Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magda m.

Zapewne większość z Was dostała już maile z informacją o Obozie Zerowym dla IPS....ale chciałabym i tą drogą Was poinformować o tej inicjatywie.

Już szósty raz IPS jedzie na Obóz Zerowy. Jak co roku czeka Was naprawdę fajna, siedmiodniowa impreza integracyjna oraz:

- warsztaty,
    - spotkania z Kadrą Naukową,
    - wybory Prezydenta Obozu,
    - dyskusje z politykami,

ponadto:
    - możecie pograć w paintballa za niewielką opłatą,
    - codziennie zagra dla Was DJ,
    - obejrzycie pokaz walk rycerskich oraz występy kabaretów,
    - zostaniecie okolicznościowo przechrzczeni:)
    - zagracie w Turnieju Siatkówki,
    - dostaniecie pamiątkową koszulkę.

a to wszystko:
    termin: 14-20 WRZEŚNIA
    cena: 399zł
    dalsze informacje i zapisy: http://campusadaptacyjny.pl/

Obóz jest współorganizowany przez Zarząd Samorządu Studentów IPS. My również jedziemy na Obóz, będziemy się Wami zajmować:)
    pozdrawiam i czekam na Wasze zgłoszenia!

Magda Miedzianowska
    przewodnicząca ZSS IPS

• paula

hej a wiadomo o ktorej godz wyjazd
  • magda m.

+/- 14, dostaniecie maila z informacją lada dzień
  • ewelina

są jeszcze wolne miejsca?! bo zapomniałam zapłacić i nie wiem czy jest jeszcze sens :(
  • magda m.

są wolne miejsca;) jest sens!
  • ewelina

zreszta doczytalam sie, ze chyba jak sie zapisze to moge zaplacic do 5 wrzesnia. cos w tym rodzaju...
  • magda m.

tak, zapisy do końca sierpnia, zapłata do 5.09
  • o.lalala!

Naprawde do o5.o9? bo jak dostalam od nich maila potwierdzającego to tam napisali ze trzeba zapłacić do 3o.o8 <confused>...
  • Hubert

j.t.s Olga słuchaj Magdy
  • kaurz

a ja napisalem maila, ze nie moge tam byc i chcialbym zrezygnowac z uczestnictwa i ani przyslowiowego dziekuje, ani chuj ci w dupe, zero odzewu.
    a na stronie straszy napis:
    "W przypadku niepowiadomienia o rezygnacji (z ważnych przyczyn) z uczestnictwa w obozie do dnia 30 sierpnia br. lub w razie dyscyplinarnego skreślenia z listy uczestników obozu, przyjmuję do wiadomości, że będę obciążon(a)y pełnymi kosztami niewykorzystanego miejsca."
  • o.lalala!

>Hubejhrgnbfcn ha escrito:
    >j.t.s Olga słuchaj Magdy

(:
  • Anonim

>bardzo.kolorowo wrote:
    >Naprawde do o5.o9? bo jak dostalam od nich maila
    >potwierdzającego to tam napisali ze trzeba zapłacić do
    >3o.o8 <confused>...

Ja też takiego dostałam, ale przecież przez rok przywykliśmy do zasad organizacyjnych UW :) Podstawowa zasada - niczego nie można być pewnym hehe :)
  • magda m.

Drogi Kaurz,
    na pewno dostaniesz maila z odpowiedzia. osoba odpowiedzialna za obsluge zgloszen wyjechala na kilka dni, po powrocie odpowie, a Ty mozesz sobie darowac te wszystkie mile slowa.
    pozdrawiam
    magda
  • magda m.

Sylwia ten oboz nie podlega zasadom organizacyjnym UW, tylko Grzeska, glownego organizatora, na ktorego nie zawsze mozna miec wplyw.
  • magda m.

a termin zapłaty jest w takim razie jak w mailu.... ale jesli ktos ma z tym problem to powinien zwrocic sie pod podane numery telefonu i maile i wyjasnic, ze np. moze zaplacic trzy dni pozniej ale na pewno jedzie. Nie kontaktujecie sie z wielka biurokratyczna maszyna, a normalnym czlowiekiem, ktoremu mozna to wyjasnic.
  • o.lalala!

dzieki Magda za info, bylam troche skołowana i chcialam zasiegnac rady kogos kompetentnego (:
  • magda m.

rozumiem, ja żałuję że sama nie mogę wszystkiego załatwić. ale postaram się chociaż na pytania odpowiedzieć:) pozdrawiam
  • kaurz

>MM napisała:
    >Drogi Kaurz,
    >na pewno dostaniesz maila z odpowiedzia. osoba
    >odpowiedzialna za obsluge zgloszen wyjechala na kilka dni,
    >po powrocie odpowie, a Ty mozesz sobie darowac te wszystkie
    >mile slowa.
    >pozdrawiam
    >magda

mam wbudowany modul cynizmu, nic na to nie poradze.
    rowniez pozdrawiam, chill :)
  • magda m.

szkoda ze rezygnujesz Module Cynizmu; -)
  • ewelina

ja tez sie wlasnie zastanawiam. ale chcialabym pojechac :)
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)