-
Kiełba. Pani Apatia
o! ja się przyłacze do pytania - czy poza ćwiczeniami I rok rejestruje się na coś? [nie chodzi mi tutaj o wf czy lektoraty, ale przedmioty związane z ipsem]. z góry dzięki. -
Moniak
Z tego co bylo napisane, to na wszytsko to, na co jest podzial na grupy czyli cwiczenia i konwersatoria (no chyab ze konwersatoria nie sa dzielone) -
Gosia
Mam nadzieje, ze pomozecie mi w pewnym prawodpodobnie banalnym problemie. Napisalam test poziomujacy moje umiejetnosci jezykowe wchodze na rejstracje na lektoraty, znalazlam superwykladowce, chce sie zapisac a tam stwierdzenie ze kurs jest przeznaczony dla studentow socjologii. No to szukam kursow dla INP. Nie ma. O co w tym wszystkim chodzi?
W trzeciej rubryce napisana jest lokalizacja, czyli jesli cos jest na wydziale np. historycznym to jest przeznaczone tylko dla tego wydzialu? To co z nami...? -
Moniak
To taki pic na wode jak dla mnie. Ja na przyklad caly rok chodizlam na anglika przeznaczonego glowie dla historykow (w sumie bylo ich na cala grupe moze z 10) i w niczym to nie przeszkadzalo, wiec zapisuj sie na co chcesz. -
-
magda m.
Przede wszystkim szukaj kursów dla IPS :) a nie INP :)
a kursów dla IPS czy INP nie ma już od kilku lat.
http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/k... wśród tych wybieraj, gdzie nie ma dedykacji (czyli po boku nie ma różnych dziwnych symboli)
-
magda m.
-
Kiełba. Pani Apatia
później chyba jak się skończy okres dla grup dedykowanych i są wolne miejsca to każdy się może zapisać - ta przynajmniej jest z ogunami i chyba moim lektoratem w zeszłym semestrze. -
Kiełba. Pani Apatia
a panią Jurczyk ktora jest w linku powyżej polecam. jesli nie chcesz się przeuczać i masz problemy z dotarciem na wszystkie zajęcia, ona nie robi problemu.