-
Cool_Soltyk
Poszukuje kogoś kto mialby napisana prace zaliczeniowa z Polityki społecznej na IPS UW z pierwszego roku... tematyka w sumie dowolna, lecz mile widzianym tematem byla by jakas organizacja pozarzadowa.... z gory dzieki za wszelskie info. -
Anonim
-
One life, one love :)
ale do kogo ma byc ta praca bo jesli do Szarfenberga to praca z zeszlego roku nie przejdzie. I w momencie kiedy on sie zorientuje ze dajesz prace z zeszlego roku wysle cie do jakiejs tam komisji etyki a nie jest to przyjemne miejsc i lubia usunac kogos z listy studentow. Tak wiec jesli to jest praca dobrowolna to radze samodzielnie napisac lub wogole ... chyba ze jest to praca do kogos innego... -
a no i jesli chodzi o dyskrecje to swieta racja... moze nie doceniacie naszych wykladowcow ale oni naprawde potrafia poslugiwac sie internetem :) -
-
Cool_Soltyk
Mnie tylko chodzilo oto aby zobaczyć jaka taka praca wyglada i co mam w niej w ogoile napisac, jakie tematy poruszyc itp....
-
-
Anonim
-
to on ci udzieli najlepszych rad nie martw sie . no i oczywiscie dostarczy ci wszystkich materialow:) -
Cool_Soltyk
Dzieki...
ale to nie jest praca do niego.... bo ja jestem na zaocznych... ale juz jest oki.. poradzilem sobie sam z tym tematem. bynajmniej dzieki wielkie ze ktos sie w ogole odezwal w tym temacie.
Pozdrawiam -
Krzysztof Strzałkowski
Witam, bo jak to praca do mnie na zajęcia, to uprzedzam praca z lat poprzednich od dr. Szarfenberga nie przejdzie.; -)
Pozdrawiam
kgs -
Anonim