-
magda m.
podaję tury rejestracji na zajęcia w IPS:
26.08.2007 - 15.09.2007 - I TURA
23.09.2007 - 7.10.2007 - II TURA
zapisujemy się na wszystkie ćwiczenia, konwerstoria, seminaria na których obowiązuje podział na grupy.
w czasie rejestracji będzie także obowiązywać giełda miejsc - tak żeby można było się wymienić.
po rejestracji w indywidualnie uzasadnionych przypadkach (bardzo istotnych) będzie można zmieniać grupy pojedynczych zajęć.
OBOWIĄZKOWO TRZEBA SIĘ ZAREJESTROWAĆ W PODANYM TERMINIE. -
Anonim
-
۞.Kacha ۞.
-
magda m.
-
-
Anonim
-
Anonim
a po co Ci to teraz jak w sierpniu dopiero rejestracja? widać coś kombinują jeszcze z systemem...
ehhh;] -
Anonim
No wlasnie po to mi to teraz ze w sierpniu nie bede sie zastanawiac; P Dobra łotewer juz sobie znalazlam te rejestracje tylko troche pod innym adresem; P -
Anonim
Kurde, czy oni nie mogli przesunąć tego o jeden dzień (1-wsza tura). Albo mi się nie uda załapać na zajęcia albo będę musiał jakiejś dobrej duszyczki szukać... -
Anonim
u nas na roku jest taka umowa ze grupy zostaja tak jak byly i kazdy rejestruje sie wg planu zeby nie robić klopotow i klotni...
wiec no stress -
magda m.
tury rejestracji nie będą już przesuwane na pewno...
zawsze możesz kogoś poprosić żeby Cię porejestrował. poza tym nie sądze by każdy w pierwszej godzinie to zrobił. -
Alek
>... napisał
>u nas na roku jest taka umowa ze grupy zostaja tak jak byly
>i kazdy rejestruje sie wg planu zeby nie robić klopotow i
>klotni...
>wiec no stress
To chyba tylko osoby z waszej grupy sie tak umowiły; P -
Anonim
mam pytanko do bardziej wtajemniczonych....zaocznych to tez obowiazuje? -
magda m.
-
Anonim
ale po co mam sie zapisywac skoro plan zajec juz nam wreczyli...yyy... -
Anonim
no wlasnie pomozcie..ja taka nie zoriwentrowana jestem z tym wszystkim. ide na wieczorowe. wyczytalam ze wieczorowi nie musza sie zapisywac na zajecia programowe... czyli musze sie rejestrowac? a jak z jezykami?? itp..? od pocztaku co musze zrobic ... ? -
bike-chan
zrobić sobie test poziomujący z języka na który chcesz się zapisać, jeżeli nie chcesz zaczynać od zera.
a potem rejestrujesz się na http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/ na to co ci pasuje.
na zajęcia pr wieczorowi są ustawiany odgórnie :-) czyli na nic się nie rejestrujesz
(o ile się nie mylę; -P)
a tak generalnie to rejestracja jest na te przedmioty (konw i ćw) w których jest podział na grupy. i dlatego trza se wybrać. -
Anonim
Tak, wszystko tak jak wyżej :) Tylko nawet jak chcesz zacząć od zera jakiś język to musisz zrobić sobie test - choćby nawet go włączyć i wyłączyć uzyskując 0 pkt. Testów nie robi się tylko na języki mniej powszechne, typu czeski, suahili, chiński... :] -
OlGeZ.
mam pytanko apropos lektoratów. jezeli wybieram zajecia, to moge na przkład je miec na wydziale socjologii?? jesli oczywiscie nie sa to zajecia dla grupy dedykowanej?? hmm, nie wiem czy mnie rozumiecie, ale prosiłabym o pomoc:) -
Anonim
Pewnie, że możesz. Jeśli to nie jest grupa dedykowana, to możesz zapisywać się na to, co Ci się żywnie podoba :) -
Sylwia