-
magda m.
Zapewne większość z Was dostała już maile z informacją o Obozie Zerowym dla IPS....ale chciałabym i tą drogą Was poinformować o tej inicjatywie.
Już szósty raz IPS jedzie na Obóz Zerowy. Jak co roku czeka Was naprawdę fajna, siedmiodniowa impreza integracyjna oraz:
- warsztaty,
- spotkania z Kadrą Naukową,
- wybory Prezydenta Obozu,
- dyskusje z politykami,
ponadto:
- możecie pograć w paintballa za niewielką opłatą,
- codziennie zagra dla Was DJ,
- obejrzycie pokaz walk rycerskich oraz występy kabaretów,
- zostaniecie okolicznościowo przechrzczeni:)
- zagracie w Turnieju Siatkówki,
- dostaniecie pamiątkową koszulkę.
a to wszystko:
termin: 14-20 WRZEŚNIA
cena: 399zł
dalsze informacje i zapisy: http://campusadaptacyjny.pl/
Obóz jest współorganizowany przez Zarząd Samorządu Studentów IPS. My również jedziemy na Obóz, będziemy się Wami zajmować:)
pozdrawiam i czekam na Wasze zgłoszenia!
Magda Miedzianowska
przewodnicząca ZSS IPS
-
paula
-
magda m.
-
ewelina
są jeszcze wolne miejsca?! bo zapomniałam zapłacić i nie wiem czy jest jeszcze sens :( -
-
magda m.
-
ewelina
zreszta doczytalam sie, ze chyba jak sie zapisze to moge zaplacic do 5 wrzesnia. cos w tym rodzaju... -
magda m.
-
o.lalala!
Naprawde do o5.o9? bo jak dostalam od nich maila potwierdzającego to tam napisali ze trzeba zapłacić do 3o.o8 <confused>... -
Hubert
-
kaurz
a ja napisalem maila, ze nie moge tam byc i chcialbym zrezygnowac z uczestnictwa i ani przyslowiowego dziekuje, ani chuj ci w dupe, zero odzewu.
a na stronie straszy napis:
"W przypadku niepowiadomienia o rezygnacji (z ważnych przyczyn) z uczestnictwa w obozie do dnia 30 sierpnia br. lub w razie dyscyplinarnego skreślenia z listy uczestników obozu, przyjmuję do wiadomości, że będę obciążon(a)y pełnymi kosztami niewykorzystanego miejsca." -
o.lalala!
-
Anonim
>bardzo.kolorowo wrote:
>Naprawde do o5.o9? bo jak dostalam od nich maila
>potwierdzającego to tam napisali ze trzeba zapłacić do
>3o.o8 <confused>...
Ja też takiego dostałam, ale przecież przez rok przywykliśmy do zasad organizacyjnych UW :) Podstawowa zasada - niczego nie można być pewnym hehe :) -
magda m.
Drogi Kaurz,
na pewno dostaniesz maila z odpowiedzia. osoba odpowiedzialna za obsluge zgloszen wyjechala na kilka dni, po powrocie odpowie, a Ty mozesz sobie darowac te wszystkie mile slowa.
pozdrawiam
magda -
magda m.
Sylwia ten oboz nie podlega zasadom organizacyjnym UW, tylko Grzeska, glownego organizatora, na ktorego nie zawsze mozna miec wplyw.
-
magda m.
a termin zapłaty jest w takim razie jak w mailu.... ale jesli ktos ma z tym problem to powinien zwrocic sie pod podane numery telefonu i maile i wyjasnic, ze np. moze zaplacic trzy dni pozniej ale na pewno jedzie. Nie kontaktujecie sie z wielka biurokratyczna maszyna, a normalnym czlowiekiem, ktoremu mozna to wyjasnic. -
o.lalala!
dzieki Magda za info, bylam troche skołowana i chcialam zasiegnac rady kogos kompetentnego (: -
magda m.
rozumiem, ja żałuję że sama nie mogę wszystkiego załatwić. ale postaram się chociaż na pytania odpowiedzieć:) pozdrawiam
-
kaurz
>MM napisała:
>Drogi Kaurz,
>na pewno dostaniesz maila z odpowiedzia. osoba
>odpowiedzialna za obsluge zgloszen wyjechala na kilka dni,
>po powrocie odpowie, a Ty mozesz sobie darowac te wszystkie
>mile slowa.
>pozdrawiam
>magda
mam wbudowany modul cynizmu, nic na to nie poradze.
rowniez pozdrawiam, chill :) -
magda m.
-
ewelina