-
Julka K.
Hej - może ktoś radami służyć jak wygląda egzamin u w/w ?? Posiadane i zebrane dotychczas informacje są mało optymistyczne...by nie powiedzieć STRASZNE; /
Dzięki :) -
Anonim
zalezy z czego..
mialem u niego egzamin z Doktryn Polityki Spolecznej i byl bardzo przyjemny...kilka tematow do wyboru, tematy dosc otwarte..mozna bylo sie rozpisac
oceny tez byly raczej dobre.. -
magda m.
nawet bardzo dobre, a jeden z tematów bezpośrednio odnosił się do podanej konkretnie lektury - ostatniego rozdziału Różowej Księgi PS - "Polityka społeczna ujarzmianie chaosu socjalnego"
nie ma co się bać :) -
Anonim
ostatni rozdział z jego różowej ksiażki wystarczył by zdać w zeszłym roku; prof.Auleytner jest naprawde ok! nie ma się zupełnie czego bać!
powodzenia! -
-
......
Dobra to teraz ja mam pytanie
dla II roku : on cos wspominal ze bedzie z jakiegos rozdzialu ksiazki w tym roku??
dla reszty : czy zawsze jest kolos z jakiegos rozdzialu z ksiazki
i czy moze byc tylko z tego co u mowil na zajeciach??
-
magda m.
hmm masz tematy OPISOWE - jeden do wyboru - piszesz jakby wypracowanie, więc wiedza z wykładów może wystarczyć. -
.......
a pamietacie moze te pytania....? bylo np cos o doktryne sojcalna kosciola:P? -
Anonim
-
Anonim
ja tego nie ogarniam :( za dużo nazwisk, za dużo koncepcji i za mało konkretów, a to już jutro... chyba najgorszy do nauczenia się przedmiot, coś czarno to widzę... -
magda m.
chyba zartujesz? jak dla mnie wyklady Auleytnera byly najbardziej przejrzyste i konkretne, ksiazka rowniez...a egzamin bardzo przyjemny, dasz rade:)