Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agata

czy moglby mi ktos podac link do usosa naszego wydzialu ? z gory dziekuje!;)
  • Patryk

https://usosweb.dak.uw.edu.pl

Proszę bardzo :)
  • Agata

dzieki, ale i tak mam problem. bo wyskakuje mi taki komunikat "Jesteś zalogowany, lecz nie masz prawa dostępu do tego serwisu USOSweb.
    Nadal możesz korzystać z tych modułów, które nie wymagają logowania.

Pamiętaj, że serwerów USOSweb na Uniwersytecie Warszawskim jest wiele!
    Być może logujesz się nie w tym co trzeba? "
    A wydaje mi sie, ze loguje sie na tym co trzeba... :)
  • Patryk

Wygląda na to, że nie masz przyznanych uprawnień. Najłatwiej chyba będzie skontaktować się z mgr Maciejem Dąbrowskim w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.

Kontakt do mgr Dąbrowskiego:
    ul. Krakowskie Przedmieście 3, pokój nr 35A, parter
    maciej.dabrowski@uw.edu.pl
    (0-22) 55 20 263
  • Figlarz

w ogóle kiedy jest rejestracja na wf drugi termin i na lektoraty, jak ktoś zmienia na drugi semestr?
  • Patryk

Lektoraty:
    "Studenci, którzy zapisali się na semestr zimowy, na semestr letni zostaną przepisani automatycznie. Studenci, którzy z ważnych powodów zrezygnują z uczęszczania na zajęcia w semestrze letnim będą mogli się wyrejestrować w terminie 15-25.02.2008 , będzie można się też przerejestrować lub dorejestrować do grup z wolnymi miejscami."

WF:
    "W drugiej turze zapisów, która trwa od 12 lutego 2008 od godz. 12:00 do 22 lutego do godz. 23:59 student może:
    zapisać się na 1 zajęcia, jeśli nie zrobił tego wcześniej,
    zmienić termin zajęć (wyrejestrować się z wcześniej wybranych i zapisać się na nowe),
    w wyjątkowych sytuacjach zapisać się na 2 różne przedmioty, w dwóch rożnych dniach tygodnia, w tym samym semestrze."

za: rejestracja.usos.uw.edu.pl
  • M a r i o l a :)

a niby takie informacje są ogólnodostępne...:) ja rozumiem, że trzeba sobie pomagać, ale może warto czasem włożyć odrobinę wysiłku i w swoim własnym interesie poszukać potrzebnych informacji... strona rejestracji żetonowej z dostępnymi tam aktualnościami nie jest jakoś specjalnie zabunkrowana w sieci..

uczmy się trochę samodzielności na tych studiach:)
  • Agata

bardzo bardzo dziekuje ! i pozdrawiam;)
  • Beatka

najłatwiej jest wejsc na strone instytutu http://www.ips.uw.edu.pl i po prawej stronie jest usos
  • Figlarz

dziękuję Patryku i Beatko!
  • klanje

buuu wg usosu i jego komunikatów nie mam uprawnień do ogladania strony :|
  • *SyCyLiA*

Witam
    Takie pytanie mam odnośnie lektoratów czy zapisy do grup dedykowanych sa wskazane i czy zapisanie do grupy wyzszej niz wynik z testu poziomujacego jest mozliwy i czy będę miał pózniej jakies problemy ??
    Z góry dzięki za odpowiedź!!
  • Jenny w stanie nieważkości:)

Nie ma problemu z zapisaniem się do grupy wyższej - wiem,że ludzie tak robili. Usos tylko wtedy pisał: uwaga, ta grupa jest na poziomie wyższym niż Twój wynikający z testu czy chcesz sie zapisać? I wystarczy kliknąc, ze tak.
    Co do grup dedykowanych, to chyba nie trzeba się do nich zapisywac. Ja wychodziłam moje lektoraty w grupach dedykowanych nie dla nas i nie było problemu.
  • Jenny w stanie nieważkości:)

a co do poziomu - jesli Ci wyjdzie w teście a1 a zapiszesz się na c1 to wiadomo, ze możesz mieć problem, z zaliczeniem lektoratu.; )
  • *SyCyLiA*

Hehehe domyslam sie ale i tak bardzo dzieki za odpowiedz !!!!
  • M a r i o l a :)

jak zwykle pomocna Jenny :) nawet w wakacje:)

pozdrowienia gorące;)
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)