Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Na prośbe Agi macie pytania, które były dzisiaj na "zerówce":
    1. cechy charakterystyczne stosunku pracy
    2. czym sie różni wypowiedzenie zwykłe od natychmiastowego
    3.co to jest zbiorowe prawo pracy
    4. co to jest urlop na rządanie
    5. zadania i co to jest komisja pojednawcza
    6. jakie sa umowy terminowe+ opisać wybrana

i jeszcze jakies 2....nie pamietam; ]

podziekowania osobiste w prywatnych wiadomosciach,a prezenty pocztą (adres powszech nie znany) :P:P
  • Monika

Mam prośbę. Czy ktoś życzliwy mógłby napisać jakie były tematy poszczególnych wykładów z p.p.?Z góry dziękuję.
  • Anonim

hahahah urlop na Żądanie!!!Rzuku
  • Aniksiężniczka

a kiedy te głupie wyniki?
  • małaMi

jakby ktoś jeszcze nie słyszał, to wyniki z ustawodawstwa (I termin) będą dopiero w przyszłym tygodniu. trzeba się dowiadywać w sekretariacie, Pani Ela będzie mieć je pierwsza:)
  • .......

A może by tak poprosić panią Elę, żeby umieściła te wyniki na stronie ipsu, bo tak to sobie możemy w nieskończoność jeździć na ten uniwerek...ehh uwielbiam to; /
  • małaMi

wymiki mają byc dopiero w przyszły poniedziałek.....
  • Natala !

bez komentarza :/
  • Monika

Błogosławieni cierpliwi...
  • Anonim

Pffffffffffff. Rysia podziwiam.
  • Monika

Jak to jest z tymi wynikami?Jutro są czy w poniedziałek?
  • .......

wyniki juz sa, wlasnie zrobilam zdjecia i zgrywam na kompa wiec sie pojawia chyba za chwile na gronie:)
  • .......

na gronie nie moge wiec wysylacje mi swoje maile na mojego monisza@wp.pl to wam wysle
  • >> miki <<

zawsze mogłabyś dorzucic jako swoją fotke w profilu... :)
  • .......

no tak tylko tych fotek jest 10 :) ale spróbuje

• ja juz niestety znam swój wynik..
    a nie wiecie kiedy są wpisy? cos słyszałam o poniedziałku.
    Chciałabym pogadać z tą miłą panią.
  • Anonim

jak ktoś jeszcze nie zna wyników, zdjęcia są u mnie w galerii,

kiedy poprawka?:)
  • nie chcę tworzyć nowego tematu, chodzi mi o huta. Dawał wpisy w piątek? jeśli nie, to wiecie, kiedy mamy się do niego zgłosić, czy jakoś w tygodniu, czy dopiero na dyżur?
    Z góry dzięki
  • Natala !

nie mam pojęcia kiedy jakiekolwiek wpisy ale wiem, że dyżur Huta bez zmian, czyli pt 13-14 a Szylko ma w pt miedzy 14-15
  • Anonim

Hut wysylal mejla ze zeszly dyzur jest odwolany, ze sprawdzil prace te ktore byly dane z kwestionariuszami i oddane byly na czas. Powiedzial ze dal protokol p. Eli ktora jednak podobno o niczym nie wie; ) Napisal tez ze nie wie kiedy beda wpisy bo go narazie nie ma i chcialby zeby ktos umowil sie z nim i dal mu to wszystko co lezy jeszcze w jego przegrodce a potem zeby zrobic to samo z indeksami. Nie wiem czy ktokolwiek sie zglosil do takiej misji. Z jego mejla wynikalo ze chyba nie zjawi sie na najblizszym dyzurze ale who knows.
  • 1
  • 2
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)