Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magda m.

W najbliższym czasie odbędzie się rejestracja na zajęcia programowe dla studentów naszego Wydziału.
    Rejestracje będą dotyczyć następujących trybów studiów:

Studia stacjonarne - wszystkie lata
    Studia niestacjonarne - tylko tryb wieczorowy lata od 2 - 5

Z rejestracji zostaną wyłączone przedmioty realizowane dla całego roku oraz przedmioty kontynuowane, może się zdarzyć, że na niektórych latach studiów nie wystartuje z tego powodu żaden przedmiot.

HARMONOGRAM REJESTRACJI:

IPS - 08.01.08 godzina 22:00

na stronie Pełnomocnika jest adnotacja, że konsultował z samorządem te terminy. niestety przynajmniej z naszym ZSS się w tej sprawie nie kontaktował.
    mam nadzieję że dacie radę się zarejestrować w takim terminie, jeśli macie zastrzeżenia proszę o maila.
    pozdrawiam
    magda
  • bartek

świetnie... koncze trening o 22 :] to akurat na pewno zdarze; >
  • Anonim

ja wroce z koncertu w nocy jakos,postaram sie pozapisywac na co sie da...
  • magda m.

no zawsze może ktoś Was zarejestrować....
  • Anonim

poprosze kogos z roku,moze sie zlituje;p
  • fog

tak btw. to bardzo super ekstra gites fajowsko ze strony USOSa, że o swoim starcie informuje raptem dwa dni wcześniej
  • Moniak

Dobrze ze w ogole informuje :D
  • Anonim

oo zgadzam się, dobre i te 2 dni wcześniej:) a godzina nie jest zła - w ciągu dnia bez sensu, bo mamy pracę lub zajęcia a o 24:00 niektóry mogliby mieć problemy z dostępem do netu... 22:00 moim zdaniem jest ok:)
  • magda m.

wielokrotnie pytałam się Pełnomocnika mailowo i osobiście oraz w naszym sekretariacie, otrzymałam tylko informację że "prawdopodobnie około połowy stycznia"
    ....
    mówcie komu możecie
    pzdr
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)