-
magda m.
W najbliższym czasie odbędzie się rejestracja na zajęcia programowe dla studentów naszego Wydziału.
Rejestracje będą dotyczyć następujących trybów studiów:
Studia stacjonarne - wszystkie lata
Studia niestacjonarne - tylko tryb wieczorowy lata od 2 - 5
Z rejestracji zostaną wyłączone przedmioty realizowane dla całego roku oraz przedmioty kontynuowane, może się zdarzyć, że na niektórych latach studiów nie wystartuje z tego powodu żaden przedmiot.
HARMONOGRAM REJESTRACJI:
IPS - 08.01.08 godzina 22:00
na stronie Pełnomocnika jest adnotacja, że konsultował z samorządem te terminy. niestety przynajmniej z naszym ZSS się w tej sprawie nie kontaktował.
mam nadzieję że dacie radę się zarejestrować w takim terminie, jeśli macie zastrzeżenia proszę o maila.
pozdrawiam
magda
-
bartek
-
Anonim
ja wroce z koncertu w nocy jakos,postaram sie pozapisywac na co sie da... -
magda m.
-
-
Anonim
-
fog
tak btw. to bardzo super ekstra gites fajowsko ze strony USOSa, że o swoim starcie informuje raptem dwa dni wcześniej -
Moniak
-
Anonim
oo zgadzam się, dobre i te 2 dni wcześniej:) a godzina nie jest zła - w ciągu dnia bez sensu, bo mamy pracę lub zajęcia a o 24:00 niektóry mogliby mieć problemy z dostępem do netu... 22:00 moim zdaniem jest ok:) -
magda m.
wielokrotnie pytałam się Pełnomocnika mailowo i osobiście oraz w naszym sekretariacie, otrzymałam tylko informację że "prawdopodobnie około połowy stycznia"
....
mówcie komu możecie
pzdr