Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sylwia

Powiedzcie czy trudny jest egzamin u dr Zukowskiego? Czy Szacką trzeba wkuc na pamięć?;)
  • Anonim

nie szacka tylko to co on mowi....:/ a egzamin jest prosty jesli umiesz cokolwiek no i ladnie lejesz wode :]
  • Sylwia

ale on czyta szacką;) na wykładach, nic od siebie :/ ale rozumiem ze bać sie nie trzeba;)
  • Ula Michalska

My mieliśmy pierwszy semestr z kim innym i wtedy rzeczywiście były wiadomości z Szackiej i takie suche regułki. Ale drugi semestr z Żukowskim był ciekawy i ważne było to co on mówił :)
  • A M

Egzamin ustny, bardzo przyjemy. My opracowaliśmy wspólnie wszystkie 100 tematów, które on podał. Wystarczyło poczytać spokojnie- egzamin to rozmowa- zresztą wygląda podobnie jak ćwiczenia u niego. Jest to bardzo przyjemny profesor z dużą wiedzą i chęcią do pomocy biednym studentom :) Warto przyjść na zerówkę.
  • n-red714

Oj zdecydowanie najmilej wspominany przez moją osobę egzamin:)
    Miałem pytanie o zmianach w społeczeństwie polskim po 1945r, a zeszliśmy na wydarzenia w dwudziestoleciu międzywojennym i tak wymienialiśmy poglądy przez jakieś 10 min :) Drugie pytanie to były zmiany sytemu politycznego w Polsce od 1989 do 2006 i osobiście doszedłem tylko do 1993 i mi przerwał i powiedział, że już wystarczy, że b dobrze :)
    Oczywiście większość osób miała tematy b zahaczające o socjologię i nie zbaczał z toru z nimi, ale z tego co wiem, to bynajmniej strasznie nie było, a pytania mieściły się w podanych zagadnieniach :)
    Sama forma losowania pytań jest już śmieszna - sześciokątna kostka rządzi! :p
  • Anonim

W kubku "NERVOSOL" :D

Ja też egzamin wspominam miło - trafiły mi się średnio przyjemne pytania, ale powiedziałam co wiedziałam, raz tylko mi przerwał i dostałam 4+. Ale generalnie jak się wylosowało temat dobry do dyskusji to można było sobie pokonwersować z doktorem :)

Swoją drogą - on jako człowiek jest bardzo sympatyczny :)
  • Sylwia

WPprawdzie wy chyba mówicie o socjologii, a ja mam ja w drugim semestrze( tez z tym dr), natomiast teraz na pdst Szackiej jest wprowadzenie do socjologii, zastanawiam , się czy wymaga tych wszytstkich podziałów, definicji zywcem wyuczonych z ksiązki, czy nie?:)
  • Sylwia

I powiedzcie coś o dr Cezarym Żołędowskim, wydaje się dość zagadkowy, mam z nim wprowadzenie do polityki społecznej.
  • Anonim

No cóż, my mieliśmy socjologię roczną i egzamin tylko z wykładów dr Żukowskiego. Ale mimo to nie ma czego się obawiać.

A pana Żołędowskiego nie znam i chyba nikt z II roku nie zna...
  • Anonim

3 rok również nie

• Anonim

Siakiś nowy? :]
  • magda m.

zaoczni z nim mieli egzamin.
  • Asia

prof Żołędwski jest bardzo w porządku i nie wymaga żadnych kosmicznych rzeczy
  • Sylwia

A wystarcza wyklady czy trzeba też poczytać coś dodatkowo?
  • Asia

wykłady spokojnie wystarczą
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)