Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agata

Mam pytanie do IV roku: jak wygladaja wykłady z szrfem z TPSu? powinno sie na to chodzic, czy mozna potraktowac to jak PSiKS na I roku? wiem, ze pytanie troche na wyrost, bo dotyczy planu na semestr letni, ale prosze o konkretne odpowiedzi :)
  • Agata

nie szfrem, tylko Szarfenbergiem; ) aha, i czy on tak jak zwykle umieszcza swoje wyklady na stronie internetowej?
  • Plocman

dr RSz puszcza slajdy i je omawia. Ogólnie to takie rozszerzenie PSIKS'u. Każdy wykład rozpoczynał się słowami "źli studenci znowu nie przyszli na mój wykład". Na koniec semestru zamieszcza wykłady, ale mimo wszystko warto się czasami pojawić i na wykładzie
  • Agata

o tym, że to rozszerzenie to już wiemy od I roku, kiedy to RSz konczył wątek mowiąc, ze i tak nam o tym powie na III roku. Czy egzamin z TPSu wygladal tak jak z Psiksu tj. Jedyny w Swoim Rodzaju Test Szarfa?
  • .......

oj TAAAAK :) ale dr Szarfenberg jest kochany... na serio:) doceniam go jeszcze bardziej po 3 roku...a jezeli ktos przetrwal PSIKS to mila niespodzianka...TPS jest jeszcze bardziej w stylu dr , ale o dziwo dobrze się to czyta i w sumie dość dobrze wchodzi, mimo, że poziom abstrakcji jak zawsze wyczesany :D.... ale co by nie mówić... zaprawieni w bojach PSiKSowcy TPS przetrwają :).... Radziłabym raczej zacząć się przejmować Przastem i MTBSem u prof. Szatur, jezeli bedzie tak jak w zeszlym roku, że razem bedą egzaminowały dr Theiss i prof. Szatur to radze bić się o miejsca u dr Theiss :)... natomiast Przastek jak to zwykle...wszytsko w rękach humoru o mistrza teatru....;/
  • magda m.

co do TPS to różnica jest taka, że są dodatkowe lektury w większej ilości. u nas były z nich pytania otwarte.

MTBS - ja tam bym się nie bała prof. Szatur - wystarczy się dobrze nauczyć, złośliwa nie jest. a przedmiot bardzo przydatny.
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)