-
Sylwia
Powiedzcie czy trudny jest egzamin u dr Zukowskiego? Czy Szacką trzeba wkuc na pamięć?;) -
Anonim
nie szacka tylko to co on mowi....:/ a egzamin jest prosty jesli umiesz cokolwiek no i ladnie lejesz wode :] -
Sylwia
ale on czyta szacką;) na wykładach, nic od siebie :/ ale rozumiem ze bać sie nie trzeba;) -
Ula Michalska
My mieliśmy pierwszy semestr z kim innym i wtedy rzeczywiście były wiadomości z Szackiej i takie suche regułki. Ale drugi semestr z Żukowskim był ciekawy i ważne było to co on mówił :) -
-
A M
Egzamin ustny, bardzo przyjemy. My opracowaliśmy wspólnie wszystkie 100 tematów, które on podał. Wystarczyło poczytać spokojnie- egzamin to rozmowa- zresztą wygląda podobnie jak ćwiczenia u niego. Jest to bardzo przyjemny profesor z dużą wiedzą i chęcią do pomocy biednym studentom :) Warto przyjść na zerówkę. -
n-red714
Oj zdecydowanie najmilej wspominany przez moją osobę egzamin:)
Miałem pytanie o zmianach w społeczeństwie polskim po 1945r, a zeszliśmy na wydarzenia w dwudziestoleciu międzywojennym i tak wymienialiśmy poglądy przez jakieś 10 min :) Drugie pytanie to były zmiany sytemu politycznego w Polsce od 1989 do 2006 i osobiście doszedłem tylko do 1993 i mi przerwał i powiedział, że już wystarczy, że b dobrze :)
Oczywiście większość osób miała tematy b zahaczające o socjologię i nie zbaczał z toru z nimi, ale z tego co wiem, to bynajmniej strasznie nie było, a pytania mieściły się w podanych zagadnieniach :)
Sama forma losowania pytań jest już śmieszna - sześciokątna kostka rządzi! :p -
Anonim
W kubku "NERVOSOL" :D
Ja też egzamin wspominam miło - trafiły mi się średnio przyjemne pytania, ale powiedziałam co wiedziałam, raz tylko mi przerwał i dostałam 4+. Ale generalnie jak się wylosowało temat dobry do dyskusji to można było sobie pokonwersować z doktorem :)
Swoją drogą - on jako człowiek jest bardzo sympatyczny :) -
Sylwia
WPprawdzie wy chyba mówicie o socjologii, a ja mam ja w drugim semestrze( tez z tym dr), natomiast teraz na pdst Szackiej jest wprowadzenie do socjologii, zastanawiam , się czy wymaga tych wszytstkich podziałów, definicji zywcem wyuczonych z ksiązki, czy nie?:) -
Sylwia
I powiedzcie coś o dr Cezarym Żołędowskim, wydaje się dość zagadkowy, mam z nim wprowadzenie do polityki społecznej. -
Anonim
No cóż, my mieliśmy socjologię roczną i egzamin tylko z wykładów dr Żukowskiego. Ale mimo to nie ma czego się obawiać.
A pana Żołędowskiego nie znam i chyba nikt z II roku nie zna... -
Anonim
-
Anonim
-
magda m.
-
Asia
prof Żołędwski jest bardzo w porządku i nie wymaga żadnych kosmicznych rzeczy -
Sylwia
-
Asia