teraz to pisać;/ jeśli tak, to gdzie należy w takim razie dostarczyć prace?
  • kasia

ona coś takiego mówiła - że można oddawać do tygodnia po ostatnich zajęciach, czyli 9 czerwca, tak mi się przynajmniej kojarzy.
    wydaje mi się że można je np. wkładać do jej przegródki, o ile takowa istnieje :)
  • patryssskam

Mam pytanko: jaki jest adres mailowy do Tomaszewskiej?Klikam na ten adres na stronie,ale mi nie chce działać? A i jeszcze odnośnie wpisów,jest przewidziany jakiś termin?
  • Anonim

>patryssskam napisała:
    >Mam pytanko: jaki jest adres mailowy do Tomaszewskiej?Klikam
    >na ten adres na stronie,ale mi nie chce działać? A i
    >jeszcze odnośnie wpisów,jest przewidziany jakiś termin?

wg usosa:

etomaszewska@uw.edu.pl

• :

Pytanie takie,
    czy ktoś wysyłał pracę mailem i czy dostaliście jakąś odpowiedź?
  • patryssskam

czy ktoś wie jak można uzyskać wpis od Tomaszewskiej,gdzie ona ma dyżur,bo chyba nie na IPS-ie?
  • Anonim

ma dyżury we wtorki 15-16 na ipsie w 108.
  • Patrycja Świderska

Hej! Jestem tegoroczną maturzystką i wybieram się na politykę społeczną. Orientujecie się czy wszyscy chcący studiować w IPS zostali przyjęci? Przeglądam sieć i jest niewiele informaji o tym wydziale, studentach tego kierunku....poradzcie czy dokonalam dobrego wyboru, polecacie czy raczej odradzacie? Aaa i jakie mniej więcej mieliście wyniki z matury?
  • (;Olga;)

nie, nie wszyscy chcący studiować na IPSie sie dostali, było kilka os na miejsce.
    polecam http://www.ips.uw.edu.pl tam sobie popatrz co i jak.
    to czy ktos poleca czy odradza to jest jego subiektywna opinia, jest mniej więcej pół na pół.
    jeśli masz jakieś bardziej szczegółowe pytania zapraszam na priv.
  • Madeleine

mam pytanie, czy ktoś jeszcze nie ma oceny z wspołczesnego ruchu związkowego na w usosie?
  • jAŚ

Filmik o młodzieżówce FML:

http://www.youtube.com/user/PSLnews...
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)