Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Żabbcia

tak się zastanawiam, czy ktoś wie czego się spodziewać na egzaminie u dr Męciny? czy faktycznie jest taki łagodny, jak mówi czy wręcz przeciwnie?
  • Anonim

Jacek Męcina jest niewątpliwie zagadkowy i dziwny o czym się przekonał się rok IV w zeszłym roku (cudownie gramatyka kaleczona) akademickim gdy dawał wpisy rozmawiając jednocześnie przez telefon, jak oceniał nasze prace, nikt się nie dowiedział bo wystarczyło napisac cokolwiek, ja osobiście nie napisałem niczego ciekawego, a było to coś na wzór pseudo kolokwium.
    Jednym słowem współczuję egzaminu u tego "pracownika naukowego".
    Spodziewaj się niespodziewanego.
  • Żabbcia

hmmm, super...od razu poczułam się lepiej....:):):):) ale w sumie czego się spodziewać, po człowieku, który połowę wykładu koncentrował się na swoich osiągnięciach.
    dzięki.pozdrawiam
  • Anonim

nie ma czego współczuc..czepiacie sie..jak się czlowiek nauczy do zdaje i fakt oceniania nie ma żadnego znaczenia :]
  • Magda

ja z dr mecina nei mam zadnych problemow jesli chodzi o jego ocenianie bo uwazam ze jest ok ale ponoc potrafi chlopaczyna pokazac pazurki. I rok prawo pracy z nim wspolczuje
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)