- 1
- 2
-
A M
Pomocy starsze roczniki! Potrzebuję szybką poradę: do kogo lepiej zapisać się na ćwiczenia z demografii społecznej? ( konwersatorium) ? mamy z tego zaliczenie na ocene po jednym semestrze...
HELP ME!! -
Anonim
Magnuszewska Otulak...
nie znam Pana Huta z demografii... podobno mieli z jednej strony dużo luzu, z drugiej jednak Pani Otulak jest bardzo w porządku i również krzywdy nie robi, a Pana Huta znam z HSE..;-)
ja polecam Otulak -
Anonim
a ja dr Huta... nie ma lepszego:) z MGO nie miałam do czynienia, a dodam że dr Hut również krzywdy nie zrobi:) -
Anonim
jeśli to pomoże to od grupy, która miała z dr Hutem wiem, że zajmowali się trochę demografią w krajach byłego Związku Radzieckiego etc.
U Pani Otulak bardzie teoretycznie to wygladało, dużo na temat różnych społecznych zjawisk wPolsce... -
-
A M
-
M a r i o l a :)
demografia sama w sobie i egz trudne nie byly, wiec i tak samemu mozna sie przygotowac..:) ja akurat bylam w tej grupie z dr Hutem i nie żałuje bo zajecia bywaly ciekawe mimo niezaprzeczalnej specyfiki doktora...:) ale żeby do egzaminu przygotowywały? nie, co to to nie:)
w tym semetrze znowu na III roku dr Hut sie pojawia:) buzia az sie cieszy normalnie:) -
parpar
Dr Hut jest specyficzny. Może jest wymagający, konkretny itp ale jednak jeżeli miałabym wybór to unikałabym zajęć z tym wykładowcą :) Ja na zaocznych miałam u niego 4 z demografii, ale stres związany z tymi zajęciami i ogromem nauki nie jest warty niczego :) -
AŚ
dr. Hut jest "specyficzny" czyli, nazwijmy po imieniu, dziwny.
Tacy ludzie są nieprzewidywalni. Jakoś mnie nie urzekł. Jeszcze będziecie mieli okazję poznać jego zamiłowania do Zaolzia na historii społecznej Europy, ale to nie koniec, bo powróci na warsztatach badawczych. Taka dawka zdecydowanie wystarcza.
U dr. Magnuszewskiej zaśniecie z nudów
(jeszcze jak gasi światło bo uruchamia rzutnik..) ale jest przesympatyczna i przynajmniej wiadomo, o co jej chodzi. Polecam. -
Anonim
-
A M
-
Anonim
Przynajmniej to mnie utwierdza w przekonaniu, że dobrze zrobiłam zapisując się do pani MO :D -
Alek
Pani Magnuszewska jest bardzo sympatyczna, nie bylo żadnych problemów...
Jednak mimo wszystko polecam dr.Huta, jest on klasą sama w sobie, i zajecia z Nim sa pasjonujące... -
Anonim
ja na demografii u MO konałam. może dlatego, że było ciemno i nic nie widziałam z rzutnika
a dr Huta po PSiKSie i HSE bardzo dobrze wspominam -
Anonim
co za ferment siejecie!:)
Sylwio, no wiesz...
Raniąc Panią MO ranisz mnie:( -
Anonim
ale ja do Pani MO nic nie mam, zawsze uśmiechnięta, życzliwa.
to moja ślepota zaważyła na odbiorze zajęć;) -
Anonim
Ja polecam dr.Huta, bardzo ciekawe wykłady a egzamin też jest spoko:-) -
Anonim
-
Łukasz Lutoborski
taaa. tylko doktor Hut i doktor Pieliński potrafią dmuchać w ciebie dymem cigaretowym :D
a egzamin u dr Huta byłby przedni mimo wszystko :D -
M a r i o l a :)
Lutek, musze sprostować - przynajmniej jak ja odpowiadałam u dr Pielińskiego było trochę inaczej...:)
...myślałam, że wyjdę z siebie, jak wyciągnał i zapalił papierosa, ale akurat w tym czasie zadawał mi też pytanie i jak przez chwilę myślałam, co tu ciekawego powiedzieć, to w pewnym momencie zastanowiło mnie, że nie czuję dymu... podniosłam wzrok i w szoku absolutnym zobaczyłam, ze on ten dym POŁYKAŁ tak, ze nic a nic nie było czuć...!! taki to przynajmiej nie szkodzi tak biernym palaczom...:D -
Anonim
Hehe, to skoro już zeszliście na temat dr Pielińskiego, to opowiedzcie coś o trudności egzaminu :) Wszelkie informacje się przydadzą :)
- 1
- 2