Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tho' memories fade..

Cześć wszystkim.

Kto z osób zapisanych do grona rozpoczyna/kontynuuje politykę społeczną w trybie zaocznym na studiach II stopnia? Ujawnijcie się.; )
    Co prawda na gronie jest forum dla pierwszego roku, ale dobrze byłoby jakoś oddzielić I rok I stopnia od I roku II stopnia.

Jak moderator nie będzie miał nic przeciwko, to ten temat mógłby służyć zapoznaniu się z innymi i wymianie informacji związanych z ww. studiami.

btw. I takie pytanie przy okazji: czy mógłby ktoś zorientowany napisać jak należy zatytułować przelew na rzecz uczelni (czesne), żeby wszystko było ok? Nie mam jeszcze podpisanej umowy z uczelnią, nie mam indeksu ani legitymacji i nie wiem czy do poprawnego zaksięgowania wpłaty wystarczy podanie swojego nr PESEL. Będę wdzięczny za odpowiedź, gdyż w piątek nie udało mi się dodzwonić do sekretariatu a przy składaniu papierów zasugerowano mi, żeby koniecznie dokonać wpłaty do 27.09...

Pozdrawiam
  • sierpień

Witaj!:) Napiszę jak ja zrobiłam. W tytule wpisałam "WPŁATA ZA CZESNE-POLITYKA SPOLECZNA, STUDIA NIESTACJONARNE(ZAOCZNE) II STOPNIA". Oczywiście w miejscu na nazwę zleceniodawcy podałam swoje dane i dokladny adres. W tym tygodniu dzwoniłam do działu kas WDiNP i miła pani powiedziała, że mają już zaksięgowana wpłatę i w tym semestrze już nic ode mnie nie chcą. Do soboty:)
  • sierpień

Jeszcze jedno-czy w ramach weekendowych zajęć zaplanowane jest jakies spotkanie, by lepiej się poznać i efektywnie zacząć kolejny rok akademicki? Mam nadzieję, że ktoś wyjdzie z jakaś propozycją;) Ja dopiero zaczynam studia w stolicy, więc trudno mi coś sugerować, ale dostosuję się do każdej formy integracji:D
  • Patryk

Sierpień dobrze napisała z tytułem przelewu. Wystarczy właśnie tak. Zasadniczo nie ma większego znaczenia, jak to będzie wyglądało, oby były czytelnie podane dane wpłacającego.

Jako moderator grona nie mam nic przeciwko rzecz jasna. Gdybyście potrzebowali jakichś moderatorskich poprawek, wystarczy tylko dać znać, a postaram się pomóc.

Miłej nauki życzę! :-)
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)