Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paula

>Majkel napisał
    >A ja stwierdziłem że skoro nie ogarnałem tego całego
    >systemu i nie zapisałem się na żadne zajęcia,wfy czy
    >lektoraty, to przecież łatwiej będzie zacząć od
    >drugiego semestru, kiedy to będziemy już starymi
    >studentami i będziemy wiedzieli z czym co się je:)

a no wlasnie. tez mam podobny problem. nie rozwiazalam jescze testu jezykowego a pewnie juz nigdzie nie ma fajnych miejsc, poza tym jescze nie chce mi sie tym zajmowac. moge wykorzystac te zetony w II semestrze? bede miala dwa razy wiecej godzin jezyka czy o co chodzi? co sie stanie jak nie zapisze sie na nic w I semestrze?
  • Majkel

dołączam się do pytania.Tak samo z wfami i og-ami...Najwyżej nas wyrzucą,ale dopiero po 3 latach ]:-> więc zdarzymy postudiować:P
  • n-red714

Możecie w ciągu całego toku studiów jeden semestr języka sobie odpuścić - bez żadnych konsekwencji :)
    Jeśli zaś chcielibyście robić dwa języki w ciągu jednego semestru, wykorzystując przy tym zaległe żetony, to musicie uzyskać zgodę w Szkole Języków Obcych (chyba tam - sprawdźcie lepiej na stronie usosa od lektoratów)
  • Kiełba. Pani Apatia

nie chce wprowadzać w błąd, ale pierwsze słyszę o jakiejś zgodzie SJO na dwa języki. moi znajomi [fakt, że na innych wydziałach] zapisywali się bez problemu na 2 języki.
    to twoja sprawa jak rozłożysz sobie wykorzystanie żetonów na lektoraty itd
  • ewelina

jak ktos bedzie cos wiedzial na ten temat to prosze zeby napisal bo tez jestem tym zainteresowana :) chetnie bym tak zrobila od drugiego semestru.
  • Ewa :*

hej, mam pytanko. jak się mam zapisac na zajęcia a z języków obcych skoro nie znam swojego hasła do USOS'u??? Czy to może jest to "stare" hasło z rejestracji na kierunki??? Pomóżcie; )
  • magda m.

tak powinno działać hasło do IRK.
  • magda m.

można rozpocząć naukę od II semestru, ale nie jest pewne że w II semestrze będzie więcej miejsc do wyboru, bo większość osób zapewne zostanie w swoich grupach.
  • Anonim

a do kiedy trzeba zdać egzamin z języka? tzn. do końca którego semestru?
  • magda m.

w czwartym semestrze = koniec II roku.
  • Anonim

dzięki za info :)
  • Ewa :*

dzięki za pomoc :)
  • magda m.

żaden problem.
  • Anonim

Magda jest niezastąpiona - chodząca informacja studencka :) I na dodatek staje w szranki w piciu piwa z chłopakami hehe ^^
  • magda m.

myślę Sylwia że Ty sobie równie dobrze dajesz z tym radę;)

co do piwa to umówmy się że jestem kiepska zawodniczka - ledwo jedno wypiłam a w dodatku 3 razy za wolno ...
  • Anonim

Ale i tak plus za odwagę :)
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)