Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cool_Soltyk

Poszukuje kogoś kto mialby napisana prace zaliczeniowa z Polityki społecznej na IPS UW z pierwszego roku... tematyka w sumie dowolna, lecz mile widzianym tematem byla by jakas organizacja pozarzadowa.... z gory dzieki za wszelskie info.
  • Anonim

nie ma to jak dyskretnie załatwić sprawe:D
  • One life, one love :)

ale do kogo ma byc ta praca bo jesli do Szarfenberga to praca z zeszlego roku nie przejdzie. I w momencie kiedy on sie zorientuje ze dajesz prace z zeszlego roku wysle cie do jakiejs tam komisji etyki a nie jest to przyjemne miejsc i lubia usunac kogos z listy studentow. Tak wiec jesli to jest praca dobrowolna to radze samodzielnie napisac lub wogole ... chyba ze jest to praca do kogos innego...

a no i jesli chodzi o dyskrecje to swieta racja... moze nie doceniacie naszych wykladowcow ale oni naprawde potrafia poslugiwac sie internetem :)
  • Cool_Soltyk

Mnie tylko chodzilo oto aby zobaczyć jaka taka praca wyglada i co mam w niej w ogoile napisac, jakie tematy poruszyc itp....

ale do kogo ta praca ma byc ?
  • Anonim

do dr. Szarfenberga zapewne bo takowe zadał...

to on ci udzieli najlepszych rad nie martw sie . no i oczywiscie dostarczy ci wszystkich materialow:)
  • Cool_Soltyk

Dzieki...

ale to nie jest praca do niego.... bo ja jestem na zaocznych... ale juz jest oki.. poradzilem sobie sam z tym tematem. bynajmniej dzieki wielkie ze ktos sie w ogole odezwal w tym temacie.

Pozdrawiam
  • Krzysztof Strzałkowski

Witam, bo jak to praca do mnie na zajęcia, to uprzedzam praca z lat poprzednich od dr. Szarfenberga nie przejdzie.; -)

Pozdrawiam
    kgs
  • Anonim

buuuhahahahahaha :) Pan Magister zawcze czujny; )
    m.
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)