-
Agata
czy moglby mi ktos podac link do usosa naszego wydzialu ? z gory dziekuje!;) -
-
Agata
dzieki, ale i tak mam problem. bo wyskakuje mi taki komunikat "Jesteś zalogowany, lecz nie masz prawa dostępu do tego serwisu USOSweb.
Nadal możesz korzystać z tych modułów, które nie wymagają logowania.
Pamiętaj, że serwerów USOSweb na Uniwersytecie Warszawskim jest wiele!
Być może logujesz się nie w tym co trzeba? "
A wydaje mi sie, ze loguje sie na tym co trzeba... :) -
Wygląda na to, że nie masz przyznanych uprawnień. Najłatwiej chyba będzie skontaktować się z mgr Maciejem Dąbrowskim w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
Kontakt do mgr Dąbrowskiego:
ul. Krakowskie Przedmieście 3, pokój nr 35A, parter
maciej.dabrowski@uw.edu.pl
(0-22) 55 20 263 -
-
Figlarz
w ogóle kiedy jest rejestracja na wf drugi termin i na lektoraty, jak ktoś zmienia na drugi semestr? -
Lektoraty:
"Studenci, którzy zapisali się na semestr zimowy, na semestr letni zostaną przepisani automatycznie. Studenci, którzy z ważnych powodów zrezygnują z uczęszczania na zajęcia w semestrze letnim będą mogli się wyrejestrować w terminie 15-25.02.2008 , będzie można się też przerejestrować lub dorejestrować do grup z wolnymi miejscami."
WF:
"W drugiej turze zapisów, która trwa od 12 lutego 2008 od godz. 12:00 do 22 lutego do godz. 23:59 student może:
zapisać się na 1 zajęcia, jeśli nie zrobił tego wcześniej,
zmienić termin zajęć (wyrejestrować się z wcześniej wybranych i zapisać się na nowe),
w wyjątkowych sytuacjach zapisać się na 2 różne przedmioty, w dwóch rożnych dniach tygodnia, w tym samym semestrze."
za: rejestracja.usos.uw.edu.pl -
M a r i o l a :)
a niby takie informacje są ogólnodostępne...:) ja rozumiem, że trzeba sobie pomagać, ale może warto czasem włożyć odrobinę wysiłku i w swoim własnym interesie poszukać potrzebnych informacji... strona rejestracji żetonowej z dostępnymi tam aktualnościami nie jest jakoś specjalnie zabunkrowana w sieci..
uczmy się trochę samodzielności na tych studiach:) -
Agata
-
Beatka
najłatwiej jest wejsc na strone instytutu http://www.ips.uw.edu.pl i po prawej stronie jest usos -
Figlarz
-
klanje
buuu wg usosu i jego komunikatów nie mam uprawnień do ogladania strony :| -
*SyCyLiA*
Witam
Takie pytanie mam odnośnie lektoratów czy zapisy do grup dedykowanych sa wskazane i czy zapisanie do grupy wyzszej niz wynik z testu poziomujacego jest mozliwy i czy będę miał pózniej jakies problemy ??
Z góry dzięki za odpowiedź!! -
Jenny w stanie nieważkości:)
Nie ma problemu z zapisaniem się do grupy wyższej - wiem,że ludzie tak robili. Usos tylko wtedy pisał: uwaga, ta grupa jest na poziomie wyższym niż Twój wynikający z testu czy chcesz sie zapisać? I wystarczy kliknąc, ze tak.
Co do grup dedykowanych, to chyba nie trzeba się do nich zapisywac. Ja wychodziłam moje lektoraty w grupach dedykowanych nie dla nas i nie było problemu. -
Jenny w stanie nieważkości:)
a co do poziomu - jesli Ci wyjdzie w teście a1 a zapiszesz się na c1 to wiadomo, ze możesz mieć problem, z zaliczeniem lektoratu.; ) -
*SyCyLiA*
-
M a r i o l a :)