- 1
- 2
-
Anonim
Na prośbe Agi macie pytania, które były dzisiaj na "zerówce":
1. cechy charakterystyczne stosunku pracy
2. czym sie różni wypowiedzenie zwykłe od natychmiastowego
3.co to jest zbiorowe prawo pracy
4. co to jest urlop na rządanie
5. zadania i co to jest komisja pojednawcza
6. jakie sa umowy terminowe+ opisać wybrana
i jeszcze jakies 2....nie pamietam; ]
podziekowania osobiste w prywatnych wiadomosciach,a prezenty pocztą (adres powszech nie znany) :P:P -
Monika
Mam prośbę. Czy ktoś życzliwy mógłby napisać jakie były tematy poszczególnych wykładów z p.p.?Z góry dziękuję. -
Anonim
-
Aniksiężniczka
-
-
małaMi
jakby ktoś jeszcze nie słyszał, to wyniki z ustawodawstwa (I termin) będą dopiero w przyszłym tygodniu. trzeba się dowiadywać w sekretariacie, Pani Ela będzie mieć je pierwsza:) -
.......
A może by tak poprosić panią Elę, żeby umieściła te wyniki na stronie ipsu, bo tak to sobie możemy w nieskończoność jeździć na ten uniwerek...ehh uwielbiam to; / -
małaMi
-
Natala !
-
Monika
-
Anonim
-
Monika
-
.......
wyniki juz sa, wlasnie zrobilam zdjecia i zgrywam na kompa wiec sie pojawia chyba za chwile na gronie:) -
.......
na gronie nie moge wiec wysylacje mi swoje maile na mojego monisza@wp.pl to wam wysle -
>> miki <<
-
.......
-
AŚ
ja juz niestety znam swój wynik..
a nie wiecie kiedy są wpisy? cos słyszałam o poniedziałku.
Chciałabym pogadać z tą miłą panią. -
Anonim
jak ktoś jeszcze nie zna wyników, zdjęcia są u mnie w galerii,
kiedy poprawka?:) -
nie chcę tworzyć nowego tematu, chodzi mi o huta. Dawał wpisy w piątek? jeśli nie, to wiecie, kiedy mamy się do niego zgłosić, czy jakoś w tygodniu, czy dopiero na dyżur?
Z góry dzięki -
Natala !
nie mam pojęcia kiedy jakiekolwiek wpisy ale wiem, że dyżur Huta bez zmian, czyli pt 13-14 a Szylko ma w pt miedzy 14-15 -
Anonim
Hut wysylal mejla ze zeszly dyzur jest odwolany, ze sprawdzil prace te ktore byly dane z kwestionariuszami i oddane byly na czas. Powiedzial ze dal protokol p. Eli ktora jednak podobno o niczym nie wie; ) Napisal tez ze nie wie kiedy beda wpisy bo go narazie nie ma i chcialby zeby ktos umowil sie z nim i dal mu to wszystko co lezy jeszcze w jego przegrodce a potem zeby zrobic to samo z indeksami. Nie wiem czy ktokolwiek sie zglosil do takiej misji. Z jego mejla wynikalo ze chyba nie zjawi sie na najblizszym dyzurze ale who knows.
- 1
- 2